2789
شاید چون واقعا چرت گفتی..😂 ولا شنیده بودم آدم تو دوره امتحان ها دلش شوهر یا بچه میخواد ولی عمل کر ...

خب من شوهر داشتم بچه هم که غلط بکنم بخوام😂 یه دماغ جدید میخوام خیلی هم میخوام🤕😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی تو هر شرایطی ازت عکس میخوان تا حالا این مدلی رو ندیده بودم فک کنم تو نی نی سایت دوست دارن از ...

نه بابا ماریانا جون که همیشه بودن نظر میدادن خب راست میگن بالاخره باید بینی رو ببینین نظر کارشانسی بدین😅 ولی خب چطوری بدم نمیدونم

فرق نمیکنه موقع سلام یا وقت خداحافظی باشه، من همیشه میگم: “تنور دلت گرم” تابستونو زمستون نداره… انگا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم که خداحافظی کردی🥲در کنارت خیلی اوقات خوبی رو داشتم خیلی دلم میخواد روزی بشه از نزدیک ببینمت ، نمیدونم بنا به چه دلایلی مجبوری مارو ترک کنی به خواستت احترام میذارم ولی هروقت خواستی هرموقع وقت داشتی بهمون سر بزن یا بهم پیام بده حتما🩵🤍🩵

دوستای خوبم امروز داریم میریم سفر ولی به اینجا سر میزنم ، اینکه یکی یکی دارین خداحافظی میکنین ناراحتم میکنه ولی خب کاری از دستم برنمیاد❣️در واقع یه دوراهی وجود داره اینکه اگه بخوام مثل قبل از اتفاقات زندگیم بنویسم برای خودم اذیت کننده نیست ولی حس کردم برای شما خسته کننده و حوصله سر بره ، اینکه بخوام مثل الان چیزی نگم یا کمتر بگمم خب حس میکنم باعث میشه خدافظی کنین و برین ، من اینجا رو خیلی دوس دارم چون شما ها آدمایی هستین که خیلی چیزا از من میدونین بهم کمک میکنین و چون منو نمیشناسین و با من تو دنیای واقعی ارتباط خاصی ندارین من نگران هیچی نیستم و با خیال راحت حرفامو میزنم 

دوستای خوبم امروز داریم میریم سفر ولی به اینجا سر میزنم ، اینکه یکی یکی دارین خداحافظی میکنین ن ...

سفر به سلامت عزیزم ،هرجور خودت دوست داری میتونی هر وقت خواستی بگی من خودم یکی که خسته نمیشم از اینکه بخوای بگی بازم هرجور که تو راحتی❤️

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
تازه امروز باهاش رفتم مطب زنان 🤐🤐 نیومد بالا ها ولی کل ساختمان مال زنان و زایمان بود ،، خدایی ...

رفتی چی کار کلک 

یاس گل اینقده دلتنگت بودم میترسم ذوق مرگ بشم از این که پیدات کردم