2789
راستش نیکی عزیزم خیلی چیزا تو ذهنم هست که بگم، تو تاپیک جانا کم و بیش گفتم💜 اول از همه میگم قدر ...

مهربون جون مررررسی که وقت گذاشتین 💛💛💛

دونه به دونه رو دقیق خوندم 🤗

خوش حال میشم هر وقت چیزی دیگه ای به ذهنتون رسید ، بگین بهمون 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم قربونت تو خوبی؟ اره چند وقتی درگیر بودم و بعدشم که رفتیم مسافرت ممنون که حواست بود به ن ...

مرررسی 🍋🥰 منم خوبم . 

همیشه به شادی و سفر 😉 معلومه که حواسم هست . 

عزیز دلم یه چیزی رو چند بار خواستم بهت بگم ولی ترسیدم دلخور بشی ؛ راجب امضات که نوشتی .

تو هنوز خیلی جوونی ، کلی کارا هست که باید انجام بدی ، هنوز خیلی چیزا مونده که تو مسیر زندگیت باید تجربشون کنی ، اونقدر بالا و پایین داره زندگی که بیا و ببین .  این متنی که تو امضات نوشتی و هر بار پست میذاری و چشمم بهش میخوره و میخونم ، منو همیشه به فکر میبره که چرا باید تو این سن انقدر ناامید شده باشی . 

اصلا نمیخوام انکار کنم که مشکلات و سختی نیست ؛ هست ، برای همه هست ، ولی میگذره ( دوستان هم بهش اشاره کردن ) ما آدما همیشه تلاش می‌کنیم تا اوضاع رو سر و سامان بدیم ولی یه جاهایی که کنترل شرایط از دستمون خارج میشه ؛ من به این نتیجه رسیدم که باید یکمی بیخیالش شد ، رها کرد . 

حالا تو این موقعیت به خودمون بستگی داره که با گریه و عضه خوردن الکی بگذرونیم یا حال خوب و امید 😉 بالخره که میگذره 🤗 اونقدر شبایی بودن که فکر می‌کردیم تا صبح طاقت نمیاریم ولی چی شد ؟ تموم شد . حتی نتیجه از چیزی که ما می‌خواستیم هم بهتر شد ، چرا ؟؟ 

چون خدا حواسش هست 🤍💜

فقط میخوام بهت بگم ، هیچ چیزی ؛ تاکید میکنم هیچ چیزی ارزش اینو نداره که سلامت روح و روانت رو ، حال خوبت رو و از همه مهم تر آرامشت رو از دست بدی عزیز دلم 🍋🥰 اصلا گیریم خدا خواست و به چیزی که میخواستی رسیدی ولی وقتی حال دلت خوب نباشه ، مطمئن باش نمیتونی ازش لذت ببری . 

راجب امضات هم ، اینطوری میمونه که خودت داری به خودت انرژی منفی میدی ، داری القا میکنی که آره من حالم بده ، هیچ چیزی درست نمیشه و بای بسوزم و بسازم . 

ولی ...

ولی اینطوریم نیست عزیزم 🧡🍂 

قربان لطف شما 🥰🥰🥰🌹🌹🌹 انشالله مه همه بچه ها خوشبختی رو توزندگی حس کنن 🤲🏻 بانو ج ...

الهی آمین 🤲🤲😍😍

دقیقا درست میگین👏👏 اونا ما رو دارن و ما مثل خودمونو نداشتیم😁😁

خجالتم میدین عزیزم، هممون کنار هم داریم از هم یاد میگیریم👌👌

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

مهربون جون مررررسی که وقت گذاشتین 💛💛💛 دونه به دونه رو دقیق خوندم 🤗 خوش حال میشم هر وقت چیزی ...

فدات بشم عزیزدلم 😘😘💜💜

ممنون که وقت گذاشتی و خوندی 🙏🙏🤗🤗

باشه چشم عزیزم😁😁

مرررسی 🍋🥰 منم خوبم .  همیشه به شادی و سفر 😉 معلومه که حواسم هست .  عزیز دلم یه ...

نیکی جان اگر موضوع همزاد داشتن آدما صحت داشته باشه میتونم بگم تو قطعا همزاد اِلی هستی👌👌

نوع چت کردنت، طرز بیانت ، نوع نگاهت به مسائل ، دلسوزی و مهربونیت، ایموجی هایی که استفاده میکنی، دقت و توجه ات، حافظه ات، حوصله ات برای چت طولانی و ...همه و همه مثل اِلیِ 💔💔

خیلی شبیه همین 💞💞💕💕

بچه ها حسم تو تاپیک یاس گل، مثل مواقعیه که مثلا رفتیم خونه ی کسی مهمونی، بعد صاحبخونه کاری براش پیش میاد میره😁😁بعد ما خونه رو اداره میکنیم تا صاحبخونه برگرده، میپزیم، میخوریم، میشوریم، تمیزکاری میکنیم😂😂

کنار همیم تا ببینیم کی صاحبخونه بیادش😂😂😂😂

یه کاری کنیم 🤗 هر کسی که این پست رو میخونه ؛   اگر بخواین یه نصیحت به بقیه ( حالا کوچیک تر ا ...

من میگم همیشه جوری زندگی کن که سرتو رو بالش گذاشتی راحت خوابت ببره که اگه صبح پیش،خدا بیدار شدی فقط وفقط هرچی هست بین خودتو خودش باشه 

.
نه جانا جان زود نیست . ماهم عروس داشتیم ۵ رفت سالن به زود ۱۲.۳۰ آماده شد. با اینکه آرایش آنچنانی هم ...

اره عزیزم امروزم که رفتم ارایشگاه باهاش حضوری صحبت کردم  تاکیید کرد گفت همون ۵ بیا که تا ۱۲ اماده باشی... ایشالا که از ۵ صبح میرم تا شب که مراسمه خسته نشم که میشم ☹😂

حتما بگو ساعت رو تغییر بده خیلی خسته میشی از پنج بری انشالله به دلخوش همه چی برگزار میشه🌸🌸🌸🌸

امروز رفتم حضوری هم صحبت کردم تغییر نداد😅 

ممنون از دعای قشنگتون 😇 منم دعا دارم براتون 💖خوشبختی و حال خوب چاشنی لحظه به لحظه زندگی خودتون و عزیزانتون مخصوصا دختر گلتون💖😘

اینطور نیست ک همیشه هم دخترا مادر رو الگو قرار بدن ولی شاید مهر طلبی ؛ببین مشکل کجاست منم همی ...

چون مادرو پدرم اینجور بودن تو تربیت ما هم سعی کردن  به عنوان فضیلت راه اشتباه رو یاد بدن وروش اصرار  داشته باشن🙁🙁

به روی چشم خانومی🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹