2789
اره ولی خداییش مادرشوهرم و بقیه خیلی همراهی کردن  الان که از این کاربر گربه ملوس گفتی دیدم خدا ...

من خیلی دلم میخواد چیدمان خونه ات رو ببینم ولی خب اینجا نمیشه گذاشت.

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

با برنامه ریزی همه چیز حل میشه‌❤ خانمای شاغل گروه بهتر میتونن جواب بدن، البته پناه جان وقتی که مادر ...

ولی خیلی انرژی میخواد من که توی این یک هفته نابووود شدم 😂😂 فهمیدم کار من نیست واقعا 

این وسط حالا داداشم با ۸ سال سن به ادویه غذا گیر میده😐 بعد ازش میپرسم چی میخوای درست کنم برات دست میذاره رو غذاهایی که طول میکشه حاضر شه 😂😂😂قشنگ دیوونه شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولی خیلی انرژی میخواد من که توی این یک هفته نابووود شدم 😂😂 فهمیدم کار من

نیست واقعا  این وسط ...

آخی عزیزم 😁😁❤

خدا حفظت کنه الهی دختر مهربون 🤲🤲😍😍

امان از این داداش کوچیکا😁😁 حس میکنم داداشت تو خونه حرفش خیلی خریدار داره درسته ؟؟

بزار خودت مادر بشی ، ببین چه قابلیتایی داری که تا اون موقع اصلا نمیدونستی.😍😍

سلام عزیزم خوبی ؟؟ نیستین اصلا  تو فکرتم❤ اسباب کشی کردین ؟؟ @marianas    

سلام مهربونم 💛💛💛 

اره اسباب کشی کردیم و متاسفانه دختر کوچکم موقع اسباب کشی مریضی بدی گرفت و همه ی کارام تو هم گره خورد 😥 

خدا رو شکر بعد از چند روز تب امروز بهتر شده

هنوز کارامو کامل انجام ندادم اخه دخترم یه ریز گریه میکرد 

ممنون که به یادم بودی😘😘😘💋💋💋

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بچه ها کسی تاپیک گربه ی ملوسم رو دنبال میکنه ؟؟ من خیلی وقته نخوندمش، بعد از عقد نازنین دیگه خبری ا ...

چند تا تاپیک زده برو بخون

خیلی کم میاد سایت

@گربه_ملوسمم   اینه کاربریش ‍ 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
آخی عزیزم 😁😁❤ خدا حفظت کنه الهی دختر مهربون 🤲🤲😍😍 امان از این داداش کوچیکا😁😁 حس میکنم داداش ...

مرسی😘❤️

حستون درسته😅 چون بیشتر وقت روزهم داداشم پیش منه و منم یکم لوسش کردم😅😐اینم بی تاثیر نبوده🤭 قابلیت های عجیبی دارید واقعا 

کلا توی پایه ابتدایی به درس بچه رسیدن خیلی سخته مخصوصا اگه بازیگوش هم باشن اما با تعجب مامانم بعد از اونهمه کار آخر شب با حوصله تکلیف کار میکنه یا املا میگه اما من همون موقع دارم بیهوش میشم با اینکه نصف کارهای مامانمم انجام ندادم😂😂 

مرسی😘❤️ حستون درسته😅 چون بیشتر وقت روزهم داداشم پیش منه و منم یکم لوسش کردم😅😐اینم بی تاثیر نبود ...

مادر شدن انگیزه میده  پناه جان 

الهی که کنارهم با دل خوش زندگی کنید 🌸🌸🌸

سلام مهربونم 💛💛💛  اره اسباب کشی کردیم و متاسفانه دختر کوچکم موقع اسباب کشی مریضی بدی گرفت و ...

سلام قشنگم 😍😍

به سلامتی و دل خوش🤲🤲 مبارکتون باشه عزیزم😍😍

الهی عزیزم ، دقیقا واسه منم پسرم مریض شد، امروز اومدیم، فرداش بدجور مریض شد، الهی که گل دخترت زود زود خوب میشه، نگران نباش، مطمئن باش به همه ی کارات میرسی، وقت واسه کار کردن زیاد هست🤗🤗

ان شاءالله خونه ی جدید پر خیر و برکت باشه براتون و توش دلتون خوش باشه و آرامش داشته باشین.🤲🤲🤗🤗

چند تا تاپیک زده برو بخون خیلی کم میاد سایت @گربه_ملوسمم     اینه کاربریش ‍

ممنونم عزیزدلم‌🙏🙏😘😘

میخونم حتما ❤