بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من جای تو بودم هیچ کاری نمیکردم فقط درسمو میخوندم اون آدمم اگه آدمِ تو باشه ، خودش به وقتش میاد جلو& ...
آره قصدم هم همینه که هیچ کاری نکنم به قول تو اون شخص اگه آدم من باشه خودش میاد رو واقعا درسته یه مدته که نسبت به گذشته دارم کمتر بهش فکر میکنم و سپردم دست خدا چون نمیخوام برای آینده طعنه این رو بشنوم که تو اومدی گفتی به هر حال اگه بهترین آدم هم باشه شاید بیاد و این حرف رو بگه
و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
ببین مثلا یه بار اتفاقی من تو بازار بودم بعد داشتم یه راهی رو میرفتم ایشون داشت از طرف مقابل من میومد بعد من دیدم صدای خنده بلند میاد سرم رو بلند کردم دیدم ایشون هستن با دوستاش گرم گفت و گو وخنده بعد که من رو دید یه دفعه ای ساکت شد و هی نگاه میکرد انگار که مثلا شوکه بشی یا هر دفعه که رفتیم خونشون نگاهش رو حس کردم و یا همون عاشورا که گفتم
و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
خودمم پسر دوس دارم🥰 یادتون میاد خیییلی وقت پیشم میگفتم فقط یه بچه پسر میخوام البته امیرعلی ا ...
امیدوارم که مامان یه پسر خوشگل بشی❤
خودمونیما مثل مامانت پسر دوستی😂
امیر علی دختر دوست داره؟
و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
اره همه میگن نوه از بچه عزیز تره مامانبزرگم میگه چون زحمتای بچه مثل شب بیداری و اینا رو مادرش ...
آره واقعا احتمالا همینجور باشه که اینقدر به دلشون میشینه
و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁