2789
به عنوان خواستگارت اصلا نباید پول میگرفته🤣🤣

بعدا ددی جونش شر به پا میکرد😂😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
من و داداشم اسمامون حتی یه حرف مشترکم نداره🤣 اسم من اصیل ایرانیه عاشقشم خدایی داداشم اسمش عربیه

بنظر من دو تا بچه ها آدمای جدایی ان اسمشون میتونه شبیه باشه و میتونه نباشه 

اما من و داداشم اسمامون به هم نزدیکه و ظاهرن واسه خانواده مهم بوده شبیه باشن🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظر من دو تا بچه ها آدمای جدایی ان اسمشون میتونه شبیه باشه و میتونه نباشه  اما من و داداشم اس ...

منم دوست داشتم اسمامون شبیه هم باشه ولی خب نشده. به قول تو اشکالی هم نداره و مهم اینه جفتمون از اسمامون راضیم

ولی اینکه تو خانواده اسم بچه ها هم آوا یا شبیهن خیلی گوگولیه بنظرم

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
مرررسی 🍋🥰 منم خوبم .  همیشه به شادی و سفر 😉 معلومه که حواسم هست .  عزیز دلم یه ...

سلام عزیزم خوبی؟

شرمنده یادم رفت جوابتو بدم🥲

ممنون که وقت میذاری و انقدر جیگری😍

نه گلم چرا دلخور بشم

راستش تو یه برهه از زندگیم (که تا همین یکماه پیش ادامه داشت) مشکلات و غصه های زندگیم خیلی بیشتر از صبر و تحملم بود

حال و روز روحیم واقعا خوب نبود

هنوزم همون غم و غصه ها کم و بیش هستن و ادامه دارن ولی من پوست کلفت تر شدم و سعی میکنم تا جایی که میتونم اهمیت ندم و کنار بیام

چون زندگی همینه هیچوقت قرار نبوده راحت باشه

وقتی داشتم کاربریم رو میزدم یهو این شعر یادم افتاد و نوشتمش

خیلی هم دوسش دارم چند بار خواستم عوضش کنم واقعیت دلم نیومد🥲 گفتم از روزای سخت یادگاری بمونه

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
منم دوست داشتم اسمامون شبیه هم باشه ولی خب نشده. به قول تو اشکالی هم نداره و مهم اینه جفتمون از اسما ...

اگه آنلاین بودیم جفتمون یه بار اسممونو میگم

خودت خوبی چه خبرا؟

سلامتی عزیزم 

این چند وقت واسم یه سری چیزا پیش اومد 

تو تاپیک جانا صحبت کردم خواستی بخون

سلام عزیزم خوبی؟ شرمنده یادم رفت جوابتو بدم🥲 ممنون که وقت میذاری و انقدر جیگری😍  نه گلم چر ...

سلااام 🍋🥰 

دشمنت شرمنده ، عزیز دلمی 😘 

خیالم راحت شد که الان بهتری ، امیدوارم زندگیت پر از لحظه های خوش باشه قشنگم 🧡🍂

سلام عزیزم کم پیدایی      

سلام عروس جونم💖💖💖😘😘😘

یکم گرفتاری داشتم نشد بیام اینجا

تبریک میگم عزیززززدلم💜💜💜💜💜😍😍😍😍😍

💃💃💃💃💃💃💃🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌸🌼

ایشالله در کنار پسر حاجی خوشبخت ترین شی آبجی💖💖

ی عالمه بوس و بغل و آرزوی خوب تقدیم به تو😘😘😘😘

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
سلام به همگی💖💖💜💜💛💛😘😘💞

سلام قشنگم 😍😍💜💜

خوبی عزیزدلم ؟؟😚😚❤❤

نمیگی دلمون برات تنگ میشه قربونت بشم💔💔

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

من همش میگم خدایا کسی رو فراموش نکرده باشم امروز تگ کنیم بیاد 🤦🏻‍♀️ کلی فکر کردم یهو دیدم اِ اِ اِ ...

فدات شم عزیزم💜💜

مرسی که به یادم بودی نیکی جانم💖💖

منم دلم براتون ی ذره شده💔

بوس بهت دختر دوستداشتنی💖💖💖😘😘😘

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!...