2789
ی ذره خاطره بگو  واتفاقات جالب  لذت ها همراه دلتنگی هات الان پسر حاجی کجاست اومدی اینجا ...

اتفاق جالب اینکه خانواده مادریم و دوستام با لباسای نه چندان پوشیده اومده بودن خلاصه تفاوت این وریا و اون وریا خیلی زیاد بود😐😂😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به روی ماهت عروس خانوم😍😍😍😍😍😍😍😍 خوش بگذره بهتون عزیزدلم🤗🤗🤗🤗🤗🤗 ببخش دیر سلام کردم ...

مرسی خانم خونه مهربون💚

چیز خاصی تعریف نکردم هر لحظه میترسم برسه 😂🤦🏻‍♀️ 

مرسی خانم خونه مهربون💚 چیز خاصی تعریف نکردم هر لحظه میترسم برسه 😂🤦🏻‍♀️ 

فدات بشم قشنگم😍😍💜💜

کجاست مگه شاه دوماد ؟؟😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

این چیزا مال وقتیه که بخوای به پسره فرصت بدی

حرفت کاملا درسته اصلا حس میکنم وسواس فکری گرفتم 

تکلیفم با خودم معلوم نیست

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سخخخت

نه😂😂😂تلافی اون شبا کرد که رو مبل خوابید 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
خدانکنه به این زودی دایی شه🤦🏻‍♀️

یاسی میگم اگه دوره دانشجویی باردار بشی چیکار میکنی؟

حرفت کاملا درسته اصلا حس میکنم وسواس فکری گرفتم  تکلیفم با خودم معلوم نیست

ببین درسته از خودم هیچی نمیدونم ولی ماشالا با ماجرا های دوستام یه چیزایی دستم اومده 🤦🏻‍♀️بذار برم تاپیک جانا رو بخونم سر صبر بعد حرف میزنم باهات