2789

من خودمم دوران کلاسام که بابام میومد دنبالم بهشون میگفتم مثلا من از اموزشگاه تا فلان بلوار رو با دوستم پیاده میام  از ادامه ی مسیر شما بیاین دنبالم

تو هم قدم قدم برو جلو نیازی نیس همین اول بگی میخوام کل مسیرو پیاده بیام!  

کم کم و قدم قدم راننده رو از رده خارج کن اول بگو با راننده مشکلی ندارم ولی یه مقدار از مسیرو میخوام خودم بیام ادامه ی مسیر رو با راننده  یکم که گذشت میتونی بگی کل مسیرو خودم میام و دیگه نیازی به راننده نیس 

یه چیز دیگم بهت بگم معمولا اول ازدواج مردا همینطورین تا زمان بگذره و اعتمادشونو بدست بیاریم. منم رفت و امدم دیگه مثه سابق نیس و محدود تر شده دیگه مثه سابق مدام با دوستم بیرون نیستم و رفت و امدم خیلی کمتر شده بخاطر حساسیتای محمد

واقعا اینطوری خوب نیس در ظاهر به فکر ما هستن ولی این رفتارشون باعث اذیت ما میشه  امیدوارم این اخلاقیاتشون هرچه زودتر درست بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخوام دیگه با راننده نرم دانشگاه ، به نظرتون چطوری بهش بگم تا قبول کنه؟ 

جملات رو در قالب خبری بهش بگو، نه استفهامی

مثلا نگو : میشه من دیگه با راننده نرم دانشگاه؟! ❌

خیلی مصمم بگو: من از فردا خودم میرم دانشگاه،به اقای فلانی اطلاع بده نیاد دنبالم.✔️

والا این چیزیه که روانشناسا میگن، من که جواب نگرفتم حالا تو میخوای امتحان کن🤣

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

جملات رو در قالب خبری بهش بگو، نه استفهامی مثلا نگو : میشه من دیگه با راننده نرم دانشگاه؟! ❌ خی ...

سلام عزیزم شبت بخیر؛من خیلی وقته خاموش باهاتون بودم😁

و هیچ نظری ندادم چون بچها خیلی خوب راهنمایی میکردن اما طبق تجربه خودم و اطرافیان ابدا دستوری با شوهرت صحبت نکن ک شرایط بدتر میشه و از موضع خودش پایین نمیاد و شاید هم ی گاردی بگیره،همیشه روانشناسا چیزایی ک میگن درست نیست و آدم باید طبق شناخت از همسرش کاراشو پیش ببره

با چیزایی ک از شما و همسرتون خوندم احساس کردم رفتارهایی مشابه همسر من دارن  و فک میکنم اگ اینجوری نگی خیلی بهتره ب همین دلیل امشب برای اولین بار پست گذاشتم

البته رسپینا جان من قصدم مخالفت با شما نبود💐

سلام عزیزم شبت بخیر؛من خیلی وقته خاموش باهاتون بودم😁 و هیچ نظری ندادم چون بچها خیلی خوب راهنمایی م ...

سلام خیلی خوش اومدین

اخر پستم نوشتم جواب نگرفتم ( بیشتر کامنتم شوخی بود )

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

جملات رو در قالب خبری بهش بگو، نه استفهامی مثلا نگو : میشه من دیگه با راننده نرم دانشگاه؟! ❌ خی ...

من جواب گرفتم از این روش

ولی واسه این مشکل خوب نیست 

مثلا من میخوام جایی برم قبلا به شوهرم میگفتم فردا برم فلان جا ؟ اونم واسه شوخی و سربه سر گذاشتن من میگفت نه ، که گاهی هم جدی میشد

الان بین حرفامون یدفعه ای میگم اره منم فردا میرم فلان جا و سریع ازش گذر میکنم که فقط در حد اطلاع دادنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اره دلش تنگ شده اما برا املا گفتن های من و کیک و غذاهای من شکمو دلش تنگ شده😐😂 من متاسفانه از بچگی ...

الهی 😍😍😁😁

به به آفرین گل دختر 😍😍👏👏 پس من افتخار آشنایی با یه کدبانو رو داشتم و خودم نمیدونستم 😍😍🥰🥰🫂🫂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

الهی 😍😍😁😁 به به آفرین گل دختر 😍😍👏👏 پس من افتخار آشنایی با یه کدبانو رو داشتم و خودم نمیدونس ...

لطف دارید ،شوخی میکنم خانم خونه 😁🫂❤️

خیلی خوشحالم از آشنایی با شما و بقیه خانم ها ،همیشه شاد باشید🥰❤️

سلام بچه ها دیشب باهاش حرف زدم ولی کوتاه نیومد🤦🏻‍♀️

براش تعریف کردم که چیشده گفت خب حالا به خاطر فکر بقیه میخوای تنها بری؟ گفتم فکر بقیه منو آزار میده کم کم رفتارشون عوض میشه اینا آدمای تو کوچه نیستن که از کنار هم رد بشیم با اینا تا دو سه سال دیگه در ارتباطم من همیشه سعی کرده بودم همرنگ بقیه باشم حالا با این اتفاق دیدشون عوض میشه و ….. هی یکی اون گفت یکی من گفتم آخر گفتم مگه من بچه ام که میگی نمیشه تنها بری؟ من از ۱۸ سالگی میرفتم حتی عصرا دیرتر تموم میشدیم بازم تنها میومدم اونم گفت اگه بچه نبودی ترم قبلی اون پسره نمیتونست بیاد تو پیشت بشینه خانم ۲۲ ساله!

فکر کنم اولین بحث و بگو مگوی زندگیمون بود🥲 من واقعا با آرامش حرف زدم ولی اون گارد گرفت از اول ، البته یبار دیگه ام قهر کردیم ولی اینجوری نبود یادتونه یکی برام نوشته بود داماد پیمانه؟ بعد تا چند روز تو قیافه بود ….

صبحم فقط گفت تنها کاری که میتونم بکنم اینه که راننده رو عوض کنم یه آقای دیگه یا حتی خانم بذارم هرجور تو راحتی و رفت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام دوستای عزیزم

یه دختر ۲۰ ساله سرما خورده حالش بد شده بردنش بیمارستان از هوش رفته بعدم رفته کما😭

میشه لطفا اگر پست منو دیدید  ۷ تا حمد یا ۷۰ تا حمد به نیت شفاش بخونید 

هر چقدر که وقت دارید 

انشاءلله دعای دست جمعی جواب بده 🙏🤲 

یک چیز دیگه  پیشنهاد میکنم هر دو سه ماه یکبار مشاوره بری به نفعت خواهد بود و دستت میاد که چیکا ...

کیمیا راستش سه چهار باری که رفتم رو میدونین یبارم وسط تابستون رفتم ولی جلسه آخر اصلا حس خوبی نگرفتم ازش دیگه با خودم گفتم مشاور نمیرم یا اگر برم پیش این نمیرم