2789

بچه ها اصلا مسئله من راننده نیست 

خلاصه بخوام بگم من یه عکس پروفایل با امیرعلی گذاشتم که چهره هامون دقیق مشخص نبود بعد یه نفر برام پیام تبریک و اینا داد منم جوابشو دادم و اونم پرسید : دوماد پیمانه؟ 

از شانس گندم امیرعلی پیامشو دید ، تا حالا انقدر عصبانی نشده بود حتی وقتی اومده بود تو ماشینم هم انقدر عصبانی نشد …

هنوزم به خاطر چیزی که تقصیر من نیست باهام سرسنگینه ، بخوام هرجایی برم باید با راننده برم ، خانواده من و خانواده خودش میخواستن از این هفته مارو پاگشا کنن ولی به همه گفته از مسافرت که اومدیم بی حال شدیم و ازین مریضی ها گرفتیم 

من با دختری که اینو ازم پرسید اصلا صمیمی نیستم که جریان پیمان رو خودم بهش گفته باشم یعنی از دوستم فهمیده و من واقعا میترسم به گوش خانواده امیرعلی برسه اصلا بقیه چی فکر میکنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام یاسی  مسافرت خوش گذشت؟؟ چی شده؟؟😣

سلام عزیزم اول اینکه عقد کردین مبارک باشه ♥️ 

هنوز نیومدم تو تاپیکت ببینم مراسم چطوری بوده ولی حتما خیلی خوب بوده🥰 

آره مسافرت خیلی خوب بود جای همگی خالی

راستی تاپیک عکسای خونتون تو پر بازدیدا دیدم ولی پست نذاشتم چون پربازدید شده نمیخوام بفهمن من کی ام ، خیلی قشنگه مبارک باشه ایشالا به دل خوش بری تو خونتون و خاطرات خوب توش بسازین ، برای کابینت ها هم هرکاری به دلته همون کارو بکن 

بچه ها اصلا مسئله من راننده نیست  خلاصه بخوام بگم من یه عکس پروفایل با امیرعلی گذاشتم که چهره ...

نگران نباش دخترررر اتفاق خاصی نیفتاده که یه نفر یه سوال پرسیده همین 

بعدم چجوری میخواد به گوش خانواده برسه اصلا چیزی نشده که بخواد به گوششون برسه

همسرت هم حساس شده رو این موضوع برا همین ناراحت شده 

اگه یه عکس واضح از خودتون بذاری حل نمیشه ؟

یا مثلا بیو اینستا اسم همسرتو بذاری؟

همینی که میگی بخاطر موضوعی که تقصیر من نیس باهام سر سنگین شده 

در موردش با ارامش یه موقعی که شرایط مهیا بود باهاش صحبت کن نذار رو دلت سنگینی کنه

در مورد راننده هم حس میکنم به خاطر اینه که نگرانته 

اینکه خبر ازدواجت همه جا پر شده احتمالا میترسه از اینکه برات مشکلی پیش بیاره اون آقا و داره اینطوری ازت محافظت میکنه فکر کنم فعلا باید با دلش راه بیای تا یکم بگذره احتمالا خودش هم کمی ذهنش ارووم بشه 

ولی خب جاهایی که مثلا از خونه قراره بری رو اگه با راننده نری احتمالا خودت حس بهتری داری 

بهش بگو که درک میکنی که نگرانته  ازش تشکر کن که به فکرته و بگو مثلا دانشگاه رو با راننده میری ولی  خب یه جاهایی رو نیاز داری که تنها بری و ...

منطقی و با ارامش صحبت کنی  حتما اثر میکنه ولی خب سعی کن یکمم خودتو بذاری جای اون  که دفعه قبلی چه قدر استرس و نگرانی رو تجربه کرده  و الان  انگار که نگرانه دوباره  تکرار بشه...

ولی به نظرم مطرح کردن اینکه دلت میخواد یه سری جاها خودت تنها بری هم برا الان که یکم سر سنگین شدین باهم نیست 

باید حتما تو شرایطی مطرح کنی که همه چی گل و بلبله

سلام مولار جون من از دیروز دارم تاپیکتو میخونم تازه الان تمومش کردم 

عزیزم آرزوی خوشبختی دارم برات  

حالا من داستان آشناییتونو نمیدونم لطفا اگه لینکش هست بزار تابخونم

بچه ها اصلا مسئله من راننده نیست  خلاصه بخوام بگم من یه عکس پروفایل با امیرعلی گذاشتم که چهره ...

قشنگ آش نخورده و دهن سوخته شدیا

این سیاسوخته نکبت ببین چه آتیشی به پا کرده

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

عزیزم صبرکن یه مدتم با راننده رفت و آمد کن فکر می کنم امیرعلی از  دست کارای اون  پسر  عصبانی و نگرانه نه تو  فقط قصدش مراقبت از شماست  مطمئن باشه که خودتم حواست هست و همراهی می کنی خیالش راحت میشه 🌸

اره خوب شده بود اما از دیروز دوباره مریض شده به شدت تب و اسهال داره😭😭  اصلا از وقتی اومدیم خ ...

سلام ماریا جون 🤍💜

خونه جدید مبارک 😍 

عزیزم ایشالا که حال دخترتون خوبه خوب بشه 🤗🥰

سلام عزیزم

خوبی؟ 

بر خلاف نظر دوستان به نظر من زیادی کوتاه آمدی این مورد تو مقصر نیستی سیا سوخته هم یه خواستگار بوده که تموم شده رفته تو دانشگاه هم جریان همه فهمیدن 

از جریان دختر عمو که بدتر نیست پیام و زنگ میزده به پسر حاجی تو متوجه نشدی😏

میتونی از این موصوع استفاده کنی به همسرت بگی خودش بیاد دنبالت و ببرتت دانشگاه هم از راننده راحت میشی هم بچه ها ی دانشگاه همسرت رو میبینن جریان سیا هم از زبونها میافته

در ضمن سری بعد پیام‌های اینجوری رو سریع پاک کن

سلام قشنگم 🤍💜

به نظرم اکثر مردا اوایل ازدواج همین طوری حساس هستن . یکی به آرایش و پوشش ، یکی به رفت و آمد و... حساسیت نشون میده . ولی با زوج هایی که خودم دیدم و مشابه این رفتار هارو داشتن بعد از یه مدت واقعا مثل اون اوایل نبودن و همه چیز بهتر شده .

کاربر تیرانداز از یه دید دیگه ای به قضیه نگاه کردن که نظر منم به ایشون نزدیک تره .

نمیدونم این سرسنگین بودنه از کی شروع شده و چند روزه ، ولی بشین باهاش صحبت کن ازش بخواه که خودشو بذاره جای تو ؛ سر اون موضوع اون آقا که فقط و فقط یه خواستگار بوده ، تو از همون اولشم هیچ تقصیری نداشتی . 

کاربر تیرانداز درست میگن ، دختر عموی همسرت بهش بدون اینکه تو بدونی پیام داده یه مدت ، بعد تو باید همسرت رو اونم چند روز مونده به عروسیتون مقصر میدونستی و باهاش سرسنگین میشدی ؟ نه ؛ این کارو نکردی چون تو میدونستی اون هیچ تقصیری نداره . 

راجع به راننده هم به نظرم بعد این داستان ، دیگه خیلی مصمم تر شده که باید همه جا با راننده بری ، شاید یه جورایی اینو بهانه کنه ، ولی منطقی که به موضوع نگاه کنیم چون تو همیشه تو دوران مجردی آزادی داشتی ، الان یهو بخوای تغییر کنی شاید حس خوبی نداشته باشی و راحت کنار نیای با ین موضوع . 

مثلا برای دانشگاه رفتن میشه کنار اومد اونم تا یه مدتی ، چون دانشگاه یه تایم مشخصی رفت و آمد داری و بعدشم که خسته ای و میخوای مستقیم بری خونه و به راننده میگی و میاد دنبالت . 

ولی مثلا تو میخوای چند ساعتی با همون دو تا دوستات که باهاشون صمیمی هستی بعد مدت ها وقت بگذرونی ، مثل خود همسرت که یه تایمی رو ممکنه به بودن کنار دوستاش اختصاص بده ، تو همراه دوستات بخوای بری بیرون شاید سختت باشه با راننده بری ، شاید بخوای چند ساعت با هم خرید و کافه و چه میدونم استخر و... برین ، ببین میتونی اینطوری کنار بیای ؟؟؟ 

شاید یهو تو خونه نشستی و دلتنگ شدی و خواستی بری به مادربزرگت یه سری بزنی و سریع هم برگردی ، بازم باید بگی راننده بیاد ؟ مثلا میخوای بری آرایشگاه یا دکتر یا هر جای دیگه ، خودت فکر کن ببین که میتونی همه جا با راننده بری و برگردی یا نه ؟؟؟

ببین داری خواست خودت اینو قبول میکنی و یا داری کوتاه میای ؟؟؟

زندگی مشترک ، باید به خواسته ها و عقاید هم احترام گذاشت ، به نظرم نمیشه که همه چیز رو به پای علاقه و... گذاشت و ازش چشم پوشی کرد . 

فقط با هم صحبت کنید تا به یه نتیجه ای برسید و این روز های خوبتون رو الکی با دلخوری نگذرونید . 

حرفام خیلی طولانی شد ، مرسی که وقت میذاری و میخونی ؛ امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم .