انشالله که ازدواج خوب داشته باشن یاسی جان خانم داداش بزرگم برای من به اندازه خواهرام عزیزه انقد که خانمه خیلی جاها بیشتر از خواهر. هوامو داره همیشه براش دعا می کنیم باعث سده برادر بزرگم با ما خوب و مهربون بمونه
خدا دید این زیادی خوبه با عروس کوچیکه عدالت برقرار کرد 🤣🤣
کاش با مورد خوبی ازدواج کنن برادر بزرگم خانمش بی اغراق میگم مثل فرشته هست از خواهرام بهم نزدیکتره و هوای همه رو داره باعث شده تا برادرم و پسرشونم مهربون باشن
هرجا بخوام عزیزامودعا کنم نماز یا زیارت قبل از برادرام برای سلامتی و برآورده شدن آرزوهاش دعا می کنم نه تنها من بلکه پدرو مادرم و خواهرا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا؟😂 دقت کردی هر دفعه از مادرشوهرت حرف میزنی متفاوته؟ یه بار اروم و جدی یه بار گرم و ...
وای الان که دیگه خیلی گرم و صمیمی شده ما چهارشنبه نزدیک چهل دقیقه حرف زدیم میدونی الان باهام مثل مامان شده ، جالبه شب قبلش که پیش امیرعلی بودم رسمی تر بود بعد چهارشنبه ازم پرسید امیرعلی نیست گفتم نه بعد پرسید وقت داری گفتم بله بعد شروع کرد حرف زدیم