2789
یه کاری کنیم 🤗 هر کسی که این پست رو میخونه ؛   اگر بخواین یه نصیحت به بقیه ( حالا کوچیک تر ا ...

راستش نیکی عزیزم خیلی چیزا تو ذهنم هست که بگم، تو تاپیک جانا کم و بیش گفتم💜

اول از همه میگم قدر جوونیتون رو خیلی خیلی بدونین🧡

اولویت اول زندگی خودتون فقط و فقط خودتون باشین و بس❤

حتما تحصیلات دانشگاهی داشته باشین حتی اگر رشته تون رو دوست ندارین اما ادامه بدین و تمومش کنین💚

یه حرفه، یه هنر یا حتی رشته ی ورزشی  یا حالا هر کار دیگه ای رو که علاقه دارین حتما یاد بگیرین و تا تهش برین و توی اون مهارت بهترین خودتون باشین💙

از احساساستون برای آدما به اندازه خرج کنین، نه کمتر ، نه بیشتر، برای بقیه همونی باشین که براتون هستن💛

برای زندگی و خواسته هاتون تا جایی که میشه و توان دارین بجنگین و به راحتی تسلیم نشین💗

هر تصمیمی که تو زندگی میخواین بگیرین حتما دور نمای چند سال آینده اش رو هم ببینین و بعد تصمیم بگیرین💖

ببخشید زیاد شدن 😅😅، سعی کردم خلاصه بنویسم وگرنه هنوز خیلی چیزا تو ذهنم هست 😁😁😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااام 🍋🥰 چطوریایی عزیزم ؟ چرا دیر به دیر میای ؟ 

سلام عزیزم قربونت تو خوبی؟

اره چند وقتی درگیر بودم و بعدشم که رفتیم مسافرت

ممنون که حواست بود به نبودم🥲💙

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
شما هنوز راه طولانی در پیش دارین عزیزم 🤗 به نظرم انسان وقتی صاحب فرزند میشه ، مثل این میمونه یک بار ...

دقیقا عزیزم همینه که با بچه ها انگار همون مسیر رو دوباره طی می کنیم ایندفعه با یه حال ‌‌هوای دیگه 

نیکی جان احسنت به این  سطح درک و فهمت 👏🏻👏🏻👏🏻

راستش نیکی عزیزم خیلی چیزا تو ذهنم هست که بگم، تو تاپیک جانا کم و بیش گفتم💜 اول از همه میگم قدر ...

خانوم خونه  عزیز مثل همیشه حرفاتون پراز نکته هست 

دوبار خوندم و لذت بردم‌ 🥰🥰🥰🥰

اسکرین گرفتم فردا به دخترم نشون بدم 

موفق باشید 🌹🌹🌹

خانوم خونه  عزیز مثل همیشه حرفاتون پراز نکته هست  دوبار خوندم و لذت بردم‌ 🥰🥰🥰🥰 ...

خیلی لطف دارین به من عزیزم 😘😘❤❤

دخترگلتون مطمئنا با مادر نازنینی مثل شما آینده ی درخشانی خواهد داشت🤲🤲😍😍

الهی که روز به روز بیشتر شاهد موفقیتاش باشین بانو🤲🤲🤗🤗

من چیزایی رو گفتم که متاسفانه خودم انجامشون ندادم و الآن بهشون رسیدم 💔💔

[QUOTE=311546623]خیلی لطف دارین به من عزیزم 😘😘❤❤ دخترگلتون مطمئنا با مادر نازنینی مثل شما آینده ی درخشانی خواهد دا ...[/QUOTE

ممنونم خانم خونه عزیز عز حس خوبی که تو‌کامنت به من دادین 

امیدوارم که بچه های شما هم زیر سایه شما خوشبخت و موفق باشن🥰🥰🥰🌹🌹

منم مثل شما  بودم خیلی از کارا رو‌که باید یاد میگرفتم بعد کلی تجربه بهشون رسیدم و امیدوارم لااقل نسل آینده راحت‌تر و درست زندگی کنن 

من فکر می کنم نسل ما اغلب شبیه بهم زندگی کردیم  و میخواییم برای بچه هامون و نسل بعد جبران کنیم به امید خدا ♥️♥️♥️

[QUOTE=311546623]خیلی لطف دارین به من عزیزم 😘😘❤❤ دخترگلتون مطمئنا با مادر نازنینی مثل شما آینده ی ...

فداتون بشم من 😘😘😍😍

ممنونم از دعای خیلی خوبتون🙏🙏😘😘

الهی آمین 🤲🤲 الهی که همه ی بچه ها هر جای این کره ی خاکی که هستن موفق و عاقبت به خیر بشن🤲🤲

آره دقیقا درست میگین👌👌ماشاالله جوونای الآنو که میبینم با زمان خودم که مقایسه میکنم میبینم چقدر داناترن😍😍 حس میکنم نسل ما بیشتر سعی میکردیم تابع نظر خانواده باشیم و رضایت اونا برامون مهم بود اما نسلای جدید مستقل تر فکر میکنن و عمل میکنن و این خیلی وقتا خیلی خوبه.

من بازم زیاد حرف زدم😬😬😥😥

یه کاری کنیم 🤗 هر کسی که این پست رو میخونه ؛   اگر بخواین یه نصیحت به بقیه ( حالا کوچیک تر ا ...

توصیه من به شما: شل کنید...👀

تو همه زمینه ها، درسی،کاری،خانوادگی و... خیلی سخت نگیرید،میگذره... شل کنید ، شللللل...😆

البته نه در حد جانا🚶

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

توصیه من به شما: شل کنید...👀 تو همه زمینه ها، درسی،کاری،خانوادگی و... خیلی سخت نگیرید،میگذره ...

منم شعارم همیشه اینه سخت بگیری سخت میگذره

بنابرین تو هیچی سخت نمیگیرم چون ب این نیجه زسیدم ذهن خیلی قویه

وزندگی ما بازده همون ذهنمونه

همین ذهن ب ی جایی میرسه ک میدونی چه چیزایی رو عمل کنی وچه چیزایی منع بشی

فداتون بشم من 😘😘😍😍  ممنونم از دعای خیلی خوبتون🙏🙏😘😘 الهی آمین 🤲🤲 الهی که همه ی بچه ه ...

قربان لطف شما 🥰🥰🥰🌹🌹🌹

انشالله مه همه بچه ها خوشبختی رو توزندگی حس کنن 🤲🏻

بانو جان این نسل اطرافشون مارو‌دارن  که  سعی می کنیم درکشون کنیم  حامیایخوبی هستیم خوش به حالشون 🤣🤣🤣

از طرز فکر شما و شیوه بیانتون استفاده می کنیم پراز در و گوهر میشه  تایپیک خانومی 😘😘😘🥰🥰🥰

منم شعارم همیشه اینه سخت بگیری سخت میگذره بنابرین تو هیچی سخت نمیگیرم چون ب این نیجه زسیدم ذه ...

خوش به حالت که تونستی به شعارت پایبند باشی من عملی ضعیفم🤣 

الگوی خوبی برای دخترم نیستم 😞

متأسفانه به خاطر رضایت خانواده خودم و شوهرم خیلی انرژی میذارم هرچند میدونم اشتباه هست بعدم نسبت به قدر نشناسی  خیلی حساسم 

خوش به حالت که تونستی به شعارت پایبند باشی من عملی ضعیفم🤣  الگوی خوبی برای دخترم نیستم 😞 ...

اینطور نیست ک همیشه هم دخترا مادر رو الگو قرار بدن

ولی شاید مهر طلبی ؛ببین مشکل کجاست

منم همینجور بودم ولی بخدا باور دارم وسعی میکنم اگه خوبی ب کسی میکنم بخاطر رضای دل خودم وخدا باشه دیگه از طرف هیچ گونه هیچ گونه انتظاری ندارم،البته مادرم همینطور هستن؛

ولی ی ب من چه هم خوبه برا من خیلی کاربرد داره سعی میکنم رو خودم زوم کنم وبرا اطرافیان از جمله قوم شوهر هیچ گونه دخالتی نداشته باشم وزیاد باهاشون صمیمی نمیشم حریم ها رو نگه میدارم با حفظ احترام 

اولویتت همیشههه اول خودت بعد فعلا بچه هات (اگه خردسالن)چون بهت محتاجن ولی بعدش اولویتبعد از خودت شوهرت باشه

بقیه رو بذار بیرون دایره

خانواده هم همون خط دایره😀