2789
درباره پیشنهاد دختر به پسر نظرم منفیه کلااا ، شاید یه زوج باشن که دختر پیشنهاد داده و خیلی هم خ ...

آره دقیقا منم به خاطر همین چیزایی که گفتی تا الان هیچ‌کاری نکردم ولی خوب چکار کنم از یه طرف هم ازش خوشم میاد اصلا همه چی قاطی پاتیه😅

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
دو حالت وجود داره یا از اونایی هستی که هر مبحثی رو خیییلی اروم میخونی ولی خوب میخونی جوری که کلا یک ...

منم هیچ وقت نتونستم یه کتاب رو دو دور بخونم

یبار میخوندم ولی کند

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگو

می‌دونم گفتنش خوب نیست اصلا ولی با دلم چکار کنم فعلا میتونم تا پاییز صبر کنم ولی یه چیزی بگم احساس میکنم اونم رفتارش یه جوریه که حسش مثبته 

آره دقیقا منم به خاطر همین چیزایی که گفتی تا الان هیچ‌کاری نکردم ولی خوب چکار کنم از یه طرف هم ازش خ ...

یه چراغ سبز نامحسوس نشون بده که بدونه بی میل نیستی بهش،

اگه علاقه دو طرفه باشه راه براش باز بشه

یه چراغ سبز نامحسوس نشون بده که بدونه بی میل نیستی بهش، اگه علاقه دو طرفه باشه راه براش باز بشه

آخه اونجور نیست که جلو چشم باشه همیشه مگه عاشورا و تاسوعا بشه ببینمش که اونم سال 98دیدمش و به قول شما چراغ سبز رو نشون دادم یعنی از نظر خودم چراغ سبز بود چون نگاهش کردم اونم برگشت نگاه کرد و حالت زل زدن تا وقتی که ردشدم نگاهش حس میشد با یه سری رفتار دیگه که حس میکنم اونم یه چیزی ،حسی ..داره من اول اصلا بهش حسی نداشتم با اینکه چند بار رفته بودم خونشون و دیده بودمش انقدر سنگینی نگاهش حس کردم و رفتارش رو دقت کردم منم ازش خوشم اومد 

آخه اونجور نیست که جلو چشم باشه همیشه مگه عاشورا و تاسوعا بشه ببینمش که اونم سال 98دیدمش و به قول شم ...

ینی از سال ۹۸ ندیدیش؟

شهرتون از هم خیلی دوره؟

اینجور که تو میگی فقط باید به کائنات متوسل بشی😂😂

ینی از سال ۹۸ ندیدیش؟ شهرتون از هم خیلی دوره؟ اینجور که تو میگی فقط باید به کائنات متوسل بشی😂😂

آره از عاشورا 98دیگه ندیدمش ولی از طریق پیجش ازش خبر داشتم 😅آره واقعا فقط  خدا و کائنات باید دست به دست هم بدن ندیدی میگم قاطی پاتیه همه چی برا اینه😂😂

ینی از سال ۹۸ ندیدیش؟ شهرتون از هم خیلی دوره؟ اینجور که تو میگی فقط باید به کائنات متوسل بشی😂😂

ببین ما دوتا ماله یه شهریم و تقریبا فامیل هم هستیم ولی تو یه شهر دیگه اولین بار با هم آشنا شدیم ما از اون شهر اومدیم به شهر خودمون ایشون هم تهرانه الان و تو اون شهر نیست فقط بعضی وقتا میاد شهر خودمون امیدوارم متوجه شده باشی😂😂

سلین از دوستت چه خبر ؟ امیدوارم  فقط بچه رو نگه داره  من خیلی شنیدم کسایی رو که بچه س ...

وای عزیزم ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی❤

دوستم خوبه هنوز به کسی نگفته 

سقط که کلا نمیتونه اینکارو کنه چون زندگیش بهم میریزه و شوهرشم هیچوقت کوتاه نمیاد

ر کل مامانش بهش گفته بود اگه روزی بچه دار بشی نگه میدارم 

مادر من با اینکه مجردم همین حرفو میزنه😂🤦‍♀️

ولی امیدوارم تو عمل هم مادش و هم همسرش کمک کنن 

حرف ۵ سال هست

من بهش انگیزه میدم و ته دلشو خالی نمیکنم 

اما اینکه بخواد از دانشگاه بیاد و درس و شوهر و بچه واقعا غیر قابل تصوره واسم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
دستور بده چند تا بچه بار  بذارم🌝

۲ تا بزار لطفا خانوم😂😍

چقدر میشه قیمتو لطف کنین؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
نه بابا فعلا که همه حامله ان یهو یادشون افتاده بچه ندارن😂

کار ندارم چند تا حامله ان 

ته تغاریشون پسر توئه🤕😍

نمیدونم چرا یهو پسر به زبونم اومد با اینکه عشق دخترم

دو حالت وجود داره یا از اونایی هستی که هر مبحثی رو خیییلی اروم میخونی ولی خوب میخونی جوری که کلا یک ...

من از اونایی هستم که آروم میخونم اما درست و حسابی 

یعنی درسای راهنمایی هنوز تو ذهنمه

و همش هم یدور میخوندم

آره دارم سعی میکنم از ذهنم بیرونش کنم تا تابستون براش یه فکری میکنم 

چرا تابستون؟

از امروز تصمیم بگیر 

چند سالشه؟

من کسی رو که دوست داشتم ۳۰ سالش شده تازه 

۱٪هم احتمال نمیدادم که تو این سن زن بگیره 

اما گرفت 

و خوشحالم خیلی زودتر آمادگیش رو به خودم داده بودم 

تو هم فراموش کن میدونم سخته 

اما اگه قسمت و تقدیر باشه بهت میرسه و اصلا نیازی نیست که تو اینقدر از خدا بخوای و ذهنت رو درگیر کنی