2821
2789
عزیزم بهت تسلیت میگم واقعا خیلی دردناکه🥺❤️ یکی از اقوام همکلاسی منم دختر ۱۷ ساله بوده از پله های خ ...

خیلی ممنونم عزیزم 🙏❤

چقدررررر سخت خدا به خانوادش صبر بده الهی 😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاس گلم تو رو خدا چی بوده که برا سرفه این ویروسه خوبه منم گرفتم الان سرفش مونده

ببخشید خیلی دیر دارم جواب میدم چیز خاصی نبود شربت Broncold بود من یه چیز دیگه میخواستم اشتباهی اینو خریدم ولی با همین خیلی بهتر شدم

ببخشید این روزا خیلی لوس و نازنازی شدم خودم میدونم خیلی بد شدم🤦🏻‍♀️ باور کنین شرایطم خیلی خوب نیست ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم 

انشالله روحشون قرین آرامش باشه🖤

انشالله به همه کارهاااات میرسی عزیزم 

اتفاقا از این فرصت تنهابودن استفاده کن برا امتحانا 

موفق باشی عزیزم😍

خدا رحمتشون کنه عزیزم  انشالله روحشون قرین آرامش باشه🖤 انشالله به همه کارهاااات میرسی عزی ...

مرسی عزیزم❤️

آره اومدم خونه مامانبزرگم یه هفتس عین یه کنکوری خرخون دارم درس میخونم🤓

یاسی جون، ما دوستت داریم و قلبی باورت داریم .

جای شوهرت هم خیلی سبزه.

ان شاءالله که موفق باشی

من اوقات بیکاری وقتی می اومدم میدیدم کسی پیامی نداده دلم می گرفت . ما باورت داریم و توی این گروه دلمون رو به دور هم بودن خوش کردیم هر چند که من کم حرفم ولی از حضور تک تک بچه ها خوشحالم و همشون رو دوست دارم ،بچه های این گروه پر مهر هستن .احساس می کنم کسی حسادت نمی کنه و همه همدل هستن.

مرسی عزیزم❤️ آره اومدم خونه مامانبزرگم یه هفتس عین یه کنکوری خرخون دارم درس میخونم🤓

باریکلا 👌👌👌👌

چقدرم کیف میده وقتی میری خونه کسی مهمون قشنگ کویته انقدر که بهت میرسن😍😂

@___niki___ ‍  @nilou_far     @لیموترش_گوگولی ‍  @parymah_     ...

سلام خانوم خونه مهربون 

مررسی که تموم این مدت به فکرم بودید 

واقعاً خوش به حال دوستانتون(غیر مجازی) که دوست پیگیرو مهربون و دلسوزی مثل شما رو دارن ♥️♥️

یه مدته سرم خیییلی شلوغه نمی تونم بیام اینجا 

از هیچ کدوم از بچه ها خبر ندارم و نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده 

فقط امیدوارم حال همتون خوب باشه و این مدتی که من نبودم اتفاقای قشنگی واسه همتون افتاده باشه 

متاسفانه فرصت ندارم که تک تک پیامارو بخونم ولی قطعاً سر فرصت میام میخونم که البته فکر کنم یه چند ماه دیگه بشه 💚💚💚💚

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

باریکلا 👌👌👌👌 چقدرم کیف میده وقتی میری خونه کسی مهمون قشنگ کویته انقدر که بهت میرسن😍😂

اره دیدی بچه ها رو میذارن پیش یکی میرن مسافرت به بچه زیاد میرسن منم الان اونجوری شدم😂

سلام خانوم خونه مهربون  مررسی که تموم این مدت به فکرم بودید  واقعاً خوش به حال دوستانتون ...

سلام عزیز دلم چرا انقدر کم میای؟ امیدوارم سرگرم کارای خوب باشی❤️

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792