2821
2789
چه بی توقع مهربونی شما 😍😍🫂🫂🥺🥺 امیدوارم خدا به اندازه ی دل صاف و مهربونت بهت ببخشه🤲🤲🥰🥰😍😍 ...

فداتشم من خاک پاتم عزیزخونه..سرور خونه...خانم خونه شما خیلی گلی من کوچیکتم

درخواست دوستی ممنوع...

عزیزم ایشالله مشکلت هر چ زودتر رفع شده  

خیلی ممنونم ازت گلم❤️

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که به زودی زود گره از مشکلتون باز بشه و دلتون آروم بگیره 🤲🤲🤲🤲

چقدر خوب گفتین (دلتون آروم بگیره🥺) 

ممنونم مهربونم💛💛💛

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیزای مهربونم  یاس گل دوس داشتنی و شوهر گرامیشون جانای دل داده و اسیر دل شده آقا محمد ش ...

سلام مهربون💕💕 ممنون از محبت و لطفت 

الهی که تندرستی و شادی مهمون هرلحظه خونه تون باشه 💓💓💓

راستی در مورد دخترتون، ما هم یه مورد مشابه داشتیم الان ماشالله 22 سالشه، تکواندو هم کار می‌کرد..استرس نداشته باش، چون ناخودآگاه همون استرس صدمات به مراتب منفی تری بجا میذاره، فرم و مدل اندامش همینه، تحت نظر پزشکش باشه خیال خودتم راحت تره و اینکه با دست پخت خوشمزه ت غذاهای مقوی براش درست کن 😍

آره دیگه اجبار نیست که نشد   اونم به عنوان یه انسان حق انتخاب داره  اما نه رسپینا درکل آ ...

نه منظورم این نبود پسر بدیه

گاهی اوقات یه دختر و پسر هستن که هر کدوم تو جایگاه خودشون کامل و بی نقصن، ولی شرایطشون به هم نمیخونه و کنار هم نمیتونن باشن

حالا یا اختلاف فرهنگی،یا اختلاف مالی،یا اخلاقای خاص والدینشون و هزار دلیل دیگه باعث میشه کنار هم خوشبخت نشن هر چند هر دو بهترینن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

این یه مورد زیاد خانم دکتر تاثیر گذار نیست  آقا دکتر مهمه بیشتر🤦‍♀️🤕 من اسفند تولدمه پارسال ...

تو روح فردین،جانا رو ازمون گرفت😂

الان جانا بیاد دعوام کنه چرا به آقاشون تو روحت گفتم🤣

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نه منظورم این نبود پسر بدیه گاهی اوقات یه دختر و پسر هستن که هر کدوم تو جایگاه خودشون کامل و بی نقص ...

آره کاملا درسته حرفت 

به هر حال امیدوارم موفق باشه و یه دختر همه چی تموم نصیبش بشه 

منم خداروشکر آرومم 

چون تهش خواست خدا اتفاق میفته 

زور زدن من الکیه این وسط 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
تو روح فردین،جانا رو ازمون گرفت😂 الان جانا بیاد دعوام کنه چرا به آقاشون تو روحت گفتم🤣

داره ازش انتقام سخت میگیره 😂😂

خوش باشن الهی 

ولی جانا بیاد با دمپایی سیاه و کبودش میکنم 

این همه مدت مارو گذاشت تو خماری

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام مهربون💕💕 ممنون از محبت و لطفت  الهی که تندرستی و شادی مهمون هرلحظه خونه تون باشه 💓💓💓 ...

فداتم خواهر گلم

بردمش پیش فوق تخصص ارتوپدی کودکان

با چند دکتر دیگه

فیزیوتراپیست کردم خودم چ بلاهایی سرش نیاوردم بیچاره رو

تا همون فوق تخصص جلو پای دخترمو کاااااامل چرخوند آوردنش پشت پاش که من قلبم وایساده از ترس فک کردم الآن که پاشو بشکونه

گف نگاه کن دختر تو بدن ژله ای هس ن عقب زدگی زانو ببین طبیعی راه میره

فقط توانایی های داره که من و شما نداریم

یهو دستشو چرخوند دخترم اصلا صداشو درنمیومد گف این دردی نداره اگه ما بودیم درد داشتیم

تا ۸یا ۱۰سالگی همینطوره به مرور بدنش سفت میشه

گف نترس هیچیشم نیست

ببرش ژیمناستیک من قول میدم ورزشکار موفقی بشه

گفتم من پول و هزینشو ندارم

گف پس بذار بزرگ بشه و نمی‌خواد دکترم ببریش...

الان دیگه پاشو عقب نامیده

با دوچرخه پاهاش محکم شده

ممنونم عزیزدلم از پاسخگوییت

درخواست دوستی ممنوع...

فداتم خواهر گلم بردمش پیش فوق تخصص ارتوپدی کودکان با چند دکتر دیگه فیزیوتراپیست کردم خودم چ بلاها ...

قربانت عزیزم 

آفرین دقیقا همینه، اون بچه مشکلی نداره مدلش اینه، برات خوشحالم که الان خیالت آسوده شده، خوشگل خانومو ببوس 😍❤️

ورزش خیلی خوبه حتی اگه حرفه ایی نتونست دنبال کنه، ولی بذار با همین دوچرخه و طناب زدن و دویدن کلا ورزش های هوازی آمادگی جسمانیش بره بالا...الهی  سلامت باشه همیشه 💞💞

قربانت عزیزم  آفرین دقیقا همینه، اون بچه مشکلی نداره مدلش اینه، برات خوشحالم که الان خیالت آسو ...

قربون قلب مهربانت رفیق جونم

خدا ب خانواده گلت سلامتی و آرامش همیشه بده

من کنیزتم 

دخترم دست بوسته 

آره همین طناب و دوچرخه انجام میده مدام

فداتم عزیزم

درخواست دوستی ممنوع...

قربون قلب مهربانت رفیق جونم خدا ب خانواده گلت سلامتی و آرامش همیشه بده من کنیزتم  دخترم دست ...

خدا نکنه خواهر🧡

ممنونم ،واییی عزیزدلم نگو اینطور ، بزرگواری فرشته خانوم 💓.. 

زنده باشه 😘

دلت شاد گلم💝

فداتم خواهر گلم بردمش پیش فوق تخصص ارتوپدی کودکان با چند دکتر دیگه فیزیوتراپیست کردم خودم چ بلاها ...

ای جانم ماشاالله زنده باشه..دیدی گفتم عموزاده بچه هام همینجوربود ۱۸۰کامل باز میکنه ۶سالشه..شورنزن دیگه حله🌹

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
ای جانم ماشاالله زنده باشه..دیدی گفتم عموزاده بچه هام همینجوربود ۱۸۰کامل باز میکنه ۶سالشه..شورنزن دی ...

خیلی ماهی عزیزرفیقم

خدارو شکر 

آن شالله همیشه در صحت و سلامتی باشین و خداحفظش کنه عموزاده عزیزتونو

ممنونم از همه دوستای خوبم تو این تاپیک

درخواست دوستی ممنوع...

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779