2789
نخیرم من هنوز کوچولوام😂 مرسی بابت دعای قشنگتون خانوم خونه مهربونم💛💛💖💖💜💜😘😘

مهم این از نظر من کوچولو نیستی آذین خانوم😁😁حیف اگر پسرم بزرگ بود تا حالا واسش نشونت کرده بودم😍😍😁😁الهی که خوشبخت بشی عزیزدلم 😍😍🥰🥰💜💜

فدای تو بشم قشنگم 🥰🥰😘😘💜💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

خیلی مهمه آخهههه🤣🤣🤣🤣 رفتم دانشگاه واسه ثبت نام راستش توقع یچیز خفن تر داشتم😂 کلا با تصوراتم فر ...

من الان ناهار نمیخورم یعنی خداروشکررر تقریبا کلاس بعد از ظهر نداریم ولی دو تا سلف داره یکی سلف اصلی دانشگاه یادمه سایت داشت باید رزور میکردی و یه پول کم ( اون موقع ده هزار تومن بود ) میدادی و سلف آزاد که همون جا میرفتی حضوری پول میدادی و میخوردی سلف آزاد غذاش بهتر بود ولی یکم پولش بیشتر بود 

تو باید ببینی دانشگاه شما رزور سلف هاش حضوری هم داره یا فقط تو سایته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شرمنده خانم خونه عزیزم از خونم اصلا نمیخوام عکس بذارم🙏🏻❤️ البته هنوز کامل کامل نیست گفته بودم بال ...

فدای سرت عزیزدلم 🥰🥰💜💜 میفمم درست میگی اینجا جای مناسبی نیست

دشمنت شرمنده باشه قربونت بشم 💜💜😘😘

کارت درسته برا غذا. درست کردن خودت وقت زیاده عجله نکن یاسی جان  عقد خصوصی بود جشن مونده &nb ...

امیدوارم جشنتون به خوبی و خوشی طی بشه💗

آخی دختر و همسرتون مریض شده بودن؟

خانم خونه کجایین🥺🙃 خیلی وقته نیستین🥺

سلام عروس خانوم😍😍

مبارکا باشه عزیزم 🥰🥰💖💖

ببخشید عزیزم ، حقیقتش گوشیم خراب شده، نمیتونستم بیام تو کاربریم، سیمکارتم الآن رو گوشی پسرمه، از صبح زود تا حالا گرفتارشم تا تونستم وارد بشم، و بعدشم درس و مشق بچه ها و کارای خونه تموم وقتمو گرفته، از صبح زود سر پام تا شب که دیگه بیهوش میشم😁😁 یه کلاس اولی، با یه کلاس پنجمی با معلم سختگیر و یه مامان سختگیرتر😂😂 دیگه خودت تصورش رو بکن، امروز گفتم شده حتی نهار درست نکنم بیام و بخونم و جواب بدم و برم 😁😁

ممنونم که یادم بودی گل دختر 🥰🥰😘😘💖💖

فدای سرت عزیزدلم 🥰🥰💜💜 میفمم درست میگی اینجا جای مناسبی نیست دشمنت شرمنده باشه قربونت بشم 💜💜😘 ...

به به ببین کی اومده😍

به قول یه بلاگری  ؛ در باز شد و گل آمد سوسن و سنبل آمد خانم خونه خوش آمد♥️🥰😍

الانم که اومدین سک سک کردین و رفتینا☹️ ببینین شعرم نوشتم براتون🤣🤣

@khanomekhone2     چرا نیستین💔💔

هستم قربون شکل ماهت بشم 🥰🥰😍😍💜💜

تو کامنتی که برای جانا نوشتم کامل توضیح دادم😁😁

خیلی ممنونم که یادم بودی خانوووووم😍😍💜💜

خودت چطوری ؟؟ خوبی آذینم ؟؟🥰🥰

گوشیش چقدر ایموجی جدید داره، من نداشتم🥺🥺

چقدر دنبال این بودم 🫂🫂😂😂

تازه دارم کشفشون میکنم😁😁

خانما حالا که فردا شب خونه مادرشوهر دعوتیم فامیلای  خودشون و مامان و بابا و داداشم و مامانبزرگم که دوستشه و عمم هستن 

دیشب که حرف زدم باهاش خیلی گفتم اگه کاری دارین بگین من کمک کنم و فلان ولی گفت نه اصلا و کاری نیست و این حرفا ، به نظرتون امروز دوباره یه زنگ بزنم یا مثلا برم پیشش یا نه؟ 

دیشب و دفعه قبلی که رفتیم خونشون خیلی با صمیمیت و گرم برخورد کرد الان نمیدونم چیکار کنم

@khanomekhone2     چقدر دلم براتون تنگ شده انگار یکی از عزیزامو چند روزه ندیدم 🥺

عزیزم 🥺🥺🫂🫂

قربون محبتت بشم عزیز من 🥰🥰😍😍

بخدا منم دلم براتون یه ذره شده بود، اما گرفتار شدم بجور، از اول مهر تا حالا  دو تا بچه ها همش مریضن🤦‍♀️🤦‍♀️ هنوزم خوب نشدن، بقیه ی چیزا هم که دیگه بماند ولی سعی میکنم حتما بیام و سر بزنم بهتون🥰🥰🫂🫂

خیلی خیلی ممنونم که یادم بودی قربونت بشم و از محبتی که بهم داری 🥰🥰😍😍

کلی بوس بهت 😘😘😘😘

به به ببین کی اومده😍 به قول یه بلاگری  ؛ در باز شد و گل آمد سوسن و سنبل آمد خانم خونه خوش آمد ...

یاس گل 😂😂😂😂😂😂💜

من قربون شعر گفتنت بشم عزیزم 💜💜😍😍

فدایی داری 🥰🥰😍😍

تازه اومدم برم بخونم ببینم چه خبرا بوده، خیلی رفتین جلو😁😁

امیدوارم جشنتون به خوبی و خوشی طی بشه💗 آخی دختر و همسرتون مریض شده بودن؟

ممنون یاسی جان 🥰🌹

یه مشکل پیچیده داشت  همسرم چند روز قلبش نوار قلب گرفتیم اورژانس اومد و بیمارستان قلب رفت  دید سالمه مجبور شد یه بهانه دیگه پیدا کنه بعد چند روز کمرش 😞

احتمال میدم استرس باجناق دار شدن داشت🤣🤣🤣

خانما حالا که فردا شب خونه مادرشوهر دعوتیم فامیلای  خودشون و مامان و بابا و داداشم و مامان ...

یه کم زودتر برو عزیزم فکر کنم  نیازی به کمک نداره فقط حضورت خوبه 🌸