2821
2789
بچه اس بابا  مامان باباش عروسکاشو ازش گرفتن،میاد سایت وقت بگذرونه یجوری میخواد خودنمایی کنه 😂

😀😀

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی فک نکنم به جانا بتونی گیر بدی چون داستان خودتم دقیقا شبیه جاناس😉

من داستان رویایی نمی نویسم مثل هر دختر دیگه خواستکار داشتم رد کردم نه اینکه صد نفر دنبال خودم راه بندازم داستان بگم براشون از مرد رویایی قصه

دوستان تو رو خدا هیچکدوم از شما شماره یا آیدی یا راه ارتباطی دیگه ای از یاسی نداره ؟خبر هر چند کوچیک چی ؟

واقعاً من یکی که دلم واسش خیلی تنگ شده 💔💜

کاشکی یه خبر از خودش حداقل بده یا بیاد بگه که دیگه نمیام و خداحافظی کنه که اصلاً بدونیم حالش خوبه دلمون آروم شه 💔

چند روز پیش داخل  اینستا یه پیج رو دیدم قبلا هم زمانی که یاسی تازه اینستا ش رو بعد ماجرا سیا نصب کرده بود اون شخص رو پیدا کردم الان بهش درخواست دادم امیدوارم که خودش باشه 

و درخواستم رو قبول کنه 

هر چند بعید می‌دونم درخواست دنبال کننده غریبه رو قبول کنه اما همچنان امید وارم 🙂

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

با خودشم حرف زدم قانع شد از همون وقت دیگ نیومد اینجا حتما رفته رمان بعدی  رمان قبلیشم لو رفت تو ...

یه عکس از چتت با  یاسی میزاری ؟

می‌خوام بدونم چی بهش گفتی که رفته واقعاً واسم سواله!

چون به هر کدوم از کاربری دختر پاییز و یاس حرف زدی رفتن 

اصلاً نمیتونم درک کنم چه جمله ای باعث شده کلا دیگه نیان سایت 🙃

سلام 

دو روزه میخوام بیام براتون بنویسم هی به یه ساعت دیگه موکولش میکنم ، میدونم کارم خیلی زشت بوده خیلی خیلی دور از ادب بوده که یهو بی خبر ول کنم برم ، الان اومدم نزدیک ۱۰۰ و خورده ای اعلان دارم و برامم یه عالمه پیام خصوصی دادین قبل اینکه برم اونا رو بخونم و ببینم دارم براتون مینویسم . از آخرین باری که اینجا پیام دادم ( که فکر کنم میگفتم پریود نشدم و….) 

از اون روز کلا دو بار دیگه در حد چند دقیقه برای یه کار دیگه اومدم تو این سایت و خدای من شاهده که دیگه نیومده بودم اینجا ، دو تا لینک چالش ناشناس داشتم که از همون موقع که زدمشون تو نُت گوشیم ذخیره کرده بودمشون و از راه همون لینکا میرفتم توش ، اونجا خیلیا ابراز نگرانی کردن گفتن چرا نمیای و… من واقعا شرمنده همگی هستم دلم نمیخواست اینکارو کنم ولی اون تصمیمم رو گرفته بودم . اینکه چرا به پیامای چالش ناشناسم جواب نمیدادم  لینک مربوط به کاربری مولار خراب شده یا احتمالا حجمش پر شده چند هفته ای میشه هرکس پیام میده براش مینویسه خوانده شده ولی اگه من جوابی داده باشم براش نمیره اینو از پیامایی که برام میدن میفهمم مثلا نوشته خیلی کارت زشته حالا تو تاپیکت نمیای چرا پیام اینجا رو میخونی جواب نمیدی و…

خلاصه این از جریان اومدنم به سایت و جواب پیامای ناشناس 

یکی دیگه از کارای اشتباهم این بود که هر کس با کاربری خانم بهم درخواست دوستی داده رو قبول کردم و خب یه سری کاربر پیامایی میدادن که من اول بهشون بی محلی میکردم ولی از یه جایی به بعد اذیت کننده میشد . احتمالا منو میشناسید دیگه من واقعا واقعا سعی میکنم پز چیزی رو ندم اصلا از ادمی که پز میده بدم میاد سعی کردم همیشه چه اینجا چه تو واقعیت متواضع باشم ، به دوستای نزدیکم همیشه یه جمله میگم دیگه بین خودمون معروف شده اگه هر جایی حس کردین دارم به شما یا کس دیگه پز میدم و فخر میفروشم یکی بزنین تو دهنم .. 

محتوای پیاماشون همین بود ، که پز میدی داری فقط از تجملات زندگیت و پول و فلان و بهمان و …. میگی تو چی میفهمی تو این سایت مردم میان از بدبختی هاشون میگن که آروم بشن تو میای از عروسی و شوهر و اینات میگی . یا مثلا میگفتن تو اصلا میفهمی بدبختی چیه؟ تو ته بدبختیت میشه کارای دانشگاه و اینکه فلانی بگه بالای چشمت ابروئه ، مردم آه ندارن با ناله سودا کنن و….

عیب دیگه من این بود که بخشای تیره و تاریک زندگیم رو براتون نگفتم ، تمام این چیزا تمام این اتفاقات همه وهمه میشن بخش خوشبخت زندگی من ، درسته سنی ندارم ولی تقریبا از کلاس ششم دبستانم زندگی خوبی نداشتم . اگه بخوام کامل براتون تعریف کنم خودش میشه یه داستان طولانی هم از حوصله شما خارجه هم من خودم هروقت تو ذهنم مرورشون میکنم حالم بد میشه و بهم میریزم . هیچ وقتم ادعا نکردم شما ها صفر تا صد زندگی منم میدونین ولی از وقتی که شروع کردم براتون از خودم بگم از اون موقع به بعد رو میدونین .

از پیامایی که تو ناشناس برام میومد فهمیدم جانا هنوز نیومده 

و چند نفر از دوستامونم خدافظی کردن من هم خیلی ناراحت شدم هم کاملا بهشون حق میدم شاید اگه خودمم بودم همینکارو میکردم . رفیق نیمه راه شدم خودم از خودم بدم میاد💔

امروز میرم پیامای قبلی رو میخونم ببینم کیا خدافظی کردن حداقل ازشون معذرت خواهی کنم 

بقیه هم نمیدونم اصلا دیگه کسی میاد اینجا پیامای امروزم رو بخونه یا نه

ولی ته ته حرفام اینه که خیلی دوستون دارم ( واقعی واقعی) ، شنیدم میگن اگه یه کاری رو ۴۰ روز پشت هم انجام بدی عادت میشه ، من فکر کنم ۴۰ روز گذشته(؟) ولی به نبودنم تو اینجا و نبودن شما عادت نکردم . امیدوارم معذرت خواهی منو قبول کنین

از پیامایی که تو ناشناس برام میومد فهمیدم جانا هنوز نیومده  و چند نفر از دوستامونم خدافظی کردن ...

سلام یاسی

منتظرت بودیم

حق داری از حرفای یه عده ناراحت بشی

حقیقت اینه ،این سایت در کنار خوبیاش،فضای مضخرف و کارآگاههای مضخرفتری داره

این جریان پز دادن رو به جانا هم خیلی میگفتن.

کلا اینجا فضاش طوریه فقط باید از بدبختی بگی،اگه بیای از خوشی هات بگی انگار حق بقیه رو خوردی که به اینجا رسیدی،

همیشه با خودم فکر میکنم اینجا که مجازیه و یه عده حسود چشم دیدن خوشی یه ناشناس رو ندارن، اینا تو واقعیت چطوری زندگی میکنن؟ یعنی اطرافشون هیچ آدم موفقی آسایش نداره از دستشون؟

بیخیال...

راستی آخر پری شدی؟! 😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

وااااای دختر جون خداروشکر اومدی 😃❤️ 

عزیزم شما توجهی به این حرفا نکن بعضی ها پر از عقده و حسرت هستند و چون نمی تونند یا نمی خوان تغییری ایجاد بشه با حمله به بقیه سعی میکنند کمی آسودگی پیدا کنند 

و گرنه مگه میشه کسی مشکل نداشته باشه !

هرکس در حد و اندازه خودش به شکل های مختلف توی زندگی چالش داره 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

وآییییی فکر نمی‌کردم دعای من اینقدر زود جواب داده بشه یاسی 

واقعاً دیشب خیلی دلم واست تنگ شده بود 

طوری که با اینکه ایام امتحاناته یک ساعت فقط کاربر های مختلف اینستا رو می‌گشتم و اونایی که کوچیک ترین نقطه مشترکی حس میکردم دارن رو درخواست میدادم 🥲🥺💜

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792