2789

سلام 

یعنی یاسی  بعد اینکه علت نیومدنت رو خوندم اگه از نزدیک میدیدمت قشنگ میزدمت هااااااا

البته که بازم خداروشکر که اتفاق بدی نیفتاده 

اما واقعا به خاطر حرف یه چن نفر ادم یهو غیب شدی ؟

بذار حداقل یکم فحش بدم دلم خنک شه🤧

میدونی من به چه سناریو هایی فکر نکردم فکر میکردم حتما اتفاق بدی افتاده که نمیتونی بیای

این اواخر حتی فکرم رفت که نکنه خدای نکرده مردی (دور از جونت )🥺....

بعدم به خودم قول دادم که دیگه توی هیچ گپی توی  این سایت شرکت نکنم چون ممکنه یهو غیب بشن و من دستم به هیچ جایی بند نیس  که خبری ازشون بگیرم 💔

بازم خداروشکر که در سلامت کامل هستی 

انشالله جانا هم زود بیاد یه خبری از خودش بده دلم پیششه حس میکنم با خودش درگیره😔 

آره عزیزم گذشتن که میگذره  روزایی گذشتن که فکر نمیکردم صبحش رو ببینم اما میبینی که الان زنده ا ...

سلین عزیزم 

الههی بگردم  برای دل شکسته و زخمی که به روحت خورده💔😭 ...

این روزا گررریه کن 

تا میتونی گریه کن 😭

و برای این اتفاقی که برات ناگواره سوگواری کن 

سعی نکن خودتو قوی جلوه بدی به خاطر بقیه 

سعی نکن نقش ادمی رو بازی کنی که نیستی 

ما بعد هر آسیب و بحرانی که بهمون وارد میشه باااااید سوگواری کنیم و   براش غصه بخوریم 

نباید از این سوگواری کردنه فرار کرد 

سعی کن احساستو بریزی بیرون 

احساساتتو درون خودت حبس نکن 

اگه اینکارو کنی تبدیل میشی به یه ادمی که ماسک قوی بودن زده برای دل خوشی بقیه 

اما از درون نابوده چون احساسات ضدو نقیض داره و دائم هم داره سرکوبش میکنه 

یک رو باش 

تو الان حال دلت خوب نیس پس برای این حال بد سوگواری کن 

اما تهِ این سوگواری کردن میدونه چه اتفاقی میفته ؟

"پذیرش شرایط"

اینکه حال بد تو  قرار نیس چیزی رو درست کنه !

گریه تو چیزی رو تغییر نمیده !

قرار نیس دنیا و اتفاقاتی که توش افتاده به یباره تغییر کنن تا تو حالت خوب بشه!

به جایی میرسی که میفهمی سوگواری و غصه خوردن فایده ای نداره چون هیچ چیزو تغییر نمیده ...

میفهمی که چاره ای جز پذیرفتن شرایط نیس ...

و

اونی که باید  شرایطو تغییر بده  خودتی 

اونی که باید این سوگواری رو خاتمه بده خودتی  !

اونی که باید پرونده این حال بد رو برای همیشه ببنده خودتی !

اونی که باید برگرده به زندگیش و به تلاشش برای یک زندگی خوب  ادامه بده و حال خوب رو دوباره به دست بیاره فقط و فقط خودتی  !

اونی که قراره از پس همه اینا بر بیاد تویی

به دنبال نجات دهنده ات می گردی به اینه نگاه کن 

سلین دنیا خیلی نااااااامرده به طرز وحشتناکی نامرده .....

برامون صبر نمیکنه تا ما حالمون خوب بشه 

همین طور داره میره جلو 

اگه خودتو نجات ندی یهو به خودت میای میبینی چند سال گذشته و تو هنوز حالت بده !

اونی که قربانی شده فقط توهستی 

سلین 

همه این اتفاقایی که برامون میفته فقط برای اینه که روحمون رشد کنه و از این سطحی که هستیم چند درجه بریم بالاتر 

تو جریان همین رنج چقدر رشد کردی ؟ چقدر بزرگ شدی ؟

یجورایی معنای  رنج همینه 

رشد روحمون !

و همین رشد دیدتو به دنیا وسعت میده و بزرررگت میکنه 

ودر نهایت میتونی از پس زندگی و سختیاش و این دنیای نامرد خیلی راحت تر بر بیای !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من همین الانم به زور میتونم تنها برم بیرون دانشگاهمم اخرین بار که تنها رفتم یادم نمیاد تازه میخواستم ...

اما یاسی حتی با وجود این شرایط  و حتی اگه باعث بشه محدود تر هم بشی 

بازم بهتره که به امیر علی بگی 

چون اگه خودش بفهمه  شرایط بدتر میشه 

فک کنم حتی مشاور هم بهت گفته بود امیر علی دیر اعتماد میکنه

حالا اگه اعتمادشو از دست بده و فک کنه که نقطه امن و محرم راز تو نیست  خیلی شرایط سخت تر میشه ...

در مورد اون ادم هم اصلا اصلا عذاب وجدان نداشته باش تو مسئول افکار اون نیستی که 

کاری هم نکردی که بگیم خودت اونو دل بسته کردی بعدم ولش  کردی که الان عذاب وجدان داشته باشی 

تو روحت از هیچی خبر نداشته

و به عنوان یه ادم ،زندگی طبیعی خودت رو داشتی 

یه درخواستی ازت شده و دوس نداشتی اون رابطه رو و گفتی نه !

حق طبیعی ات بوده که کسی رو انتخاب کنی که خودت میخوای .

اون باید توانایی نه شنیدن رو میداشت و پذیرش اینکه  قرار نیس که همه ادما مارو دوس داشته باشن...

مقصر حال بد اون پسر فقط خودش و عزت نفس کمش هست 

انشالله اون  هم بتونه بپذیره شرایط رو و بهترینها براش اتفاق بیفته یجوری سرش گرم زندگی خودش  بشه و خوشبختی رو حس کنه که اصلا سمت تو پیداش نشه دیگه. 

اما واقعا  توی به وجود اومدن احساسات اون ادم تو هیچ نقشی نداشتی که الان بخوای عذاب وجدان بگیری 

شل کن بابا ولش کن اونو.

آره عزیزم گذشتن که میگذره  روزایی گذشتن که فکر نمیکردم صبحش رو ببینم اما میبینی که الان زنده ا ...

سلام سلین جان تک تک حرفات وکلماتت خوندم وعمیقا قبلم گرفت

ولی مطمعنم خداوند دوباره عاشقت میکنه 

ولی سعی کن بعداز ازدواج باشه ک ضربه نخوری

واون وقت این عشق رو فراموش میکنی ودیگه قلبت بهش بی حس میشع

درمورد عشق وعاشقی من همیشه میگفتم عشق بعد از ازدواج

وهرگز قبلش عاشق نشدم وب کسی دل نبستم

ولی ی بارداری ناموفق داشتم ک جنین تو شکمم سقط شد

دردی کشیدم ک نگو موقعی قرار بود دارو بخورم دفع بشه دلم نمی اومد میگفتم چطور پاره تنم رو دفع کنم

انگار مغزم قفل بود ودوس نداشتم با احساسم مقابله کنم خیلی سختی کشیدم

ولی خداروشکر الان ک بچه دارم  واون روزا گذشته خیلی حالم خوبه واون فقط ی تجربه  بود برام همین

حس میکنم این روزا هرچند سخت وخیلی دردناک میگذره برات 

ولی مطمعنم روزای بهتر منتظرته 

سخت بگیری بخودت سخت میگذره🌹🌹🌹🌹

یعنی من جز محدود افرادیم ک فقط چت میکنم وبرنمیگردم ببینم چی نوشتم

چون تایم زیادی ندارم

ولی ممنونم از بودن تک تکتون ودوستون دارم

یاسی توهم بیخبر دیگه نرو

خاستی بری خداحافظی کن عزیزم😬

درمورد پیمان هم قلق شوهرت بگیر دستت واول پیش زمینه کن ک چقد محدودیت هاش اذیتی وبا اینکه میترسی ونمیخای محدود بشی ولی میخای بهش اعتماد کنی واعتماد داری ک احساسی برخورد نمیکنه

نمیدونم پیش زمینه وصغری وکبری بچین ولی ب شوهرت بگو یکی پیام میده ولی تعدادش کمتر بگو مثلا بگو جدیدا

یعنی اصل مطلب برسون جزییات  زیاد نمیخاد

سلین عزیزم  الههی بگردم  برای دل شکسته و زخمی که به روحت خورده💔😭 ... این روزا گررریه ک ...

سلام عزیزم 

خدا نکنه گلم 

مرسی از این که هستی💕

میگی سوگواری کنم خودمم موافقم 

اما راستش من بعد شنیدن خبر تا چند ساعت شوکه بودم 

بعد اون یک روز کامل اشک ریختم 

اما بعدش انگاری چشمام خشک شدن و یجوری انگار قلبم یخ زده 

دیگه حتی نمیشکنه،درد نمیگیره که بخوام اشک بریزم

حتی دیگه نمیتونم بهش فکر کن 

چون حس میکنم دیگه مجاز نیستم 

فکر میکردم روز اول که بعد این میمیرم 

اما باز از اون سمتی که خاطره داشتم رد شدم و نمردم!

عکس خواهرش رو دیدم تو عروسیش بود نمردم!

حس میکنم از یه جایی به بعد زخم ها و درد ها باعث رشد ما میشن و یه جوری پوست کلفت میشیم 

و تحمل درد هامون هم بالا میره!

یه صدایی تو گوشم همش میپیچه که قرار بود یه درسی یاد بگیرم وگرنه مطمئنم اینقدر بی حکمت نبوده اومدنش تو زندگیم...

فقط تپش از یه چیزی خوشحالم

من همیشه خوابام تعبیر میشه و یکسال پیش خوابی دیدم درباره اون پسر 

بعدش باور کردم که باید فراموش بشه 

وگرنه اگه یکسال به خودم آمادگی نمیدادم الان نمیدونم چی سرم اومده بود...

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام سلین جان تک تک حرفات وکلماتت خوندم وعمیقا قبلم گرفت ولی مطمعنم خداوند دوباره عاشقت میکنه  ...

سلام عزیزم 

ممنونم از همدردیت...

راستش من خودمم از نوجوانی همین عقیده رو داشتم که باید اولین ها رو با همسرم تجربه کنم و واقعا تا الان هم بهش پایبند بودم و با هیچ پسری رابطه نداشتم حتی در حد اینکه جواب پیام به کسی بدم!

اما نمیدونم حکمت خدا چی بود که این دوست داشتن به وجود اومد

حتی تو تمام این مدتها هیچوقت قصد این رو نداشتم که با اون پسر دوست بشم 

اگه میخواستم در حد دوستی باشم میشد 

من دوست داشتم با من ازدواج بکنه که تهش هم نشد...

اما درباره دوباره عاشق شدن 

راستش من واقعا دیگه تصمیم به ازدواج ندارم مگر اینکه خواست خدا وسط باشه 

چون کلی کارهای انجام نشده دارم ...

اون موقع اگر شد دیگه عاشق نمیشم ...طرف رو شاید بخوام دوست داشته باشم 

اما فرض رو بر حساب اومدن و رفتن میزارم 

دیگه نمیخوام درد از دست دادن رو بکشم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام عزیزم  خدا نکنه گلم  مرسی از این که هستی💕 میگی سوگواری کنم خودمم موافقم  ام ...

سلین جانم من چند باری خواستم برات چیزی بنویسم اما حالت رو که دیدم واقعا اصلا نمی تونستم و الان هم نمی تونم چیزی برات بنویسم که بتونم شاید اندکی از غم رو از دلت دور کنم الانم نمی دونم چیزی که برات مینویسم درسته یا غلط اما واقعا نگرانم برا حاله دلت ....😢 میخوام بهت بگم صبور باش و... شاید کلیشه ای باشه اما عین واقعیته و چاره دیگه ای نمیبینم برا حال دلت که میدونم الان اینطوریه🌱

من صبورم اما ... آه، این بغض گران

صبر چه می داند چیست ...

اما بهت میگم که حکمت خداست 🙃💫

هر چقدر که می‌توانی صبور باش

آرام و صبور...

نه اینکه غصه‌ها را رج به رج، ردیف به ردیف، بچینی توی دلت و دم نزنی و غمباد بگیری و آنوقت بگویی که صبورم...!

"صبور باش" یعنی:

آنقدر فیتیله‌ی چراغِ توکلت را بالا بکشی، که نور آرامش حضورش

تمام دلت را روشن کند...

تمام دلت را به امید فردا که نه،

به امنیت همین لحظه

به شیرینی همین الان

روشنِ روشن کند...

بگذار گریه‌هایت که تمام شد،

آفتاب مهربانی‌اش بتابد به گوشه گوشه‌ی دل و جانت...

🌱آرام بگیر که خدا همیشه به موقع و سر وقت از راه می‌رسد

سلام مارینا جانم خوبین؟❤️ من برگشتم ببخشید بابت غیبت طولانی و بی خبری🙏🏻💔 بیاین پیشمون

سلام عزیزم خدارو شکر که مشکلی برات پیش نیومده😊 

این اواخر داشتم نگرانت میشدم

اما انگار من تنها کسی تو این گروه هستم که ازت دلخورم.. بقیه خیلی مهربونن😅

آخه دختر خوب چرا به خاطر حرف آدمایی که معلوم نیست کی هستن و چه قصد و نیتی دارن ما رو میزاری و میری؟

حداقل به چند نفر تو این تاپیک که اعتماد داری ، میتونی به اونا بگی میخوای یه مدت نباشی یا حتی شاید بخوای کلا از سایت بری 

این حق توئه که برای خودت تصمیم بگیری

اما بی خبر رفتن و نگران کردن ما روش درستی نیست..

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
قرار بود بری که🤔

تو چقدر بیماری آخه

این روزا هر تاپیکی میرم تو هستی و هر تهمتی به استارتر میزنی که سایت رو ترک کنه 

واقعا چی گیرت میاد ؟

@نی_نی_یار_شب  

چرا رسیدگی نمیکنید؟

این خانم دارن تو سایت برای کاربرا مزاحمت ایجاد می‌کنن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
تو چقدر بیماری آخه این روزا هر تاپیکی میرم تو هستی و هر تهمتی به استارتر میزنی که سایت رو ترک کنه&n ...

مشکل چی هست؟ کجا بحث شده کدوم صفحه توهین شده؟

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

سلین جانم من چند باری خواستم برات چیزی بنویسم اما حالت رو که دیدم واقعا اصلا نمی تونستم و الان هم نم ...

پناه جان 

ببخش که ناراحتت کردم 

من چون تو واقعیت نمیتونم از حالم بگم اینجا میام صحبت میکنم 

و این چند وقت هم یکم ذهنم آشفته شدم همش دست به گوشی ام منی که همش سرم تو کار و درس بود🤦‍♀️

و اما اونجایی که گفتی صبر کنم...

آره ولی اینبار جنس صبوریم برای انتظار کشیدن نیست

اینبار از جنس فراموشی هست 

و درستش هم همینه تو الان زندگیم ...

به قول جانا که میگفت همش :دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم...

کاش الان بود خیلی نیاز دارم بهش...

و امشب تصمیم گرفتم باز به کتاب خوندن ادامه بدم حس میکنم فقط حالم رو کتاب خوب میکنه ‌

پناه جان  ببخش که ناراحتت کردم  من چون تو واقعیت نمیتونم از حالم بگم اینجا میام صحبت میک ...

نه اصلاااا من و همینطور مطمئنم بقیه خانما خیلی دوستت دارن و باهات همدردی میکنن خیلی کار خوبی میکنی و سبک میشی ... ما هم قطعا با جون و دل شنونده حرفات هستیم❤️

🌱کتاب پایان های ضروری (هنری کلاود)یه کوچولو میتونه بهت کمک کنه .

مواظب قلب مهربونت باش🙃💜

من همین الانم به زور میتونم تنها برم بیرون دانشگاهمم اخرین بار که تنها رفتم یادم نمیاد تازه میخواستم ...

سلام عروس خانوم گل  ببین اینجوری بدتر میشه یه درصد احتمال بده خودش بفهمه خیلی بد میشه دیگه اصلا بهت اعتماد نمیکنه پنهون کاری عواقب خوبی نداره بهتره باهش در میون بزاری و قبل گفتن براش شرط بزار که اگه اعصبانی یا غیر منطقی رفتار کنه دیگه از این به بعد موردی پیش بیاد چیزی بهش نمیگین واسه موضوعی که تو مقصر نیستی عاقل باش لطفادر جریان بزار همسرت رو 😘