مرررسی 🍋🥰 منم خوبم .
همیشه به شادی و سفر 😉 معلومه که حواسم هست .
عزیز دلم یه چیزی رو چند بار خواستم بهت بگم ولی ترسیدم دلخور بشی ؛ راجب امضات که نوشتی .
تو هنوز خیلی جوونی ، کلی کارا هست که باید انجام بدی ، هنوز خیلی چیزا مونده که تو مسیر زندگیت باید تجربشون کنی ، اونقدر بالا و پایین داره زندگی که بیا و ببین . این متنی که تو امضات نوشتی و هر بار پست میذاری و چشمم بهش میخوره و میخونم ، منو همیشه به فکر میبره که چرا باید تو این سن انقدر ناامید شده باشی .
اصلا نمیخوام انکار کنم که مشکلات و سختی نیست ؛ هست ، برای همه هست ، ولی میگذره ( دوستان هم بهش اشاره کردن ) ما آدما همیشه تلاش میکنیم تا اوضاع رو سر و سامان بدیم ولی یه جاهایی که کنترل شرایط از دستمون خارج میشه ؛ من به این نتیجه رسیدم که باید یکمی بیخیالش شد ، رها کرد .
حالا تو این موقعیت به خودمون بستگی داره که با گریه و عضه خوردن الکی بگذرونیم یا حال خوب و امید 😉 بالخره که میگذره 🤗 اونقدر شبایی بودن که فکر میکردیم تا صبح طاقت نمیاریم ولی چی شد ؟ تموم شد . حتی نتیجه از چیزی که ما میخواستیم هم بهتر شد ، چرا ؟؟
چون خدا حواسش هست 🤍💜
فقط میخوام بهت بگم ، هیچ چیزی ؛ تاکید میکنم هیچ چیزی ارزش اینو نداره که سلامت روح و روانت رو ، حال خوبت رو و از همه مهم تر آرامشت رو از دست بدی عزیز دلم 🍋🥰 اصلا گیریم خدا خواست و به چیزی که میخواستی رسیدی ولی وقتی حال دلت خوب نباشه ، مطمئن باش نمیتونی ازش لذت ببری .
راجب امضات هم ، اینطوری میمونه که خودت داری به خودت انرژی منفی میدی ، داری القا میکنی که آره من حالم بده ، هیچ چیزی درست نمیشه و بای بسوزم و بسازم .
ولی ...
ولی اینطوریم نیست عزیزم 🧡🍂