2789
تو فامیل ما که فقط یکبار بعد عقد پاگشا میکنن و کادو میدن، زمانی که خودم ازدواج کردم،اولین عید نو ...

تو فامیل ما بعضیا هم بعد عقد هم بعد عروسی دعوت میکنن 

بعضیام فقط یکیش یا بعد عقد یا بعد عروسی 

بعضیام کلا خودشونو میزنن به اون راه 😐😂

برا همین نمیدونم رسم چیه 😬

چه با حال عید نوروزم هدیه میدن  تو فامیل ما نیس همچین چیزی

رسپینا اگه ابجی داشتی قشنگ با هر کدوم یبار عروس میشدی😂

من انقدر اطلاعاتم در زمینه بارداری و زایمان و ... تکمیله هرجام حرف میزنم میپرسن تو زایمان کردی مگه اینارو از کجا میدونی میگم من نه ولی ابجیم زاییده انگار من زاییدم😂 

تو فامیل ما بعضیا هم بعد عقد هم بعد عروسی دعوت میکنن  بعضیام فقط یکیش یا بعد عقد یا بعد عروسی& ...

آره خداییش آبجی داشتن خیلی خوبه ،من بچه بودم همیشه گریه میکردم به مامانم میگفتم چرا به جای این داداش کوچیک یه خواهر نگرفتی🤣 البته داداش کوچیکم دو سال از من بزرگتره من خودم کوچیک خونم🤦😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی ممنونم از محبتت عزیزدلم🙏🙏😘😘🫂🫂 بردمشون دکتر ، خداروشکر بهتر شدن ، پسرم از مریضی به شدت بد ...

😘😘😘 

عزیزم چه پسر بانمک و عاقلی 🥰🥰 

ان شاالله همیشه سلامت باشید 💛💛💛

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
حقیقتشو بخوام بگم مسئولیتش خیلی سخت تر از خواب بیدار شدنش هست😬😬 من چون دخترمو خودم میبرم و میارم ...

اره میبینم اطرافیان چقدر اذیت میشن مخصوصا اگه بوه درس خون نباشه

راستشو بگم هیچوقت صبح بیدار شدن واسه من عادت نمیشه😂 

یادمه خیلی کوچک هم که بودم شبا دیرتر از همه میخوابیدم و دیرتر هم بیدار میشدم

فعلا از خواب صبحم لذت ببرم چو فردا شود فکر فردا کنم😁😁

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

[QUOTE=315247568]سلام عزیزدلم😍😍🥰🥰 یه همدرد پیدا کردم 😂😂🥲🥲 خسته نباشی بانو 🫂🫂🤗🤗 دقیقا میفهمم چی میگین، 

سلام خانم خونه مهربون🥰🥰🥰😘😘

واقعا

شما هم خسته نباشی

خدا قوت

اخی الهی 🥺 ولی عوضش تک دختر بودنم کلی مزیت داره دیگه 😍

آره کتک خورم ملس بود🤐🤣

چون بابام خیلی هوامو داشت،داداشام همیشه لجشون میگرفت تا چشم بابامو دور میدیدن تلافی میکردن🤣

اره میبینم اطرافیان چقدر اذیت میشن مخصوصا اگه بوه درس خون نباشه راستشو بگم هیچوقت صبح بیدار شدن واس ...

یکی از فامیلای ما همین مدلی بود،پسرشم صبح دیر بیدار میشد

کلی گشت یه مهد و مدرسه پیدا کرد که فقط شیفت ظهر ثابت بودن😄 قشنگ تا لنگ ظهر میخوابیدن

آره کتک خورم ملس بود🤐🤣 چون بابام خیلی هوامو داشت،داداشام همیشه لجشون میگرفت تا چشم بابامو دور مید ...

دیگه هم یدونه بودی هم ته تغاری  قشنگ مرکز توجه بودی 

حق بده بهشون😂😬

تنها دلیلی که باعث میشه از شروع مدرسه ها استقبال کنم،همین سحرخیزیشه😂

رسپینا تازه میفهمم میگن سحرخیز باش تا کامروا شوی یعنی چی😂😂 شوهرم پنج شنبه و جمعه که خونه ست اکثرا همون صبح زود بیدار میشه اما من دیرتر بیدار میشدم، دیگه صبحانه رو تنهایی میخورد، الآن میبینه منم زود بیدار میشم و صبحانه درست میکنم میگه واقعا میخوای صبحانه درست کنی😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ طفلی باورش نمیشه اصلا😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

😘😘😘  عزیزم چه پسر بانمک و عاقلی 🥰🥰  ان شاالله همیشه سلامت باشید 💛💛💛

خیلی ممنونم عزیزدلم🙏🙏😘😘 همچنین شما 🤲🤲🥰🥰

اره میبینم اطرافیان چقدر اذیت میشن مخصوصا اگه بوه درس خون نباشه راستشو بگم هیچوقت صبح بیدار شدن واس ...

مطمئن باش عادت میکنی😁😁

آره  عزیزم حسابی بخواب و لذت ببر 😍😍 از فردا جای منم یک ساعت بیشتر خودتو به خواب مهمان کن 🥰🥰😁😁

[QUOTE=315247568]سلام عزیزدلم😍😍🥰🥰 یه همدرد پیدا کردم 😂😂🥲🥲 خسته نباشی بانو 🫂🫂🤗🤗 دقیقا میف ...

ممنونم عزیزم🙏🙏🥰🥰 سلامت باشین بانو 🤲🤲😘😘