2821
2789
حرف شعر شد من دو تا بیت هستن خیلی تو مخم رفتن  چون که عشق رو ابراز نکردم این بیت  آن عشق ...

این دوتا بیت این سوالو برام ایجاد کرد که: پشیمونی که پا پیش نذاشتی؟

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در این مورد باهات موافق نیستم اتفاقا ما هم باید مثل معبودمون درکی از تنهایی داشته باشیم😁 خیلی ...

من فدای معبود آسمانیم 😂❤

فقط دلم رو آروم بکنه هر کاری کرد ایمان دارم بهش

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
این دوتا بیت این سوالو برام ایجاد کرد که: پشیمونی که پا پیش نذاشتی؟

آره راستش 

حس میکنم میگفتم شاید یجور دیگه تموم میشد ....

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
میتونم درک کنم الان چه حسی داره احتمالا این حس برات پیش بیاد که حتی با بردن اسم یه پسر دیگه به این ...

منم چند وقته که فهمیدم نمیشه از تنهایی فرار کرد . حتی اگر کسی و داشته باشیم که عاشق ما باشه ، باز هم تنهاییم.. دردناکه ولی باید به مرحله پذیرشش برسیم

میدونی رسپینا من خیلی از تنهایی میترسم  معتقدم که آدما درسته باید خودشونو دوست داشته باشن و با ...

منم مثل تو سلین..خیلیی از تنهایی میترسم و مدتی هم هست که اتفاق های غیر قابل پیشبینی ای برام افتاده که خیلی بیشتر از قبل میترسم..ولی سپردم به خدا...وقتی فکر میکنم که اون هست و درستش میکنه ارامش میگیرم.. و از ته قلبم مطمئنم که روزهای قشنگی در انتظار هردومونه .. 

منم مثل تو سلین..خیلیی از تنهایی میترسم و مدتی هم هست که اتفاق های غیر قابل پیشبینی ای برام افتاده ک ...

ببین من تنها دلگرمیم بودن خدا کنارمه و یه وقتایی حس میکنم که از من رو برگردونده خیلی حالم بد میشه 

من ادعایی ندارم ولی از کتابا و تجربیات بقیه کمک گرفتم به مرحله ای رسیدم از رفتن بقیه از زندگیم نمیترسم 

که فکر کنم تنها میشم چون راستش کلید احساسم رو خاموش کردم 

چون اینجوری کمتر از نبود بقیه اذیت میشم

@نوردخت1371     کجایی؟ تو هم غیب شدیا

سلام رسپینا جان خوبی❤️❤️

من مشغول جابه جایی خونه ام خیلی درگیرم 🤦‍♀️

از خستگی هلاکم تازه هنوز اسباب کشی نکردم  انرژیم تموم شده🥴

بچه هام تو شلوغی خونه اذیت کردنشون چند برابر شده

آره راستش  حس میکنم میگفتم شاید یجور دیگه تموم میشد ....

تو همین جمع بارها بچه ها بهت گفتن پا پیش بزار و نزار حسرت به دل بمونی

ولی خب تو شرایطتش رو نداشتی شایدم میترسیدی،

مطمئن باش اگه همین الان برگردی به شش ماه قبل و خدا این فرصتو بهت بده که بری بهش ابراز علاقه کنی، تو این کارو نمیکنی و بازم نمیری جلو

پس حسرتشو نخور

منم چند وقته که فهمیدم نمیشه از تنهایی فرار کرد . حتی اگر کسی و داشته باشیم که عاشق ما باشه ، باز هم ...

دقیقا همینطوره

پذیرش این تنهایی خیلی حس خوبی داره

من این مرحله رو گذروندم و بعدش به آرامشی رسیدم که حد نداره.

یه حس بی نیازی، حسبی الله

سلام رسپینا جان خوبی❤️❤️ من مشغول جابه جایی خونه ام خیلی درگیرم 🤦‍♀️ از خستگی هلاکم تازه هنوز اسب ...

سلام خسته نباشی

بسلامتی ایشالا زودتر جاگیر بشی

من تا حالا هیچوقت اسباب کشی نداشتم انقد دلم میخواد یبار جابه جا بشم😁 خونه بابامم از وقتی من یادم میاد فقط یبار تو ده سالگیم اسباب کشی کردیم

سلام به همگی مادرا و خانومای عزیز روزتون مبارک باشه❤ البته با یکم تاخیر من بخاطره درسم زیاد نمیام ...

سلین جون عمیقا از ته دلم ناراحت شدم شوک بزرگی بهت وارد شد😔

سلین درسته سرانجام خوبی نبود ولی حداقل از این بلاتکلیفی نجات پیدا کردی دیگه میدونی که تو ذهنتم باید یواش یواش فراموشش کنی خیلی سخته😔 به این راحتی نیس ولی مطمئن باش گذر زمان باعث میشه تو ذهنت کمرنگ تر بشه خودتم باید به خودت کمک کنی نه اینکه با یه سری فکرای بیخود به حال بد خودت دامن بزنی😔

از خدا میخام هرچه زودتر آرامش رو به روح و روانت برگردونه عزیزم❤️

سلام خسته نباشی بسلامتی ایشالا زودتر جاگیر بشی من تا حالا هیچوقت اسباب کشی نداشتم انقد دلم میخو ...

منم‌ کلا تو این ده سال این دومین باره دارم اسباب کشی میکنم 

ولی خیلی سخته با دو تا بچه پدر آدم در میاد

هر چی من جمع میکنم‌ باز اونا بهم میریزن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792