2789
بچه ها من واقعا مادرشوهرمو دوس دارم اصلا سیاستی که داره و حرفایی که میزنه همششش به جا و درسته حواسش ...

خداروشکر که انقدر مادرشوهر جان تو دلت جا باز کرده🥰🥰🥰

محبت های واقعی همیشه به دل ادم میشینه❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم اتفاقا خیلی خوبه حس خوب میده با انرژی مثبت😍 از دلخوشی هات بگو گوشمون برا درد دل هات هم ب ...

باشه سعی میکنم بیشتر بگم 

خودم از فیلمای خیلی عاشقانه و رمان بدم میاد😖 خیلی لوسه

باشه سعی میکنم بیشتر بگم  خودم از فیلمای خیلی عاشقانه و رمان بدم میاد😖 خیلی لوسه

نه نگران نباش برما خیلی لوس نیست ولذت بخشه

البته من رمان نمیخونم وفیلم احساسی هم زیاد حوصلش ندارم

ولی واقعیت ودلخوشی خ‌وشه وحس خوب میده

منتظرم طومار بدی😀

راستی دیشبم زلزله اومده  @دخترام2         @تیرانداز  و ….&nb ...

عزیزم خوبم ممنون که به یادم بودی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
وای الان که دیگه خیلی گرم و صمیمی شده ما چهارشنبه نزدیک چهل دقیقه حرف زدیم میدونی الان باهام مثل مام ...

بله که طبیعیه .من تمام ۱۸+روازمادرشوهر یادگرفتم  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
نه نگران نباش برما خیلی لوس نیست ولذت بخشه البته من رمان نمیخونم وفیلم احساسی هم زیاد حوصلش ندارم ...

باید کم کم کارامو بکنم بریم خونه مامانم اینا سعی میکنم بنویسم سریع ، 

اگه دعوام نکنین هموز شروع نکردم بنویسم🚶🏻‍♀️ 

یاسی جون بیا از دیشب تعریف کن برامون همه طلاهاتو انداختی یا نه دل مادرشوهر جان رو شاد کردی😂

اره و چقدر هم خوب شد که انداختم 

فکر نمیکردم فامیلشون انقدر خاله زنک باشن ولی فکر کرده بودن این بیچاره ها برا من چیزی نخریدن یا شایدم میخواستن به مادرشوهرم تیکه بندازن خلاصه واقعا شانس اوردم که دیشب اونجوری شد