2789
یه درصد فک کن پسر حاجی بزاره یاسی از جاش بلند بشه😂 چند روزه داره بچه رو تقویت میکنه جون بگیره😂😂

پسرحاجی چون اولین تجربه اینجوریشه ها هول کرده ولی به روی خودشم نمیاره😂😂 اصلا نمیدونه چیکار کنه دوباره دیروز منو برد دکتر🤦🏻‍♀️😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینا هم دوباره هدیه میدن؟ هفته پیش مامان باباش دادن ولی فکر نمیکردم برادرشم دوباره بده ، آخه سر عقدم ...

بله دوباره توپاگشا هدیه میدن.یکم سبکتراز هدیه عقدوعروسی....اتفاقا چون باهاشون صمیمی بوده باید زودترمیگفتن..اشکال نداره حالا بازم خوبه همینم دعوت گرفتن...من جاری کوچیکروفقط ما باخانوادش پاگشا کردیم..بقیه خواهرشوهرا وبرادرشوهرم گفتن خودش دیگع اومده خونمون پا گشا نمیخات  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
بله بهتر شدم ❤️❤️❤️

خداروشکر

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
حقیقتشو بخوام بگم مسئولیتش خیلی سخت تر از خواب بیدار شدنش هست😬😬 من چون دخترمو خودم میبرم و میارم ...

تنها دلیلی که باعث میشه از شروع مدرسه ها استقبال کنم،همین سحرخیزیشه😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

بله دوباره توپاگشا هدیه میدن.یکم سبکتراز هدیه عقدوعروسی....اتفاقا چون باهاشون صمیمی بوده باید زودترم ...

منم واقعا برام مهم نیست کی دعوت میکنه کی نمیکنه ولی اینا خیلی نزدیکن برا همین فرق دارن ، همین جاری اولی هم خیلی با من خوب حرف میزنه فکر کنم همینجا اسکرین پیامشو گذاشته بودم گفته بود قلب تو بهشت منه یا همچنین چیزی😅

منم واقعا برام مهم نیست کی دعوت میکنه کی نمیکنه ولی اینا خیلی نزدیکن برا همین فرق دارن ، همین جاری ا ...

درستشم همینه مهم نباشه برات😄

میدونی مهمونی دادنم انقد سخت شده و قر و فر داره، یه مهمونی با تعداد کم یه هفته درگیری

لابد این بنده خدا هم میخواسته سنگ تموم بزاره هی عقب افتاده

اینا هم دوباره هدیه میدن؟ هفته پیش مامان باباش دادن ولی فکر نمیکردم برادرشم دوباره بده ، آخه سر عقدم ...

ولی یاسی به نظرم طبیعی باشه 

چون اولین باری که دعوت میکنن عروسو با خانوادش دعوت میکنن و یه  مهمونی شلوغ و مفصله

شما هم که بین نامزدی و عروسیتون فاصله چندانی نبوده

ترجیح دادن بذارن بعد عروسی با خیال راحت برگزتر شه و هول هولکی نشه 

به نظر من نیومد که دیر شده باشه 

ولی یاسی به نظرم طبیعی باشه  چون اولین باری که دعوت میکنن عروسو با خانوادش دعوت میکنن و یه &nb ...

اره منم فکر نمیکنم دیر باشه

اصولا بعد عقد دعوت میکنن

عقد تا عروسی یاسی هم که سه چهار روز فاصله بوده 

اره منم فکر نمیکنم دیر باشه اصولا بعد عقد دعوت میکنن عقد تا عروسی یاسی هم که سه چهار روز فاصله بود ...

افرین دقیقا 

بعد یه سوال اگه فاصله عقد عروسی زیاد باشه 

یبار بعد عقد یبارم بعد عروسی پاگشا میکنن؟

یا یکبار ؟

افرین دقیقا  بعد یه سوال اگه فاصله عقد عروسی زیاد باشه  یبار بعد عقد یبارم بعد عروسی پاگ ...

تو فامیل ما که فقط یکبار بعد عقد پاگشا میکنن و کادو میدن،

زمانی که خودم ازدواج کردم،اولین عید نوروز هم که میرفتم خونه کسی کادو میدادن نمیدونم هنوزم رسمه یا نه چون دیگه عروس نشدم😂