2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از فامیلای ما همین مدلی بود،پسرشم صبح دیر بیدار میشد کلی گشت یه مهد و مدرسه پیدا کرد که فقط شیف ...

چه خوووب منم میگردم حتما 😅👌

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
مطمئن باش عادت میکنی😁😁 آره  عزیزم حسابی بخواب و لذت ببر 😍😍 از فردا جای منم یک ساعت بیشتر خ ...

متاسفانه دختر کوچکم صبحا زود بیدار میشه 😥

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
رسپینا تازه میفهمم میگن سحرخیز باش تا کامروا شوی یعنی چی😂😂 شوهرم پنج شنبه و جمعه که خونه ست اکثرا ...

من که صبحا خوابم میاد ولی امیرعلی خیلی عوض نشده زود بیدار میشه بعد من عذاب وجدان میگیرم خواب باشم مجبوری به خاطرش بیدار میشم بعد که صبحانه خوردیم دوباره میخوابم😂😂 

البته روزایی که خونه باشم اینجوریه

بچه ها پریشب تنها اتفاق خاصی که افتاد این بود که فهمیدم یکی از  فامیلای جاری ، دوستِ زن داییمه بعد یه حرفی زد که مامان امیرعلی جوابشو داد منم کلا به امیرعلی نگفتم ولش کردم 

همیین 

برادر دوم و خانمش هم نیومدن گفتن از قبل جایی دعوت بودن 

تاپیک  

یاسی بنظرت وقتش نیس یکم از زبونت استفاده کنی😡

الان بیشتر از تو عصبانی شدم تا خانمه

فکر کن مادرشوهرت نمیبود،بازم نباید جواب میدادی؟

یکم تمرین کن حاضرجوابی رو، بنظرم جاریت حریف تمرینی خوبیه😂😂 بگو برات یکم کلاسم بزاره🤦🤦

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

اه اه چقد بعضیا فضولن

خب به تو چه 

معلومه این پسر حاجی کشته مرده زیاد داشته الان از دامادیش میسوزن😂

یاسی به خاطر این ادما هم شده بشین درستو بخون زود تموم کنی شاغل بشی🤦😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱