2789
با شرمندگی بله🤣🤣  پیش اونا زیاد نمیام  ولی زمانش کمه چهار تا تایپیک بیشتر سر نمیز ...

بسلامتی من همسرم میدونه .ولی دخترا نمیدونن 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش  دور از چشم امیر علی نذر کنیم مامان یاسی نذاره  پیش هم باشن 😁😁🤣🤣🤣

وای😂😂😂😂😂😂

واسه دیدن عکس دیگه داریم توطئه میکنیم😂😂خوبه امیرعلی از وجود ماها خبر نداره اصلا😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

البته طبق حرفهای عصر یاسی خانم یه کم شل شده بود😶

اره دلش میخواست😬😬 

اما به خاطر داداشش دوست نداشت بمونه 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
الان دخترم غر زد که چرا نی نی سایتی به من توجه نداری این موقع شب 

بوگوچه توجه ای اینموقع شب بخواب دختر کاردارم  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
کاشکی زودتر بیاد 🤕 من یواش یواش میگرنم داره میگیره و باید بخوابم 😬

عززیزم انشاالله که نمیگیره..نهایتش جریمش میکنیم عکس عروسی وجهیزیه میخایم