2789
اصلا الان که فکر میکنم باید بیشتر اذیتش میکردم😐🤔

یعنی اینجوری؟

ببین میگم فکر کنم خیلی سختت بود عقد و عروسی یه روز

دوره عقد یکم بنظرم طرفا خجالتشون میره😑

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
ببین درسته از خودم هیچی نمیدونم ولی ماشالا با ماجرا های دوستام یه چیزایی دستم اومده 🤦🏻‍♀️بذار برم ...

باشه عزیزم❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسی میگم اگه دوره دانشجویی باردار بشی چیکار میکنی؟

خدانکنه 

نمیدونم 

یه چیزی بگم الان امیرعلی هیچی نمیگه ها ولی بدش نمیاد زودتر از وقتی که گفتیم بچه دار بشیم …قبلا گفته بودیم حداقل وقتی درسم تموم شد و بعد دانشگاه 

خدانکنه  نمیدونم  یه چیزی بگم الان امیرعلی هیچی نمیگه ها ولی بدش نمیاد زودتر از وقتی که ...

من خودمم فوبیا همین قضیه رو دارم اگه دوره دانشجویی بخوام ازدواج کنم 

الان چند سال مونده دانشگاهت؟

سنت که کمه بنظرم صبر کنین😐

نه اشتباه میکنی درسته عقد نبودیم ولی محرم بودیم😶

من دیگه زیادی خوشبین بودم اون چندوقت پس 😐

حدود ۲/۵ سال مونده

عالیه که کلا در حالت عادی هم معمولا ۳ یا ۴ سال بعد ازدواج بچه دار میشن 

ولی من دوست دارم ۲۸ سالگی بچه دار بشم نمیدونم چرا😑

اره خیالش راااحت شد، زیاد اذیتش کردم عادت ندارم انقد خیالش راحت باشه🥴😂

سلام عزیزم 😍

خوشبخت بشی الهی (مثل مامانبزرگا گفتم 😄) 

ان شاالله همیشه کنار هم شاد و سلامت باشید 🤗

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من و داداشمم اسمامون بهم میاد  قرار بوده اسمم بشه ساقی رفتن ثبت احوال بهشون گفتن ممنوعه یه چیز ...

خداییش ساقی خیلی ضایعه اس 🤐🤐

ساغر باز قشنگه

اسم الانت قشنگتره

(وی اصلا نمیداند اسم اصلی او چیست!🚶)

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

هممون یه دوره از اسممون ناراضی بودیم  ولی اسم منو داداشم بهم میاد واسه همین انتخاب کردن

من و داداشم اسمامون حتی یه حرف مشترکم نداره🤣

اسم من اصیل ایرانیه عاشقشم خدایی

داداشم اسمش عربیه

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟