2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاسی خداییش برا سوال شد

طبق گفته های خودت، وضع مالی شما و امیر علی خیلی تفاوتی نباید داشته باشه

پس چرا انقد اینا (جاری دومی و دختر عمو و این فامیل جاری) به ازدواجت تیکه میندازن؟

تو هم چیزی کم نداری که بخوان تو سرت بزنن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

اه اه چقد بعضیا فضولن خب به تو چه  معلومه این پسر حاجی کشته مرده زیاد داشته الان از دامادیش م ...

اره همشون منتظر یه ازدواج فامیلی بودن این وسط😑

باور کن من شاغل بشم بازم به چشمشون نمیاااد همین الان که دانشجو ام انگار یادشون میره فکر میکنن صبح تا شب نشستم تو خونه🤦🏻‍♀️

یاسی خود جاریت که نبود؟ برام سوال شد مگه خودش چه می کنه  از این به بعد هرکی هر سؤالی ...

نه اون که قلبم بهشت اونه😅😂😂😂

دقت کردین یا صفرن یا صد حد وسط ندارن 🤦🏻‍♀️

واقعا نمیدونم خودش چیکار میکنه 

جالبه همشونم به  پول و پولداری امیرعلی گیر میدن 🤨😑 و به رشته ی تو ☹ یعنی اون خانوم بدون اینکه ...

اون خانومه ، دوست زن داییمه ، من رو از قبل میشناخت  حتی تو عروسیمونم بوده خب من اون شب در حد سلام احتمالا باهاش حرف زدم… ولی تو مهمونی همون اول گفت اره راستی من دوست فلانی ام …

تو حرفایی که میزد هم خرده شیشه داشت و پیدا بود از وقتی مجرد بودم امار منو داره ، مثلا جلو مادرشوهرم می گفت دخترا دیگه سفر مجردی میرن و هی از این و اون مثال میزد که مسافرت رفتن بعدم گفت راستی عروستونم میرفته ( مثلا میخواست منو جلوش خراب کنه واقعا نمیفهممش😑) ،، حالا منو میگی من شک شده بودم که کی رفتم سفر خودم خبر ندارم ، گفت رفته بودین پیست اسکی؟؟ گفتم آهااان ترم چهار دانشگاه ما رو برد پیست اسکی یه صبح تا شب شبم برگشتیم اگه منظورتون اونه که عین اردو های مدرسه بود 😅😅😅

و کلا از اینجور حرفا میزد خیلی رو مخ بود

یاسی خداییش برا سوال شد طبق گفته های خودت، وضع مالی شما و امیر علی خیلی تفاوتی نباید داشته باشه پس ...

نه اون قدر تفاوت نداره ، نمیدونم شاید به خاطر اینکه خیلی سریع شده میگن ، بالاخره هرکس یه نقطه های تاریکی تو زندگیش داره منم بی عیب نیستم ولی واقعا حس نمیکنم اینجور که اینا میگن تفاوت زیادی با امیرعلی داشته باشم 

از این حرفام خیلی بدم میاد ولی اگه قرار بر مقایسه باشه خب منم میتونم بگم تحصیلاتم و درسی که میخونم بالاتر از امیرعلیه ولی تا حالا نه خودم نه کس دیگه به روشون نیاورده 

یا اینکه مطمئنم همتون حدس زدین امیرعلی چند ماه یکبار میره کجا و کجا کار و خونه زندگی داره ، من یه سری چیزا رو نگفتم چون دیدم شاید نگم بهتر باشه ولی به خاطر شرایطی ، حتی همین آپشن هم برام خیلی دست نیافتنی نیست 

میدونم خیلی گنگ گفتم ولی میگم از دید خودم اختلاف فاحشی نداریم اینا انقدر میگن من دارم اعتماد به نفسم رو از دست میدم😂😂

نه اون قدر تفاوت نداره ، نمیدونم شاید به خاطر اینکه خیلی سریع شده میگن ، بالاخره هرکس یه نقطه های تا ...

درلحظه زندگی کن .حرفاشون باد هواست.بذارتوکفش بمونن بیشتربسوزن

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
نه اون قدر تفاوت نداره ، نمیدونم شاید به خاطر اینکه خیلی سریع شده میگن ، بالاخره هرکس یه نقطه های تا ...

اصن بر فرضم که یکم اختلاف داشته باشین بازم من درک نمیکنم یه ادم غریبه بخواد اینطور به خودش اجازه دخالت و صحبت بده🤦🤦🤦

یه ضرب المثلی هست اگه اشتباه نگم،میگن شاه پسندیده،شاه قلی نمیپسنده... یه همچین چیزی😂😂

این ضرب المثلو دقیقشو یاد بگیر در جوابشون بگو🤣

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

یاسی جان بعضی از فامیلا عادت دارن اینجوری برخورد کنن با تازه وارد همش میخوان بگن همچین خبری نیست تو این وصلت 

مخصوصا اگه طرف امتیازش زیاد باشه بیشتر نقد میشه  آدم حسود همه جا زیاده اینم  حسودی شمارو می کنه 

این ماجرای تو منو برد به دوران نامزدی و اوایل ازدواجم

روزی که همسرم آمد خاستگاری کل فامیلشون جا خوردن همه انتظار وصلت فامیلی داشتن

هر کسی می‌رسید شروع می‌کرد به عیب و ایراد گرفتن چرا کم حرفی تو جمع حرف نمیزنی و... 

یه فرقی با فامیل همسرت داشتن جلو من این حرفها رو جرات نداشتن بزنن همسرم خودش جوابشونو میداد

میخوام بگم واسه این حسادتها خودتو آماده کن تو هر جمعی رفتی آماده باش سریع و محترمانه جوابشون رو بده

بچه ها پریشب تنها اتفاق خاصی که افتاد این بود که فهمیدم یکی از  فامیلای جاری ، دوستِ زن داییمه ...

فامیل جاری یه حرفی زد؟ 

کار خوبی کردی نگفتی هم پیش شوهرت عزیزتری هم مادرشوهر 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اون خانومه ، دوست زن داییمه ، من رو از قبل میشناخت  حتی تو عروسیمونم بوده خب من اون شب در حد سل ...

چقدر ادم سمی بوده 😣 

واقعا تعجب میکنم که چطور بعضیا انقد وقیحن

حتما اونم از طریق زندایی از همه چی خبرداره 😄 

وقتی میبینی کسی انقد فضول و بی ملاحظه ست کنارش نشین ازش فاصله بگیر

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭