2821
2789

ماریا ناز کجایی عزیزم

براتون پیامک سایپا اومد؟

میگن برا هر کی دوگانه ثبت نام کرده

پیامک برای یگانه براش فرستادن

۱۹۶ میلیونم باید واریز کنن

من داغون شدم با این حرف...بقیه پولشو چطور جور کنیم اگه اینطور باشه

شما اینو شنیدی گلم

درخواست دوستی ممنوع...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها یادتونه یه زمانی قرار بود خانواده ها رو دعوت کنم که نکردم😂 به نظرتون کی دعوت کنم؟ برادراشم ب ...

مولار جون به نظر من همه رو دعوت کن

چون تو شخصیت خودتو نشون میدی 

من به شخصه خودم همه رو دعوت کردم برا اینکه گفتم عضو این خانواده ام و به مادرشوهرم ثابت کنم دوس دارم همه باشن ...چون واقعا زن خوبیه

درخواست دوستی ممنوع...

ماریا ناز کجایی عزیزم براتون پیامک سایپا اومد؟ میگن برا هر کی دوگانه ثبت نام کرده پیامک برای یگان ...

سلام عزیزم

اون پیامک پیشنهادیه که اگه دوگانه نمی‌خوای تک بدن

بله دعوتنامه ما که آبان بودیم اومده برای شما هم ان شاالله آخر ماه میاد و قیمتش هم مشخص شده اگه پارسال پول دادین و پیش‌فروش هستین 146 میلیون باید بدین

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیزم اون پیامک پیشنهادیه که اگه دوگانه نمی‌خوای تک بدن بله دعوتنامه ما که آبان بودیم اومده ب ...

واااای خدا خیرت بده عزیزم

دوست شوهرم امشب تماس گرف گف برام پیامک اومده که تک بردارم

ولی نگف پیشنهادیه

گف باید ۱۹۶ تومن واریز کنم

درخواست دوستی ممنوع...

واااای خدا خیرت بده عزیزم دوست شوهرم امشب تماس گرف گف برام پیامک اومده که تک بردارم ولی نگف پیشنها ...

پیشنهادیه

به ما هم اومده بود که قبول نکردیم و سر موعد دوگانه اومد و 146 باید بریزیم

آذریا هم اگه هفته آخر آذر بیاد همینقدر میریزن و اگه دیرتر بیاد ماهی یک میلیون بهشون جریمه میدن و از قیمتی که باید پرداخت کنن کم میشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
مولار جون به نظر من همه رو دعوت کن چون تو شخصیت خودتو نشون میدی  من به شخصه خودم همه رو دعوت ...

عقلم میگه دعوت نکن ولی دوست ندارم همین اول این کارا رو بکنم وارد این بازیا بشم

حالا فردا شب مادرشوهرمو میبینم به نظرتون از خودش بپرسم بگم میخوام شما رو دعوت کنم به بقیه هم بگم یا نه؟ 

میگم اینجوری اگه داداشا رو نگم مامانش از قبل بدونه

یه چیزی بگم🤦🏻‍♀️ من تاریخ پریودم یادم رفته بود اومدم از پیامای اینجا دیدم تقریبا اول آبان پریود شدم ولی این ماه هنووووز نشدم😶 آیا طبیعیه؟ امروز هشتم آذره🤧

حالا فردا شب مادرشوهرمو میبینم به نظرتون از خودش بپرسم بگم میخوام شما رو دعوت کنم به بقیه هم بگم یا ...

ولی اون داداش بزرگه که پاگشا کرده .بلاخره اونو باید دعوت کرد ......ولی خودمونیما دلت میخات دعوتشون کنیا😄اگراینجوره دیگه اونوقت میگن به اون گفت چون پاگشاش کرد به مانگفت ..پس بروخوش باش همرو بگو دنبال حرف وحدیثم نباش😊

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
یه چیزی بگم🤦🏻‍♀️ من تاریخ پریودم یادم رفته بود اومدم از پیامای اینجا دیدم تقریبا اول آبان پریود شد ...

وووی خدااا

اول ازدواج همه چی بهم میریزه دکتر به من گفت مابهش میگیم ماه عسل وطبیعی هست..حالا یه سر برو یه چک بشو خیالت راحتتره

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
ولی اون داداش بزرگه که پاگشا کرده .بلاخره اونو باید دعوت کرد ......ولی خودمونیما دلت میخات دعوتشون ک ...

داداش بزرگه رو باید بگم به نظر شما اونو بگم کوچیکه رو نگم بد نیست؟ 

اگه نه خب نمیگم من فقط میخوام بد نباشه چون تو محضر که اونجوری شد خودم حس خوبی نداشتم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز