2789

تا جاییکه میتونی پری رو عقب ننداز با قرص

حالا این دفعه مجبور بودی دیگه تجربه شد

منم همین مدلیم وقتی عقب بیفته بعد که بیاد انگار ده تا پری رو با هم باید بگذرونی

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

ببخشید واقعا شنبه تا حالا افتاده بودم رو تخت

سلام یاسی جون

وقتی چند روز بی خبر نیستی نگرانت میشیم .باز خدارو شکر به خیر گذشت .خودت رو خوب تقویت کن با جگر و خوراکی‌های خون ساز ،که البته خودت ماشاالله خوب بلدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یاسی جون وقتی چند روز بی خبر نیستی نگرانت میشیم .باز خدارو شکر به خیر گذشت .خودت رو خوب تقویت ...

قربونتون برممم🥺❤️❤️

بله میخورم به خدااا ، امیرعلی همه چیزایی که خون سازه رو میده به خوردم ، تا امروز هرشب جیگر خوردیم با اسفناج🥴 یه لیست ماده خون سازم پیدا کرده فرستاده میگه خونه مامانبزرگت ازینا بخور 

من قراره ۲۰۰کیلو بشم به امید خدا🤧

قربونتون برممم🥺❤️❤️ بله میخورم به خدااا ، امیرعلی همه چیزایی که خون سازه رو میده به خوردم ، تا امر ...

خداروشکر که بهتری❤مراقب خودت باش عزیزم،نگرانی و استرس الکی هم به خودت نده بخاطر دانشگاه والله همه فارغ التحصیل میشن همه مدرکشون و میگیرن فقط عوارض استرس و از دست دادن لحظه های خوش باقی میمونه

سلااام به همه 🫂❤️ خداروشکر بهتری ،به خیر گذشت 💫💜 یاسی هر وقت مدت طولانی نیستی، تن و بدن آدم میل ...

مرسی عزیزم❤️😂

وقتی یه چیزی پیش میاد نه فقط اینجا با بقیه هم خیلی حرف نمیزنم ، هروقت بعد چند روز میام میبینم نبودم محسوس بوده خوشحال میشم به یادم بودین🥺❤️❤️ 

بچه ها ما فردا خونه برادر اولی دعوت شدیم به نظرتون چی ببرم براشون؟ 

بعد اونجا چیکار کنم من تاحالا نرفتم خونشون یعنی اولین بار دعوت میکنن ، از طرف منم بابا مامانم و داداشم هستن دیگه بقیه فامیلای خودشون و جاری اولی هستن ظاهرا 

بعد فامیلای جاری اولی رو من واقعا یادم نیست در حد یه سلام تو عروسی دیدمشون 😅🤦🏻‍♀️