2789
یعنی در این حد شیرین؟ ببین من مغز بادوم رو میدم واسه خودش فقط نگهش داره😂 ولی در کل مامانم عاشق بچ ...

اره همه میگن نوه از بچه عزیز تره 

مامانبزرگم میگه چون زحمتای بچه مثل شب بیداری و اینا رو مادرش میکشه ما فقط لذتش رو میبریم برا همین انقد عزیزه🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا ببین مامانت اگه نوه خودش خونشو آتیشم بزنه هیچی نمیگه😂 عاقا همچین میگی از دخترت نگفتی انگار ...

اصلا رابطه پسر و مامان یه چیز دیگس

همه میگن دختر دختر ولی یه پسر کوچولوی ناز خیلی خوبههه🥺😍

من جای تو بودم هیچ کاری نمیکردم فقط درسمو میخوندم اون آدمم اگه آدمِ تو باشه ، خودش به وقتش میاد جلو& ...

آره قصدم هم همینه که هیچ کاری نکنم به قول تو اون شخص اگه آدم من باشه خودش میاد رو واقعا درسته یه مدته که نسبت به گذشته دارم کمتر بهش فکر میکنم و سپردم دست خدا چون نمیخوام برای آینده طعنه این رو بشنوم که تو اومدی گفتی به هر حال اگه بهترین آدم هم باشه شاید بیاد و این حرف رو بگه 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
دیگه با پیج فیک اصلا اصلا پیام نده ، تو اینستا دیدم ظاهرا یه راهی هست که میشه فهمید پیج فیکه کیه&nbs ...

واقعا میشه فهمید وای خاک تو سرم برا این گندی که زدم 😂😂😂

فرکانسش دقیقا چی بود بیشتر توضیح بده

ببین مثلا یه بار اتفاقی من تو بازار بودم بعد داشتم یه راهی رو میرفتم ایشون داشت از طرف مقابل من میومد بعد من دیدم صدای خنده بلند میاد سرم رو بلند کردم دیدم ایشون هستن با دوستاش گرم گفت و گو وخنده بعد که من رو دید یه دفعه ای ساکت شد و هی نگاه میکرد انگار که مثلا شوکه بشی یا هر دفعه که رفتیم خونشون نگاهش رو حس کردم و یا همون عاشورا که گفتم 

خودمم پسر دوس دارم🥰 یادتون میاد خیییلی وقت پیشم میگفتم فقط یه بچه پسر میخوام  البته امیرعلی ا ...

امیدوارم که مامان یه پسر خوشگل بشی❤

خودمونیما مثل مامانت پسر دوستی😂

امیر علی دختر دوست داره؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
اره همه میگن نوه از بچه عزیز تره  مامانبزرگم میگه چون زحمتای بچه مثل شب بیداری و اینا رو مادرش ...

آره واقعا احتمالا همینجور باشه که اینقدر به دلشون میشینه

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
من به فکر جهاز یکیشون بودم دومی بی دعوت اومد😂

پس از الان به فکر جمع کردن جهازشون باش 

عشق و حال هزینه داره😐😂🤐🤦‍♀️