2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه خوابی 

یاسی منم دقیقا بعد از عروسیت ؛ دو بار خوابتو دیدم 🤩🤩

انقدر که به واقعیت نزدیک بود 🤭بعد که بلند شدم کاملا خاطرم بود و هست ...

ولی چون این مدت رو ماه عسل بودی فرصت نشد بهت بگم ، کامنت نیلو که دیدم یادم افتاد . 

مهربون جونم 💛💛💛 دلتنگتونمااا 🥺 

حواسم هست نیستین و میدونم چون بچه هاتون مدرسه میرن ، سرتون شلوغه ، منم ۱۰ روزی بود که نتونستم بیام . 

فقط خواستم بگم یادتون باهام هست 💛💛💛

ایام به کامتون 🍂🍁🍂🍁 

بچه ها اصلا مسئله من راننده نیست  خلاصه بخوام بگم من یه عکس پروفایل با امیرعلی گذاشتم که چهره ...

ای بابا چه ماجرایی☹️ دوستت این وسط براچی کرم میریزه؟ یعنی واقعا نمیدونسته داماد امیرعلیه یا خودشو زده به ندونستن که کرم بریزه... یاسی سر این ماجرا زیاد کوتاه نیا نظر کاربر تیرانداز رو بخون منم تقریبا باهاشون هم نظرم تو این ماجرا کوتاه نیا و تو دست پیش رو بگیر و به امیرعلی ماجرای پنهان کاریش برای دخترعمو رو گوشزد کن....

نمیدونم چی بگم واقعا چون مردا تو این سری مسائل خیلی حساسن مخصوصا وقتی موضوع خواستگار باشه...  روزی که محمد هم ماجرای خواستگاری پسردایی منو فهمیده بود خیلی بد بود خیلی... واکنشش ابدا جالب نبود... رگ غیرتش هم شدیدا باد کرد... 

امیرعلیم حق داره تقریبا تا حدودی ...

سلام ماریا جون 🤍💜 خونه جدید مبارک 😍  عزیزم ایشالا که حال دخترتون خوبه خوب بشه 🤗🥰

سلام عزیزم 😍

ممنونم مهربونم❤️❤️

چرا انقد کم پیدایی دختر دوست داشتنی ؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ای بابا چه ماجرایی☹️ دوستت این وسط براچی کرم میریزه؟ یعنی واقعا نمیدونسته داماد امیرعلیه یا خودشو زد ...

کنجکاو شدم بدونم فردین موقع عصبانیت چه واکنشی نشون میده🤔 

من فکر میکردم چند تا جمله ادبی میگه و بعدش سکوت می‌کنه😅

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بچه ها اصلا مسئله من راننده نیست  خلاصه بخوام بگم من یه عکس پروفایل با امیرعلی گذاشتم که چهره ...

یاسی عصبانی شدن پسرحاجی به خاطر اینکه به سیاسوخته خیلی حساس شده ،حق داره غیرتی شه

ولی خب همون اوایل داداشت در مورد پیمان باهاش حرف زده بود، تو تقصیری نداری خواهری

به عنوان یه دختر خیلی طبیعیه که قبل از ازدواجت خاطرخواها و خواستگارایی داشته نباشی

حق نداره به خاطر گناه نکرده تو رو تنبیه کنه و باهات سرسنگین شه

آجی توی زمان مناسبش باهاش صحبت کن

ایشالله خیلی زود همه چی حل شه وحسابی از دلت در بیاره

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 

ای داد ..باهاش صحبت کن گلم درحوصله فقط باصحبت میتونی حلش کنی....اوسری اینقدرعصبانی نشده بود.چون بقول معروف دستش زیر سنگ بوده الان دیگه ببخشیدا معذرت میخام خرش ازپل گذشته .هرجوری بتونه عصبانی میشه بی دلیل...نذاراین عصبانیتا ودلخوریا توزندگیت کهنه بشه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
نگران نباش دخترررر اتفاق خاصی نیفتاده که یه نفر یه سوال پرسیده همین   بعدم چجوری میخواد ب ...

تو اینستا که عکس و اینا گذاشتم دیگه همه میدونن ازدواج کردم . این دختره تا ترم سه همکلاسی ما بود بعد انتقالی گرفت رفت شهر خودشون منم خیلی کم باهاش ارتباط دارم شاید هر صد قرن یبار پیام بدیم بهم😐 

باور کن بعید نیست به گوش خانواده امیرعلی برسه چون همینجور این به اون میگه اون به دوستش میگه و … بعد از چیزی که هیچی نبوده داستان میسازن من از این میترسم🤦🏻‍♀️