2789
مرسیییی ❤️❤️❤️  خیلی خوشحالم اومدین طرف من😂😅🥰🥰

عزیزی 🥰🥰🥰

شرمنده یاسی جان🤣🤣

یه کوچولوهم‌طرف امیرعلی هستم  بچه خوبیه 

الهی که همیشه شاد کنارهم باشید😘😘😘 🥰🥰♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که صبحا خوابم میاد ولی امیرعلی خیلی عوض نشده زود بیدار میشه بعد من عذاب وجدان میگیرم خواب باشم مج ...

آفرین بهت 👏👏 به تو میگن یه همسر نمونه 😍😍👏👏💜💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

کامنتتونو خوندم واقعااا خونه داری وبچه داری خیلی سخته،خسته نباشید خانوم خونه💜💜🌸 مگه میشه به یاد ...

سلامت باشی عزیزدلم 🥰🥰🫂🫂💜💜

تو به یاد موندنی تری عزیزدلم😍😍😍😍

خوب باشی همیشه  الهی قشنگم 🤲🤲😚😚🤗🤗

من هنوز توی۱۷سالگی موندم خودم باورم نمیشه۲۱سالمه😂 مرسی از دعای قشنگتون خانوم خونه مهربون ایشالله ...

به به ۱۷ سالگی عالیه که 😍😍 خیلی اون سنمو دوست داشتم، جفت مدرسه ی دخترم یه دبیرستان دخترونه ست اینقده با حسرت نگاشون میکنم🥲🥲 دلم میخواد برگردم به دوران خوش دبیرستان، خیلی خوب بود، یه اکیپ بودیم با دوستام از اول دبیرستان باهم بودیم تا آخرش، هم شیطون بودیم اما شیطونیای مثبتا😂😂 هم واقعا درس میخوندیم و زرنگ بودیم، خیلی سر به سر معلما میزاشتیم، یادمه یه بار سال دوم بودیم عربی داشتیم هممونم از عربی متنفر😁😁بعد معلممون ایرانی نبود، سخت فارسی حرف میزد، نمیشد باهاش ارتباط گرفت، بعد ساعت کلاسو کشیدیم جلو طفلی تا اومد درس بده گفتیم خانوم زنگ خورده، جا خورده بود که زمان کی گذشت، خلاصه نتونست قانعمون کنه و رفت و ما از خوشحالی نمیدونستیم چکار کنیم😂😂😂😂یادش بخیر 🥲🥲

ببخشید من باز زیاد حرف زدم 😱😱🤐🤐🏃‍♀️🏃‍♀️

خدا حفظت کنه واسه پدر و مادرت الهی آذینم🤲🤲🫂🫂😍😍

عکس العملش خییلی خوب بود دیروز عصر که اومد خونه گفت چیزی نمیخوای بگی؟ گفتم نه چی بگم  بعد گفت ...

الهی 😍😍😍😍

فدای ذوقت عزیزم 😍😍🥰🥰💜💜

خوشبخت و عاشق بمونید برای هم 🤲🤲😍😍🧿🧿🧿🧿

دیشب که نبودین من رفتم ازین چالش ناشناسا ساختم هم با این کاربریم هم با قبلی گذاشتم اگه میخواین ناشنا ...

من اینقدر تابلوام😂😂 نمیتونم برای تو و جانا پیام ناشناس بزارم فوری میشناسینم😂😂 همین جا میگم هر چی که بخوام بگم 💜💜

اوهوم خودمم میخواستم دوباره شروع کنم ولی قبلا صبح خیلی زود میرفتم بعد الان بعد دانشگاه باید برم هم خ ...

یاس گل اگر وقت کردی تاپیک عزیزدل هستم جانا رو بخون😍😍 مخصوصا صفحه ی ۱۴ به بعدش رو، ببین چه خاطرات شیرینی برات زنده میشن😍😍

بچه ها شما هم اگر وقت کردین بخونین😁😁 ماجرای لباسی که پدر و مادر جانا براش خریدن و فرضیه های ما😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

کل تاپیکِ همش خاطره ست، یادش بخیر😍😍🥲🥲

یادش بخیر اِلی هم بودش...💔💔🥲🥲

به به ۱۷ سالگی عالیه که 😍😍 خیلی اون سنمو دوست داشتم، جفت مدرسه ی دخترم یه دبیرستان دخترونه ست اینق ...

سلاااام 💛💛💛 

حالتون خوبه؟

انگار یکبار دیگه با بچه هامون بزرگ میشیم🥺

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سعی کن مثل قبل صبحا زود بیدار شی که به همه کارات برسی  سحرخیزی خیلی خوبه حیفه این عادت خوبتو ت ...

دیگه مثل قبل نمیتونم قبل دانشگاه پاشم برم باشگاه …..ولی واقعا دلم میخواد زود بیدار شم صبحا