2789
بچه ها ما فردا خونه برادر اولی دعوت شدیم به نظرتون چی ببرم براشون؟  بعد اونجا چیکار کنم م ...

بسلامتی.. اونا باید به شما هدیه بدن .شما نیازی نیست هدیه ببری ولی دوست داری یه دسته گل شیک بگیر براشون...ولی درکل خیلی دیر باراول دعوت  کردن باید حداقل تونامزدی یبار میگفتن

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

انشاالله حالتم بهترشده باشه با انرژی کامل بری 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها ما فردا خونه برادر اولی دعوت شدیم به نظرتون چی ببرم براشون؟  بعد اونجا چیکار کنم م ...

کار خاصی نمیخواد بکنی

برو با یه لبخند ملیح بشین و هر از گاهی یه تعارف به جاری بزن برای کمک اما اصرار نکن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

فک کنم شیرینی و گل ببری کافی باشه 

بازم نمیدونم رسم فامیلای همسرت چطوریه میتونی از مادر شوهرت هم کمک بگیری که دستت بیاد چی باید ببری

برا کمک هم تعارف بزن ولی احتمال زیاد اونا نمیذارن 

اگرم گذاشتن در حد چیدن  سفره شام  زیاد لازم نیس کمک کنی

فک کنم شیرینی و گل ببری کافی باشه  بازم نمیدونم رسم فامیلای همسرت چطوریه میتونی از مادر شوهرت ...

یه درصد فک کن پسر حاجی بزاره یاسی از جاش بلند بشه😂

چند روزه داره بچه رو تقویت میکنه جون بگیره😂😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

یه درصد فک کن پسر حاجی بزاره یاسی از جاش بلند بشه😂 چند روزه داره بچه رو تقویت میکنه جون بگیره😂😂

اره واقعا حواسم به این نبود 🤦‍♀️

ولی در کل هم برای بار اول و مهمونی پا گشا خود عروس کاری نمیکنه که  نهایت در حد همین که یه چیزی بذاره سر سفره یا برداره که معمولا همونم همه خودشونو تیکه پاره میکنن هی میگن بشین عروس خانم خودمون کارارو میکنیم

فعلا یاسی پادشاهی میکنه 😂

مرسی عزیزم❤️😂 وقتی یه چیزی پیش میاد نه فقط اینجا با بقیه هم خیلی حرف نمیزنم ، هروقت بعد چند روز می ...

خداروشکر 💜

همه خانمای این گروه وقتی نیستن واقعا نبودشون خیلی احساس میشه همه به همدیگه حس خوبی داریم  تو که دیگه گل سرسبدی و عزیزه همه معلومه نگران میشیم😉 ،اینجا هم که ما اومدیم مهمونی تو😂❤️ خوش بگذره 🫂❤️ 

مرسی حتما به اپی که گفتین سر میزنم  کاش میشد دعوتتون کنم🥺♥️ فقط به امیرعلی چطوری میگفتم نس ...

شوخی میکنم قربونت بشم 😁😁💜💜

حالا یاس گل فرض کن به شوهرا هم نسبتمون رو گفتیم و همه چیز اوکی بود، به نظرت من اصلا روم میشه😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

من به شدت خجالتی ام😂😂 نبین اینجا پرروام ، واقعیتم اینطوری نیست😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

میدونین خوبیش اینه که اهل قهر طولانی نیست خودش خسته میشه حرف میزنه کلا دوس نداره ساکت باشم وقتی هم خ ...

الهی 😁😁😍😍

همین که اهل قهر نیست دنیایی ارزش داره 👏👏

عشقتون پایدار و همیشگی باشه عزیزدلم🤲🤲😍😍💜💜

فدات بشم گلم😘😘 💛💛💛 وقتی نیستی جات خیلی خالیه😘😘  ان شاالله هر چه زودتر خوب میشن ویروس ...

خیلی ممنونم از محبتت عزیزدلم🙏🙏😘😘🫂🫂

بردمشون دکتر ، خداروشکر بهتر شدن ، پسرم از مریضی به شدت بدش میاد، دیگه خودش داوطلب شده تو مدرسه ماسک بزنه، میگه اینطوری برام بهتره😁😁پارسالم کل سالو طفلی ماسک زد.

الهی که همیشه خودت و عزیزانت سالم و سلامت باشین گلم🤲🤲🫂🫂😍😍

خیلی سخته داشتن بچه مدرسه ای قبلا ها راحت تر بود نه؟ من خودم همیشه کارای مدرسه مو خودم انجام میدادم ...

حقیقتشو بخوام بگم مسئولیتش خیلی سخت تر از خواب بیدار شدنش هست😬😬

من چون دخترمو خودم میبرم و میارم فقط هفته ی اول سختم بود, الآن دیگه کاملا عادت کردم، اصلا خوابم نمیبره دیگه، یعنی حتی اگر بخوام بخوابم واقعا از زندگیم عقب می افتم، متاسفانه بچه های من شیفتشون مخالف هم شده ، یکم سخت شده.

تا گل دخترات مدرسه ای نشدن حسابی صبح ها بخواب و لذت ببر 😍😍😁😁 من امروزم که میتونستم بخوابم ۷ صبح بیدار شدم 😂😂 نهارم درست کردم گفتم بیام پیشتون😍😍🫂🫂

سلام خانم خونه عزیز دقیقا مثل منی یک کلاس اولی دارم که تمام وقتم رو پر کرده یه کلاس دهمی که فقط با ...

سلام عزیزدلم😍😍🥰🥰

یه همدرد پیدا کردم 😂😂🥲🥲

خسته نباشی بانو 🫂🫂🤗🤗 دقیقا میفهمم چی میگین، خدا قوت و توان بهت بده عزیزدلم🤲🤲🤗🤗 وای وای منم همش در حال گفتن محمد درسات، محمد درسات هستم😂😂😂😂

شبم گوشی رو که دست میگیرم میام گوگل بنویسم نی نی سایت که نمیفهمم کی بیهوش میشم اصلا😂😂🥲🥲

بسلامتی.. اونا باید به شما هدیه بدن .شما نیازی نیست هدیه ببری ولی دوست داری یه دسته گل شیک بگیر براش ...

اینا هم دوباره هدیه میدن؟ هفته پیش مامان باباش دادن ولی فکر نمیکردم برادرشم دوباره بده ، آخه سر عقدمون هم هدیه دادن ( اونی که تو محضر بود نه ها روز عروسیمون دادن) 

خودمم دیروز که داشتم مینوشتم دیدم واقعا چرا زودتر دعوت نکردن😐😂😂 یعنی میدونین امیرعلی خیلی باهاشون احساس صمیمیت داره ظاهرا قبلا دائم خونشون میرفته ….