سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من از چندروز قبل که هنوز نرفته دلتنگ میشم به رو میارم انقد صبور نیستم ولی بعد ش ا ...
میدونین آخه قرار نبود بره یه یهویی پیش اومد بعد اول اصرار داشت برم باهاش منم واقعا نمیتونستم برم ولی وقتی رفت دیدم عه چقدر دلم تنگ شد میخواستم برم پیشش ولی دیگه خودش اصلا نگفت بیا ، اگه یه تعارف میزد میرفتم😂
البته وقتی اومد گفت خوب شد نیومدی من خیلی درگیر بودم و اونجا جای تو نبود
بچه ها یادتونه یه زمانی قرار بود خانواده ها رو دعوت کنم که نکردم😂 به نظرتون کی دعوت کنم؟ برادراشم بگم یا نه چون نمیدونم اوضاع چطوریه هنوز میونشون با مامانش و خواهرش شکرابه یا نه
آخی عزیزم❤️ مال شما خوبه ۷ شب بود مال من نزدیک دو هفته شد
عزیزم بسلامتی
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
بچه ها یادتونه یه زمانی قرار بود خانواده ها رو دعوت کنم که نکردم😂 به نظرتون کی دعوت کنم؟ برادراشم ب ...
یادمه ولی برای چی داداشش دعوت کنی وقتی هنوز اونا شما تازه عروس وداماد پاگشا نکردن .ولش کن هرچی نیاد خونت ببینه اززندگیت باخبر نباشه بهتره کمترخبرگذاری میکنه برای بقیه
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
گل فرستادم دیگه ولی واکنشی نداد پیام یا زنگ و اینا نزد بهتر بود خودم پیام میدادم که ببخشید نش ...
امیرعلی خوب کرد بهترمیشناستش ...حوصله داری بخات دوباره حرف وحدیث بسازه