2789
خوبه. خودشو لوس می کنه  تنها دلیلش همینه که خودم تشخیص دادم 🤣🤣🤣

واقعا سخته باجناق داشتن واسه مردا چون از این به بعد همیشه در حال مقایسه شدن هستن

ان شاالله با هم خوش باشن مثل دو تا دوست 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای قلب مهربونت😍مرسی نه وقتی تاپیک خونه ی جانا پربازدید شد رفتم تاپیک عشقی شو بخونم ازون زمان مثل ...

وای چقدر وقت گذاشتین😂❤️ باشه میگردم پیدا میکنم براتون میذارم 

احتمالا یه جایی تگتون کنم بذارم براتون ، چون برا بچه های اینجا تکراریه 

عهه پس از زبان ایشونم اگه دوست داشتی برامون بگو☺

از زبان اون همه چیز شیرین تره🥺❤️❤️❤️ 

اون میگه از شبی که منو برده خونه مامانبزرگم بهم فکر میکرده انگار تو دوران آشناییمون عشق اون بیشتره برا همین خیلی قشنگ میگه❤️ 

یا به نظر خودم صدام یه صدای معمولیه ولی میگه صدات یه جوریه وقتی چیزی رو تعریف میکنی یا توضیح میدی آدم هیچ کاری نمیکنه میخواد به صدات و حرفات گوش کنه و کلی حرفای قشنگ دیگه🥺

یه جاهایی از تاپیک میرسیدم میگفتم چقد این دختر قلب مهربونی داره،البته همه گروه مهربون و خوبین😍 راس ...

مرسی خیلی بهم لطف دارین😍😘

داداشم ۶ سال از من بزرگتره

واقعا سخته باجناق داشتن واسه مردا چون از این به بعد همیشه در حال مقایسه شدن هستن ان شاالله با هم خو ...

این وسط کی سود میکنه؟ اونی که هیچ وقت باجناق نمیشه همیشه داماد برتر میمونه🤣🤣🤣

فدای قلب مهربونت😍مرسی نه وقتی تاپیک خونه ی جانا پربازدید شد رفتم تاپیک عشقی شو بخونم ازون زمان مثل ...

من دیگه خیلی از عشق و عاشقیمون و چیزای احساسی نمیگم ، حس میکنم زیادی رمان گونه میشه و حوصله همه سر میره بیشتر از دلخوری ها میگم یا میام نظر خواهی میکنم 

این وسط کی سود میکنه؟ اونی که هیچ وقت باجناق نمیشه همیشه داماد برتر میمونه🤣🤣🤣

اره شوهر منم باجناق نداره هر کس می‌فهمه بهش میگه خوش به حالت 😂😂

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
دیروز عصر زنگ زدم اصلا چهره جدیدی ازش دیدم🤣🤣😶😶

چرا؟😂 

دقت کردی هر دفعه از مادرشوهرت حرف میزنی متفاوته؟ 

یه بار اروم و جدی یه بار گرم و صمیمی...

فکر کنم چون جاری های قبلیت هر کدوم یه طورن هنوز دستش نیومده با تو چه جوری باشه

وای چقدر وقت گذاشتین😂❤️ باشه میگردم پیدا میکنم براتون میذارم  احتمالا یه جایی تگتون کنم بذارم ...

نه واسه ما هم خاطره ست 😅

خب حالا بگین امشب باید لباس سفید یا روشن بپوشم؟  کلا تو این مهمونی چه اتفاقی میفته من واقعا یا ...

کلی از اون طلاهای سنگین بنداز و یه لباس پر زرق و برق هم بپوش (واسه دلخوشی مادرشوهر 😜) 

اره واقعا سخته میدونم بعد از ازدواجشون خیلی همه چی فرق میکنه ان شاالله که خوشبخت باشن کاش کمی محک ...

شما الگوی خوبی داری مامانتون قوی هستن سعی کن ازش الگو بگیری

انشالله که برادراتون خوشبخت باشن و موفق