2789
باهاش صحبت کن به زبون خوش و احساسی صحبت کن سعی کن گارد نگیری که با راننده نمیرم و تمام... با سیاست و ...

اخه گیرش رو دانشگاهه حتی باور کن خوشحال شد که بقیه همکلاسی هام فهمیدن من تنها نیستم بقیه جاها یکی در میون میگم عجله دارم پس خودم میرم یا بهونه میارم که خودم میرم اونم میفهمه و چیزی نمیگه اما دانشگاه رو نه ، نوشتم که حتی به رانندهه گفته کل مدت همینجا بمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جملات رو در قالب خبری بهش بگو، نه استفهامی مثلا نگو : میشه من دیگه با راننده نرم دانشگاه؟! ❌ خی ...

نه قربونت من استفهامی ملایم گفتم دعوامون شد چه برسه به خبری😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم شبت بخیر؛من خیلی وقته خاموش باهاتون بودم😁 و هیچ نظری ندادم چون بچها خیلی خوب راهنمایی م ...

سلام عزیزم خوش اومدین❤️

نوشتم دیشب چیشد ، به نظر شما چیکار کنم ؟ چون میگین همسرتون اخلاقش شبیه امیرعلیه

من جواب گرفتم از این روش ولی واسه این مشکل خوب نیست  مثلا من میخوام جایی برم قبلا به شوهرم می ...

خودم خیلی وقتا خبری میگم و سریع از روش رد میشم امیرعلی هم یه نگاهی میکنه بعد میبینه موضوع جدی نیست هیچی نمیگه اما این فرق داره میترسم لجبازی کنم

چرا منم میترسم ولی اخه چند ماهه کاری نکرده ….

اگه خودتم ازاون  اتفاق ترسیدی یه مدت  با راننده رفت و آمد کن 

امیرعلی محتاط شده حقم داره چند ماه نیست که احمق مزاحمت شده 

روشی که جانا گفت خوبه کمی دورترماشین واسته

البته درمورد همکلاسیا هم شاید چند باردرموردش حرف بزنن ولی دوروز بعد با یه سوژه دیگه مشغول میشن 

سلام بچه ها دیشب باهاش حرف زدم ولی کوتاه نیومد🤦🏻‍♀️ براش تعریف کردم که چیشده گفت خب حالا به خاطر ...

سلام عزیزم دیگ‌منو می‌شناسی 🙊

به نظر من دیگه پافشاری نکن چون حساستر میشه 

همسر من هم به ی سری چیزا حساسه من یاد گرفتم بگم و رد شم از موضوع چون بیشتر تاثیر می‌زاره من هرچی بیشتر اصرار کنم نتیجه عکس میده مطمئن باش تو خلوت خودش به حرفات فک میکنه و زمان که بگذره و خیالش راحت بشه راحتتر کنار میاد با نبود راننده 

ببخش عزیزم طولانی شد🌺

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

سلام عزیزم خوش اومدین❤️ نوشتم دیشب چیشد ، به نظر شما چیکار کنم ؟ چون میگین همسرتون اخلاقش شبیه امیر ...

من اگ جات بودم دیشب فقط ناراحتیمو میگفتم و بعد مثل هر شب دیگ رفتار میکردم و اصلا نمیذاشتم کار ادامه پیدا کنه و ب بحث بکشه،گفتم ک باعث میشه گارد بگیره

ی چن ماه همین جور کج دار و مریض طی میکردم یواش یواش میرفتم رو مخش و ب نتیجه میرسیدم

آدمایی مثل همسر من و شما آدمای حساس و نکته سنجی هستن،هر رفتاری ک الان از شما ببینه باعث میشه درمورد شما  تصمیم گیری کنه،اصلا تو تصمیماتش مقابلش نباش و همیشه مخالف نظرشو نگو و فک نکن هر چیزی ک میخوای باید همین الان ب نتیجه برسی،تو دیگ دختر خونه نیستی خانم ی خونه ای و باید هوشمندانه عمل کنی

هیچ کس نباید بدونه ک تو مجبوری ک با راننده میری(نقطه ضعف نده ب کسی)بذار همه فک کنن ک تو از این تصمیم خیلی راضی هستی و این امیر علیه ک داره طبق نظر و سلیقه تو عمل میکنه

خودم خیلی وقتا خبری میگم و سریع از روش رد میشم امیرعلی هم یه نگاهی میکنه بعد میبینه موضوع جدی نیست ه ...

دقیقا درسته،بخاطر حساسیتی ک ب پیمان داره ممکنه لج بازی کنه و شرایط برات در حال و آینده سخت تر بشه(شوهر من ک اینه)هر وقت خودم بیخیال میشم و اعتمادش تو کاری جلب میشه دیگ بهم کاری نداره و میذاره کار خودمو بکنم

ببین عزیزم تو الان خانم ی خونه ای،گاهی وقتا باید رو تصمیمت پا فشاری کنی گاهی باید کوتاه بیای

این ک الان دوستات راجع بهت حرفی بزنن رو آیندت تاثیر داره؟

اگ امیر علی بهت اطمینان داشته باشه چی؟این تاثیر داره؟

قطعا اعتماد شوهرت برات موثر تره

دیگ از این لاک بیا بیرون و امشب ک اومد بگو و بخند و کلا فراموش کن بحث دیشبو

(بازم میگم من طبق تجربه خودم دارم راهنماییت میکنم،با شناخت از همسرت هرجوری ک فک میکنی درسته تصمیم بگیر )

😘❤

سلام بچه ها دیشب باهاش حرف زدم ولی کوتاه نیومد🤦🏻‍♀️ براش تعریف کردم که چیشده گفت خب حالا به خاطر ...

یاس گل عزیزم فکر کنم فعلا چاره ای نداری جز صبر و اینکه اجازه بدی یکم زمان بگذره. میدونم ناراحت و اذیتی ولی فعلا صبوری کن تا خیالش از بابت پیمان راحت بشه. قربونت بشم نزار یه وقت سر این موضوعات اوقاتتون اول زندگی تلخ بشه💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر