2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره خوب شده بود اما از دیروز دوباره مریض شده به شدت تب و اسهال داره😭😭  اصلا از وقتی اومدیم خ ...

خونه جدید مبارک😍

جالبه منم دیروز ب شوهرم همینو گفتم از وقتی اومدیم تو این خونه جدید من وبچه هام هر روز مریضیم😬😬😬

سلام شما چطورین؟  قربونتون برم که انقدر خوب منو شناختین😂

قبلا هم بهت گفتم تفاوت ها زیاده ،همیشه بعد از ازدواج تفاوت فرهنگ وطرز فکر هست وقطعا چالش ها هم زیاده،امیدوارم برا توهم فقط چالش باشه نه مشکل

دوس داشتی بیا باهامون حرف بزن وخودتو خالی کن

ما با جان ودل پذیرا هستیم

امیدوارم هرچه زودتر گل دخترتون خوب بشع🤲🥰

ممنونم عزیزم 😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
خونه جدید مبارک😍 جالبه منم دیروز ب شوهرم همینو گفتم از وقتی اومدیم تو این خونه جدید من وبچه ه ...

ممنونم عزیزم 💛

ان شاالله از این به بعد تو خونه جدید خوش و سلامت باشید 🤗

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بله  هفته پیش عقد کردن از شما ها  بزرگ‌تره رزیدنته عزیزم

مبارک باشه خوشبخت بشن ان شاالله 🥰