2789
سلام مولار جون من از دیروز دارم تاپیکتو میخونم تازه الان تمومش کردم  عزیزم آرزوی خوشبختی دارم ...

سلام عزیزم خیلی ممنون😍❤️

راستش با یه کاربری دیگه تاپیک میزدم بعد بازدیدام زیاد شد ترسیدم شناسایی بشم پاکشون کردم و کاربریمم عوض کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم خوبی؟  بر خلاف نظر دوستان به نظر من زیادی کوتاه آمدی این مورد تو مقصر نیستی سیا سو ...

افرین زدی تو خال 

من اگه اشتباه کنم خیلی راحت میگم ببخشید ولی این سری چون هیچ کاری نکردم نفهمیدم چرا دارم تاوان میدم 

اون موقع دم عروسی بود هیچی نگفتم این سری هم انقد عصبانی بود فقط کافی بود اسم دخترعمو رو بیارم وسط🤦🏻‍♀️

میگه نمیتونه هر روز منو ببره و بیاره به خصوص برای برگشت ساعتام ثابت نیست وگرنه منم از خدام بود باهم بریم

سلام قشنگم 🤍💜 به نظرم اکثر مردا اوایل ازدواج همین طوری حساس هستن . یکی به آرایش و پوشش ، یکی ب ...

ببین در کل آدم بددل و شکاکی نیست فقط خیلی زیاد روی پیمان حساسه اصلا اسمش بیاد واکنش نشون میده ، یه قانون نانوشته داریم که بخوایم بهش اشاره کنیم میگیم اون پسره اسمشم نمیگیم😐😂

دیگه تقریبا تموم شد خودش فهمید چیکار کرده مطمئنم تا شب میاد منت کشی🌝 

دقیقا من وقتی دختر خونه بودم اینجوری محدودیت نداشتم الان اینجوری نمیتونم تحمل کنم ، شاید اگه جای من دختری بود که تو مجردی برای رفت و اومد باید جواب پس میداد الان خوشحال میشد 

ای بابا چه ماجرایی☹️ دوستت این وسط براچی کرم میریزه؟ یعنی واقعا نمیدونسته داماد امیرعلیه یا خودشو زد ...

احتمالا از عمد پرسیده چون حتما همونی که جریان پیمان رو براش تعریف کرده جریان ازدواجم براش گفته…

نترس اصلا کوتاه نیومدم 😂 اونم فهمید من حال عذرخواهی بی دلیل ندارم خودش عقب کشید🌝😂😂

دقیقا سر همین چیزا حساسن زیااااد ، من حداقل جایی پیمان رو نمیبینم تو پسرداییت تو جشن عقدتون نیومد؟ چیشد؟؟

ای داد ..باهاش صحبت کن گلم درحوصله فقط باصحبت میتونی حلش کنی....اوسری اینقدرعصبانی نشده بود.چون بقول ...

اره به قول شما الان خرش از پل گذشته فکر کرده هرکار بخوای میتونه بکنه ولی کور خونده😂😂😂

سلام عزیزم خیلی ممنون😍❤️ راستش با یه کاربری دیگه تاپیک میزدم بعد بازدیدام زیاد شد ترسیدم شناسایی ب ...

آخی حیف شد دوست داشتم بدونم چجور باهم آشنا شدین.

عشقتون پایدار عزیزم  

تو اینستا که عکس و اینا گذاشتم دیگه همه میدونن ازدواج کردم . این دختره تا ترم سه همکلاسی ما بود بعد ...

نه بابا انشالله که نمیرسه به گوششون

اگرم برسه یه خواستگار بوده دیگه شما هم که از اول گفته بودین تو هم که هیچ تقصیری نداری اصلا نگرانش نباش