2821
2789
امیرعلی که نیست اگرم بود که نمیومد به منم گفته نرو  یه گل بفرستم و نرم دیگه؟ اینجوری بهتره؟

بهترین کار.یه دسته گل با اسم زیبای خودت

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاسی مادرشوهرتم سالگرد دعوته؟

نه به خاطر یه مسائلی مراسمشون رو انداختیم هفته دیگه ، یعنی آدمای دور تر و مادرشوهرم اینا هفته دیگه هستن ، امروز داریم خودمون میریم اونجا ظهر هم همه خونه مامانبزرگم هستیم در همین حد

بچه ها امیرعلی که میگه گل هم نمیخواد بدی😂 ولی میگه اگه خواستی گل بدی بگو روش اسم خودت و با فامیل من بزنن 

حالا فکر کنم همین کارو میکنم دیگه اسم خودم و فامیل اون ، به نظرتون خوبه؟ بد نباشه؟

اسم خالی نمیشه چون یاس گل که نمیزنم اسم اصلیمو میدم شاید یکی دیگه اسمش مثل من باشه قاتی شه

یه چیزی بپرسم ، شما تو همچین موقعیتی مثلا ده روز همسرتون بره و تنها باشین چقدر بهش ابراز دلتنگی میکنین؟ من در طول این روزا با اینکه دلم تنگ شده نگفتم خیلی ولی امروز صبح که زنگ زدیم گند زدم براش کلی گریه کردم😐🤧 

یه چیزی بپرسم ، شما تو همچین موقعیتی مثلا ده روز همسرتون بره و تنها باشین چقدر بهش ابراز دلتنگی میکن ...

حالت خوبه یاسی جان ؟ دلم برات تنگ شده بود . عزیزدلم میخواستم ازت عذرخواهی کنم اگر که حرفی زدم که ناراحت شدی . یا قضاوتی کردم 🥺🥺😘😘😘 من خیلی این جمع رو دوست دارم . ببخشید عزیزم😘😘😘😘😘😘

یه چیزی بپرسم ، شما تو همچین موقعیتی مثلا ده روز همسرتون بره و تنها باشین چقدر بهش ابراز دلتنگی میکن ...

تو موقعیت تو حتما دلتنگی میکردم

ولی الان دیگه نه😂

کی برمیگرده؟

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

من از چندروز قبل که هنوز نرفته دلتنگ میشم به رو میارم  انقد صبور نیستم   ولی بعد ش  از تنهاییم کلی استفاده می کنم  و خوش میگذرونم 😂😂 

خدایی خیلی سخته این همه دوری  اونم تازه عروس و دوماد  

هوووووووو یه شب گریه کردی، من کل ۷شبی که نبود گریه کردم توتماسام😄

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792