با برنامه ریزی همه چیز حل میشه❤ خانمای شاغل گروه بهتر میتونن جواب بدن، البته پناه جان وقتی که مادر ...
ولی خیلی انرژی میخواد من که توی این یک هفته نابووود شدم 😂😂 فهمیدم کار من نیست واقعا
این وسط حالا داداشم با ۸ سال سن به ادویه غذا گیر میده😐 بعد ازش میپرسم چی میخوای درست کنم برات دست میذاره رو غذاهایی که طول میکشه حاضر شه 😂😂😂قشنگ دیوونه شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخی عزیزم 😁😁❤ خدا حفظت کنه الهی دختر مهربون 🤲🤲😍😍 امان از این داداش کوچیکا😁😁 حس میکنم داداش ...
مرسی😘❤️
حستون درسته😅 چون بیشتر وقت روزهم داداشم پیش منه و منم یکم لوسش کردم😅😐اینم بی تاثیر نبوده🤭 قابلیت های عجیبی دارید واقعا
کلا توی پایه ابتدایی به درس بچه رسیدن خیلی سخته مخصوصا اگه بازیگوش هم باشن اما با تعجب مامانم بعد از اونهمه کار آخر شب با حوصله تکلیف کار میکنه یا املا میگه اما من همون موقع دارم بیهوش میشم با اینکه نصف کارهای مامانمم انجام ندادم😂😂
سلام مهربونم 💛💛💛 اره اسباب کشی کردیم و متاسفانه دختر کوچکم موقع اسباب کشی مریضی بدی گرفت و ...
سلام قشنگم 😍😍
به سلامتی و دل خوش🤲🤲 مبارکتون باشه عزیزم😍😍
الهی عزیزم ، دقیقا واسه منم پسرم مریض شد، امروز اومدیم، فرداش بدجور مریض شد، الهی که گل دخترت زود زود خوب میشه، نگران نباش، مطمئن باش به همه ی کارات میرسی، وقت واسه کار کردن زیاد هست🤗🤗
ان شاءالله خونه ی جدید پر خیر و برکت باشه براتون و توش دلتون خوش باشه و آرامش داشته باشین.🤲🤲🤗🤗
لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر