2821
2789
خودم دارم می‌خوام از شبه یکی از استاد هامو ترور کنم😂😂 دعای یک دانشگاه پشتمه🤞😂

بالاخره غول کنکورو شکست دادی؟😍 خوشحالم که دیگه پشت کنکوری نیستی

برو جلو دعای بچه های اینجا هم پشتته😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره رسپینا چون نمونه کار ها رو دیدم تصمیم گرفتم مزاحمتون شم گفتم بلکم برای ما هم فرجی شه😂😂

البته نمونه کارهامون خیلی متفاوت بود

جانا که هر چی میگفتیم دقیقا برعکسش عمل میکرد ولی بازم نتیجه گرفت

یاسی هم که شل کرده بود همراه با جریان اب میرفت اونم نتیجه گرفت

ببینیم تو کدوم مدلی😂

تو بری اینجا صفا نداره دیگه  کی واسمون دیگه هر چند ماه یبار یدونه بچه بیاره🤣

دیگه از من گذشته،من نوه هامو باید ببینم...

چند روز قبل تو یه تاپیک دیگه کامنت گذاشتم در جواب یه دختربچه بی ادب که همه اش توهین میکرد

گفتم نمیدونم چند سالته ولی امیدوارم به این درک برسی که ...

از رو همین جمله ام، برگشت گفت هر موقع منم ۶۰ سالم شد به این درک میرسم🤣🤣 انقد خنگ بود نفهمیده بود مشخصات پروفایلم الکیه به حساب خودش جواب کوبنده بهم داد🤦😂

البته نمونه کارهامون خیلی متفاوت بود جانا که هر چی میگفتیم دقیقا برعکسش عمل میکرد ولی بازم نتیجه گر ...

منم ترکیبی میرم جلو 😂😂😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
بالاخره غول کنکورو شکست دادی؟😍 خوشحالم که دیگه پشت کنکوری نیستی برو جلو دعای بچه های اینجا هم پ ...

مرسی😘

ولی مادرجان فکر کنم منو با بچه های دیگه ات اشتباه گرفتی

چون من از همه بچه تر بودم😂

دیگه از من گذشته،من نوه هامو باید ببینم... چند روز قبل تو یه تاپیک دیگه کامنت گذاشتم در جواب یه ...

😂😂😂

ولی بازم جوابش کوبنده نیس 

خب چه فایده ۶۰ سالگی به درک برسه اینطوری تا خود ۶۰ سالگی اطرافیان از رفتاراش اذیت میشن که 

مهم اینه که زودتر به درک برسه بقیه از دستش نجات پیدا کنن😂

مرسی😘 ولی مادرجان فکر کنم منو با بچه های دیگه ات اشتباه گرفتی چون من از همه بچه تر بودم😂

نه دخترم اشتباه نگرفتم😂 میدونم سال اول کنکورت بود، همین که رشته ای قبول شدی که راضی شدی بری دانشگاه و از بلاتکلیفی در بیای خوبه،

قوانین دانشگاه رفتنو که فراموش نکردی؟! 😂

😂😂😂 ولی بازم جوابش کوبنده نیس  خب چه فایده ۶۰ سالگی به درک برسه اینطوری تا خود ۶۰ سالگی اط ...

اره دقیقا تا ۶۰سالگیش دق میداد همه رو 😁

خل و چل بود، جوابشو ندادم دیگه😂

درست میگی . اگر با کسی نبوده باشن عجیبه .  وای چقدر مرد ها بد شدن🥺🥺

خیلی زیاد...من جدیدا به پول و موقعیت طرف فکر نمیکنم اونقدر دوست دارم واقعا متعهد باشه🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
دیگه جانا خیلی خطرناک شده من میترسم باهاش شوخی کنم🙄🤐

چرا؟؟ 😐

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792