2821
2789
تو همین جمع بارها بچه ها بهت گفتن پا پیش بزار و نزار حسرت به دل بمونی ولی خب تو شرایطتش رو نداشتی ش ...

آره دقیقا 

شابد تصمیمایی ه گرفتم واسم مطلوب نبوده 

اما در هر رمانی بهتر از اون تصمیم رو نمیشد گرفت

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلین جون عمیقا از ته دلم ناراحت شدم شوک بزرگی بهت وارد شد😔 سلین درسته سرانجام خوبی نبود ولی حداقل ...

ممنونم نوردخت جان 

آره عزیزم خیلی تلخ بود اما یه واقعیتی بود که باید اتفاق می افتاد 

من خودمم یکسال بود منتظر امروز بودم و داشتم خودم رو آماده میکردم 

مرسی بابت دعات ❤منم در حال حاظر به همین نیاز دارم 

آرامش 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طناب نداری دور و برت؟ ببندشو به یه ستونی جایی😐😂

😁😁

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
با خودشم حرف زدم قانع شد از همون وقت دیگ نیومد اینجا حتما رفته رمان بعدی  رمان قبلیشم لو رفت تو ...

ای بابا 

چرا لوش دادی خب؟ چی گفتی بهش که قانع شد داستان رو نصفه ول کنه؟

حالا ما باهاش حال میکردیم تو عالم خودمون خوش بودیم

جانا چی؟ 

اونم فیلم بود؟

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

شما هنوز نفهمیدین سرکار بودین:/ از اول تا حالا براتون رمان میگفتخ عکساشم که همه رو خط میزد تابلو بود ...

شما گویا عادت داری به همه بگی فیک هستند !

به کاربر دختر پاییزی هم همینا رو گفتی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
شما هنوز نفهمیدین سرکار بودین:/ از اول تا حالا براتون رمان میگفتخ عکساشم که همه رو خط میزد تابلو بود ...

ماسرکار بودیم !!شماچی ؟شما هم که پیگیر بودی و سرکاربودی .شرلوک هلمز

به شادی هم شما گیر دادی دختر پاییزی.فکرنکن نفهمیدیم که باز شما بودی که گروه جدیدشکوفه رو  به دخترآینده نگرلودادی  چی گیرت میاد

یکم برای خودت ارزش داشته باش

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

یکم ازنگرانیم کم شد. معلوم شد یاسی به خاطر حرفای این کابر دلخور شده نیومده اینجا

آره دقیقا  شابد تصمیمایی ه گرفتم واسم مطلوب نبوده  اما در هر رمانی بهتر از اون تصمیم رو ...

انشاالله بهترین برات رقم بخوره وبهترین تصمیم گرفته باشی 🌹

ماسرکار بودیم !!شماچی ؟شما هم که پیگیر بودی و سرکاربودی .شرلوک هلمز به شادی هم شما گیر دادی دختر پا ...

بچه اس بابا 

مامان باباش عروسکاشو ازش گرفتن،میاد سایت وقت بگذرونه یجوری میخواد خودنمایی کنه 😂

یکم ازنگرانیم کم شد. معلوم شد یاسی به خاطر حرفای این کابر دلخور شده نیومده اینجا

خیلی نکته خوبی بود👌👌👌

خدا میدونه خانم مارپل چی به یاسی گفته که قید اینجارو زده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792