2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه شانس منه که امشب مامان یاسی تشویق می کنه یاسی پیش امیرعلی بمونه 🤣🤣

نه عاموگفت مامانم گفته نمون زنگت میزنم بیا

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
اگه شانس منه که امشب مامان یاسی تشویق می کنه یاسی پیش امیرعلی بمونه 🤣🤣

وای نه خدا نکنه😂😂😂😂کاش مامانش زنگ بزنه بگه زودی بیا خونه😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نوش جونت   اگه یاسی نیاد جریمه میشه

جریمه عکس جهیزیه بذاره  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
وای نه خدا نکنه😂😂😂😂کاش مامانش زنگ بزنه بگه زودی بیا خونه😁😁

حتما امیرعلی برنامه ریزی کرده و خانواده‌ ش به مامان یاسی گفتن و اونم تو رودربایستی اجازه داده بمونه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
امشب جمله ی زن جاش کنار شوهرشه عملی میشه😁😶

شیرازی جان🥰

جانم  

حتما امیرعلی برنامه ریزی کرده و خانواده‌ ش به مامان یاسی گفتن و اونم تو رودربایستی اجازه داده بمونه

باید منتظر بشیم ببینیم تو این دوئل موندن و نموندن یاس گل اونجا کی برنده میشه😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

باید منتظر بشیم ببینیم تو این دوئل موندن و نموندن یاس گل اونجا کی برنده میشه😁😁

مطمئنم پسر حاجی 😁

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز