2789
آره اول ببین میتونی بفهمی کی هست بعد اگه پیمان بود دیگه به نظرم باید قانونی حسابش رو بزاری کف دستش و ...

اره اگه پیمان بود به بابام میگم شایدم به داداشم بگم الان عجله دارم گفتم ساعت ۱۲ این اقاهه بره دنبال مامانبزرگم😬

قربونت برم من خودم موبایلم رو هواست الان اینجا برام راحت ترین جاست چون یه صفحه گوگله راحت میبندم میر ...

هر جور راحتی عزیزم 🌹

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره اگه پیمان بود به بابام میگم شایدم به داداشم بگم الان عجله دارم گفتم ساعت ۱۲ این اقاهه بره دنبال ...

برو توکل به خدا انشالله که مشکلی پیش نیاد و کارت راحت راه بیفته

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
سلام ببخشیییید❤️  همه حرفاتون درسته🙏🏻 حق دارین🥺❤️ حرفایی که زدن خوب نبود منم زیادی حساسم ت ...

از این آدما تو دنیای واقعی هم زیادن فقط حرف دلشون پشت چهره شون مخفی میمونه

اهمیت نده بهشون خودت اذیت میشی 😘😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بعدم بچه ها من یادم نرفته روز قبل عقدمون امیرعلی رفت پیش دختر عموش بعدم خیلی ریلکس گفت بهش گفتن دیگه ...

عزیزم امیرعلی حساس تره و میبینی که محدودت میکنه

اما تو که نمیتونی محدودش کنی

تو این مورد مقابله به مثل کار خوبی نیست 

حداقل به داداشت بگو که اگه فهمید بگی از واکنش تو میترسیدم و به داداشم گفتم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیزم  خدا نکنه گلم  مرسی از این که هستی💕 میگی سوگواری کنم خودمم موافقم  ام ...

میفهمم چی میگی عزیزم😢 

و واقعا باهات موافقم  سختی هایی که توی زندگی میکشیم ظرفیت و و تحمل مارو میبره بالا .

چیزایی که چند سال قبل حتی فکر کردن بهش برامون غیر ممکن بود 

اما الان داریم زندگیش میکنیم و هنوز زنده ایم 

اما سلین زمان حالتو بهتر میکنه 

خودتم باید تلاش کنی که حالت خوب بشه 

مگه تو چند سالته اخه 

انقدر تو زندگی حسای خوبی هست که باید تجربه کنی

انقدر اتفاقای خوبی هست که قراره برات رخ بده که همه این روزا رو میشوره میبره 

اونقدر که  دغدغه ها و افکار  این روزات اصلا یادت نمیاد  که براشون غصه بخوری و فقط به چشم یه تجربه بهش نگاه میکنی  ...

اره اگه پیمان بود به بابام میگم شایدم به داداشم بگم الان عجله دارم گفتم ساعت ۱۲ این اقاهه بره دنبال ...

بنظرم به همسرت بگی بهتره..اگربه پدروداداش بگی یوقتی همسرت میفهمه واونموقع ناراحت میشه وفکرای دیگه میکنه ودیگه کلا اعتماد ازبین میره ومحدود میشی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
میفهمم چی میگی عزیزم😢  و واقعا باهات موافقم  سختی هایی که توی زندگی میکشیم ظرفیت و ...

ممنونم عزیزم 

به قول تو میسپارم به زمان ببین چی میشه 

دیگه از اراده من خارجه همه چی و الان خدا هر جور بخواد رقم میزنه و منم تسلیم خواسته اش هستم 

دیگه نه آرزوهای بزرگم رو میخوام که برآورده کنه و نه به زور از چیزی رو میخوام ...

فقط ازش میخوام که ذهن و قلب آشفته ام رو آروم کنه بتونم تا زمانیکه زنده ام تاب بیارم..

چون کلا زندگیم رو دور سرازیری هستش 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

سلام 

من باز اومدم اینبار واسه خودم کمک نمیخوام واسه یکی از دوستام کمک میخوام😐🤕

راستش دوست من ۲۳ سالش هست و دانشجوی دندانپزشکی هستش البته سال اول 

یکم قضیه اش پیچیده اس دانشجوی یه رشته دیگه بود بعد ازدواجش اومد کنکور داد و خوشبختانه قبول شد 

مهر عروسیش بود و امروز زنگ زد و در کمال ناباوری گفت که بارداره ۶ هفته 

من اصلا کلا هنگ شدم کلی گریه میکرد و به سر و کله اش میکوبید🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

غم خودم فراموشم شد😂اول خواستم یکم از در شوخی وارد بشم دیدم واقعا حالش بده 

میگه شرایط نگهداری بچه رو نداره از طرفی شوهرش مبگه تو قاتل بچه ام میشی اگه بلایی سرش بیاری اینم میگه تو مقصری و میونه اشون بهم خورده انگار🤐

خانواده ها هنوز در جریان نیستن

راستش میخوام راهکار بگیرم و دلداریش بدم یکم چون خودم تا به حال گنگ بودم نتونستم حرفی بزنم🤦‍♀️

اگه بچه رو نگه داره(که قطعا باید نگه داره من خودمم میگم درست نیست کاری کنه) بنظرتون امکانش هست تحصلیش رو ادامه بده؟😐 

فکر کنین تا بچه پنج سالش بشه این دانشگاه داره تموم میکنه 

کاش حداقل سال سوم بود🤦‍♀️

اطرافتون چنین موردایی دیدین؟

راهکار دارین بدین ممنونم ازتون💕

من خیلی نگرانشم بیچاره با زحمت قبول شد بعد....

و در آخر یاسی و همه بچه ها به بزرگیتون منو ببخشین جدیدا همش میام و ازتون راهکار میخوام 

این دوستم تک فرزنده و یجورایی منو خواهرش میدونه دوست داشتم یکم کمکش کنم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام  من باز اومدم اینبار واسه خودم کمک نمیخوام واسه یکی از دوستام کمک میخوام😐🤕 راستش دوست ...

درباره شوهرش هم بگم که لاستیک فروشی داره 

وضع مالیش خوبه و ۳۳ سالشه

سلام  من باز اومدم اینبار واسه خودم کمک نمیخوام واسه یکی از دوستام کمک میخوام😐🤕 راستش دوست ...

اینکه سقط کنه یا نه رو نمیدونم قبلا خیلی مخالف بودم مثل تو حرف میزدم ولی الان اگه تو اون موقعیت باشم نمیدونم چیکار میکنم 

من ترم اول که رفتم دانشگاه یه خانم همکلاسی ما بودن یه پسر ۶ ساله داشتن الان پسرشون کلاس سومه و مامانشم با ما ترم ۷ داروسازیه خانمه هم کم سن نیست نمیدونم چند سالشه ولی مطمئنم از ترم اول حدودای ۳۰ سالش بود😀 یعنی میخوام بگم با بچه درس خوندن غیرممکن نیست البته دوستت تا زایمان بکنه و چند ماه اول خیلی سختش میشه

یه مورد قدیمی تر مامان خودم ، ۲۲ سالگی داداشم رو باردار شده دانشجو دندونم بوده اتفاقا ، بعد تازه تو تخصصش فهمیده منو بارداره🤦🏻‍♀️ با وجود من و داداشم میرفته طرح و درس میخونده

دوستت اگه شوهرش و مامانش کمکش کنن از پسش برمیاد