2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بازم به نی نی یار شب 🙏🏻❤️ من که هرچی به نی نی یار پنج پیام دادم اصلا انگار نه انگار🤦🏻‍♀️

یاسی 

برای گروه میخوای چی کار کنی تا الان ۸نفر از بچه ها موافق بودن 

اگر موافقی خب دیگه یه برنامه رو خودت مشخص کن اگر نیستی هم .... دیگه تکلیف مشخصه 🙃

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

اگه دوباره پیام داد بنظرم برو پلیس فتا شکایت کن حالا یا پیمان باشه یا نباشه  این مدلی خیلی سخت ...

امروز میرم دفتر مخابرات ببینم میگه این خطا به نام کیه یا نه هرچند بعیده بگه ولی این کار راحت تر از شکایته چون شکایت کنم امیرعلی حتما میفهمه 

امروزم میخوام راننده رو بفرستم دنبال مامانبزرگم خودم برم اونجا

میگی ک مطمئن نیستی پیمان هست یا نه، مگه پیام‌های ک میده مشخص نیست؟ 

چرا حرفاش حرفای پیمانه ولی اخه انقد بی عقله بعد اون جریانا داره پیام میده؟ من حتی به ذهنم اومد شاید یکی از سایت منو شناسایی کرده قضیه پیمانم خونه داره اذیت میکنه یا شاید همکلاسیم باشه من اول باید بفهمم کیه بعد ببینم چیکارش کنم 

چرا حرفاش حرفای پیمانه ولی اخه انقد بی عقله بعد اون جریانا داره پیام میده؟ من حتی به ذهنم اومد شاید ...

آره اول ببین میتونی بفهمی کی هست بعد اگه پیمان بود دیگه به نظرم باید قانونی حسابش رو بزاری کف دستش واقعا این پسر خیلی کله شقه 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

بعدم بچه ها من یادم نرفته روز قبل عقدمون امیرعلی رفت پیش دختر عموش بعدم خیلی ریلکس گفت بهش گفتن دیگه پیام نده

دیگه پیام نده ؛ یعنی بهش پیام میداده من خبر نداشتم 

بعدم بچه ها من یادم نرفته روز قبل عقدمون امیرعلی رفت پیش دختر عموش بعدم خیلی ریلکس گفت بهش گفتن دیگه ...

آره درست میگی ولی با توجه با اخلاقی که از امیرعلی میشناسی این براش توجیه حساب میشه که نگی بهش 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
سلام  یعنی یاسی  بعد اینکه علت نیومدنت رو خوندم اگه از نزدیک میدیدمت قشنگ میزدمت هااااااا ...

ببخشید عزیزم❤️🙏🏻 واقعا حق داری هرچی بگی کم گفتی 🥺

اون قولت که شامل اینجا نمیشه؟؟ 

نریاااا🥺😘

سلام عزیزم خدارو شکر که مشکلی برات پیش نیومده😊  این اواخر داشتم نگرانت میشدم اما انگار من تن ...

سلام ببخشیییید❤️ 

همه حرفاتون درسته🙏🏻 حق دارین🥺❤️

حرفایی که زدن خوب نبود منم زیادی حساسم تنها دلیلم برا برگشتن شما ها بودین😘❤️

یاسی  برای گروه میخوای چی کار کنی تا الان ۸نفر از بچه ها موافق بودن  اگر موافقی خب دیگه ...

قربونت برم من خودم موبایلم رو هواست الان اینجا برام راحت ترین جاست چون یه صفحه گوگله راحت میبندم میره با این پیامایی که میاد من همینجوری استرس دارم امیرعلی نبینه حالا یه گروه مخفی بزنم خیلی سختم میشه گفتم اگه همه موافق باشن منم هرجوری هست میام ۸ نفر اوکی دادن یکی دو نفر گفتن نمیان رسپینا بود انگار ، بعد تازه یه چیزی بگم دو نفرم پیام ناشناس دادن همون روز دیدم نوشتن اگه میرین تو گروه مارم ببرین ما تو سایت نمیایم تو گروه میخوایم بیایم 

اگه اجازه بدی فعلا که این کاربرای مزاحم دست از سرم برداشتن بمونیم همینجا بعدم من فقط تلگرام و واتساپ دارم دیگه ایتا و روبیکا و اینا ندارم 

بازم مرسی عزیزم❤️❤️❤️