2789
میدونی چرا مامانت از الان به تو میگه بچتو نگه میدارم؟ چون نوه از بچه ات عزیزتره😂 همون ضرب المث ...

یعنی در این حد شیرین؟

ببین من مغز بادوم رو میدم واسه خودش فقط نگهش داره😂

ولی در کل مامانم عاشق بچه اس خیلی دوست داره 

به من میگه تو هم بعد ازدواج تغییر میکنی چون خودش از اول دوست نداشته بچه 

۴ سال بعد عروسی بچه آورده😐

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
یعنی در این حد شیرین؟ ببین من مغز بادوم رو میدم واسه خودش فقط نگهش داره😂 ولی در کل مامانم عاشق بچ ...

اره خداییش نوه خیلی شیرینه

شاید دلیلش اینه،آدم زمان کودکی بچه خودش تو اون سن، انقدر دغدغه و گرفتاری داره،که لذتی از بزرگ شدن بچه اش نمیبره

ولی زمانی که نوه دار میشن،هم جهان بینی آدم تغییر میکنه و از شدت سختگیری آدم کم میشه، هم دغدغه ها کمتره پس از دیدن بزرگ شدن نوه لذت میبرن...

یه مثال بخوام بزنم،دیدی مامانا چقد حساسن رو لباس بچه،که آی کثیف میشه لک میفته،پیشبند میبندیم ،خودمون غذا میدیم دهن بچه و...

ولی مادربزرگا دیگه اصلا تو این فازار نیستن، یه زیرانداز پهن میکنن،آستینای بچه رو میدن بالا، ظرف غذارو میزارن جلوش میگن بخور و بریز😂  

یعنی من هر بار بچه هامو میارم خونه،بعدش باید لباساشونو ۲۴ ساعت تو لکه بر بخوابونم🤦😂

یا هوا یکم سرد باشه نمیذارم بیرون برن، ولی خونه بابام که میریم، میبینی یه کلاه سر دخترم کرده،یه قاشقم داده دستش، میگه برو تو باغچه بازی کن😐🤦

خب معلومه بچه هامم مامانمو بیشتر از من دوست دارن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره خداییش نوه خیلی شیرینه شاید دلیلش اینه،آدم زمان کودکی بچه خودش تو اون سن، انقدر دغدغه و گرفتاری ...

وای عزیزم چقدر قشنگ 😍😂

مادر من به شدت وسواسی بود و هست 

مثلا من ۱۷ سالم بود نمیزاشت از بغل گاز رد بشم میگفت آشپزی کنی روغن رو گاز میریزه😶😐

بچه هم بودیم خیلی شیک و اتو کشیده 

جوری تربیت کرده بود منو که خیلی آروم بودم همش 

اما الان پسر خاله ام ۲ سالشه میاد خونمون میبینم سخت گیریش کمتره مثلا بچه تمام بیسکویی رو میماله به فرش و میز و...

یا چند وقت پیش جوهر خودکارم رو مالیده بود به فرش اتاقم🤕🤕🤕

بهش میگم مامان ببین بچه چیکار کرده میگه بچه اس دیگه😶

حالا اگه من بودم میکشت منو🤦‍♀️

رسپینا یه چیزی چرا زیاد از دخترت صحبت نمیکنی،چند سالشه😍

من عاشق دختر بچه هستم..

وای تصورشم قشنگه تیپای قشنگ واسش بزنی و موهاشو ببندی 

اصلا یه حسیه انگار ورژن کوچیک خودته😍❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
اره خداییش نوه خیلی شیرینه شاید دلیلش اینه،آدم زمان کودکی بچه خودش تو اون سن، انقدر دغدغه و گرفتاری ...

در مورد یه بخش متنت کاملا موافقم 

مادرم همش میگه من نفهمیدم کی شما بزرگ شدین 

دیروز بهش گفتم مامانم اسفند ۲۲ سالم میشه 

اصلا غمگین شد انگار

وای عزیزم چقدر قشنگ 😍😂 مادر من به شدت وسواسی بود و هست  مثلا من ۱۷ سالم بود نمیزاشت از بغل ...

حالا ببین مامانت اگه نوه خودش خونشو آتیشم بزنه هیچی نمیگه😂

عاقا همچین میگی از دخترت نگفتی انگار از پسرم زیاد میگم😂

البته دخترام😉

برعکس تصورت اصلا نمیذارن موهاشونو خوشگل کنم😐

نمیدونم این نسل بچه های الان چرا اینطورین

خیلی از دختر بچه هارو دیدم که با گیره و کش و تل مشکل دارن،ما بچه بودیم از خدامون بود موهامونو خوشگل کنن🤦

منم عاشق دخترم،ولی الان احساس میکنم رابطه ام با پسرم خیلی داره صمیمی تر میشه،و اونم خیلی داره مامانی تر میشه 

در مورد یه بخش متنت کاملا موافقم  مادرم همش میگه من نفهمیدم کی شما بزرگ شدین  دیروز بهش ...

خیلی حس بدیه

من اصلا دوست ندارم بزرگ بشن

از تصور ازدواجشون یا رفتنشون از خونه دیوونه میشم

از تصور این که یه روزی میرسه،که دیگه هیچ نیازی بهم ندارن،بیشتر وقتشون بیرون از خونه میگذره و...

حالا ببین مامانت اگه نوه خودش خونشو آتیشم بزنه هیچی نمیگه😂 عاقا همچین میگی از دخترت نگفتی انگار ...

من مادرم یه بافتهایی میزد رو موهام که بیا و ببین 

آخه عزیزمن میخواستی دخترااات رو بیاری به جهیزیه اشون فکر نکردی😂😂

در مورد بخش آخر حرفت باید بگم که چون دخترت کوچیک هست اینجوریه بزار یکم بزرگ بشه میشین دو تا رفیق تمام راز ها و جیک و پوک هاتون یکی میشه 

هر چند که پسرا زیادی مامانی هستن اما هر چی بزرگتر میشن این فاصله بینشون بیشتر میشه 

چون چیز مشترک زیادی ندارن بگن بهم 

دخترا معمولا از ۹ سالگی از قالب بچگی کم کم بیرون میان و یجورایی با مادرشون گرمتر میشن 

به قول پژمان بازغی دختر از یه سنی به بعد متعلق مادره!

خیلی حس بدیه من اصلا دوست ندارم بزرگ بشن از تصور ازدواجشون یا رفتنشون از خونه دیوونه میشم از تصور ...

آره دقیقا 

باورت میشه رسپینا اینقدر که این حس رو مادرم بهم منتقل کرده من فکر میکنم اگه یه روزی ازدواج کنم بهش بدی کردم😐

رفتاراش رو زیر نظر دارم خیلییی کم پیش میاد خواستگاری بخواد بیاد و اصرار و پافشاری کنه 

قلب محبوبش زرده😄 یاد خانوم خونه افتادم جاش خالیه تو چرا قلب بنفش ندادی؟

اره رنگ زرد دوس داره💛 

من مودی ام یه تیکه به همه بنفش میدم خسته میشم رنگ عوض میکنم😂😂فعلا قرمزه❤️

کار ندارم چند تا حامله ان  ته تغاریشون پسر توئه🤕😍 نمیدونم چرا یهو پسر به زبونم اومد با ا ...

خودمم پسر دوس دارم🥰 یادتون میاد خیییلی وقت پیشم میگفتم فقط یه بچه پسر میخوام 

البته امیرعلی اصلا موافق نیست😂😑

من از اونایی هستم که آروم میخونم اما درست و حسابی  یعنی درسای راهنمایی هنوز تو ذهنمه و همش هم ...

من راهنمایی یه چیزای محوی یادمه ولی درسای دبیرستان همش یادمه خصوصا زیست هر کلمه ای بگی میگم مال کدوم صفحه کدوم گفتار کدوم فصل زیسته😂😬

منظورم از تابستون این بود که بگن یا نگم بهش 29سالشه یعنی چندماه دیگه 30سالش میشه ولی خب من هم همیشه ...

من جای تو بودم هیچ کاری نمیکردم فقط درسمو میخوندم اون آدمم اگه آدمِ تو باشه ، خودش به وقتش میاد جلو 

حالا میدونم ته دلت حرفمو قبول نمیکنیاااا ولی به حرفم گوش بده😂 اون از وجود تو خبر داره و میدونه تو هم هستی فامیلم که هستین فعلا ولش کن اگه تا تابستون هنوزم انقد تو فکرش بودی با پیج خودت برو جلو و چراغ سبز نشون بده 

نه من با پیج فیک رفتم اون موقع بعد اون زمان که که میزاشت آره عکس العمل آره داشتم ولی اون پیج رو دیلی ...

دیگه با پیج فیک اصلا اصلا پیام نده ، تو اینستا دیدم ظاهرا یه راهی هست که میشه فهمید پیج فیکه کیه