2789
کاش هیچ وقت ازدواج نکنن🥲

انشالله  که ازدواج خوب داشته باشن  یاسی جان خانم داداش بزرگم برای من به اندازه خواهرام عزیزه انقد که خانمه خیلی جاها بیشتر از خواهر. هوامو داره همیشه براش دعا می کنیم باعث سده برادر بزرگم با ما خوب و مهربون بمونه 

خدا دید این زیادی خوبه با  عروس کوچیکه عدالت برقرار کرد 🤣🤣

کاش هیچ وقت ازدواج نکنن🥲

کاش با  مورد خوبی ازدواج کنن برادر بزرگم خانمش بی اغراق میگم مثل فرشته هست از خواهرام بهم نزدیکتره و هوای همه رو داره باعث شده تا  برادرم و پسرشونم مهربون باشن 

هرجا بخوام عزیزامو‌دعا کنم  نماز یا  زیارت قبل از برادرام برای سلامتی  و  برآورده شدن آرزوهاش دعا می کنم نه تنها من بلکه پدرو مادرم و خواهرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما الگوی خوبی داری مامانتون قوی هستن سعی کن ازش الگو بگیری انشالله که برادراتون خوشبخت باشن و م ...

اره مامانم قویه

اما متاسفانه من به خاله م رفتم😄 

خیلی ممنونم ازت گلم 😘

ان شاالله عزیزای شما هم خوشبخت و سلامت باشن ❤️

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
واقعا سخته باجناق داشتن واسه مردا چون از این به بعد همیشه در حال مقایسه شدن هستن ان شاالله با هم خو ...

ممنون از دعات عزیز م 

فاصله سنی زیاد دارن باهم .  سوژه شده برای شوخی و خنده 

به قول یاسی کسی سود کرده که باجناق نداره  🤣🤣🤣

من دیگه خیلی از عشق و عاشقیمون و چیزای احساسی نمیگم ، حس میکنم زیادی رمان گونه میشه و حوصله همه سر م ...

نه عزیزم اتفاقا خیلی خوبه حس خوب میده با انرژی مثبت😍

از دلخوشی هات بگو

گوشمون برا درد دل هات هم بسیار شنواست ولی انشالله ک فقط وفقط خوشی ببینی🤩

فدات عزیزم 🌹😘🌹 از دست این خاله ها که ژنشون تأثیر گذارتره 🤣

اره اینم شانس ماست 😕 

یه خاله ی به شدت احساسی دارم که خدارو شکر کاملا شبیه ش نیستم😂

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
چند خط براتون همینجوری نوشتم بعد دیدم به دل خودمم نمیشینه🤦🏻‍♀️ هستین براتون طوماری بنویسم مثل قبلا ...

یاسی چرا فهرست وار میگی

قشنگ بازش کن اینجوری کیف نمیده😂😂

ما اینجاییم که مور و از ماست بکشیم🤣🤣

سلام  کی باورش میشه من تا ۱۱ خواب بودم🫣😂

لامصب ببین شب جمعه با یاسی چه کرده که 

از ۵ صبح بیدار میشد رسیده به ۱۱🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میدونم عزیزم الان برعکس شده ۵ تازه میخوابی🤣🤣🤣🤣

چرا؟😂  دقت کردی هر دفعه از مادرشوهرت حرف میزنی متفاوته؟  یه بار اروم و جدی یه بار گرم و ...

وای الان که دیگه خیلی گرم و صمیمی شده ما چهارشنبه نزدیک چهل دقیقه حرف زدیم میدونی الان باهام مثل مامان شده ، جالبه شب قبلش که پیش امیرعلی بودم رسمی تر بود بعد چهارشنبه ازم پرسید امیرعلی نیست گفتم نه بعد پرسید وقت داری گفتم بله بعد شروع کرد حرف زدیم 

بعد یه جاهایی حرفاشم رنگ و بوی ۱۸+ میگرفت😂… 

آیا اینا طبیعیه😬