2821
2789
جانا من هنوز نرفتم بخونم اصلا چی رو امضاء کردم😂😂 از بس استرس داشتم دستم میلرزید زشت ترین امضاهای ...

😂 این چه حرفیه امضا های شما همیشه قشنگه🥰💖 اتفاقا خاطره شده دیگه الان برین امضاهای ازدواجتونو ببینین تجدید خاطره میشع🥰

اره منم موقع محرمیت همون اقای محضر دار چندتا امضا گرفت از ما منم که از قبل نمیدونستم یه امضاهای عجیبی زدم..🤦‍♀️😂😂 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از ذوقم نمیتونم چیزی بنویسم    

الهی 🥺

عزیزم انشاالله خوشبخت بشی 😘

خیلی خوشحالم واست  یاس گل انگاری خواهر خودم عقدش بوده ♥️♥️♥️💜💜💜😍😍😍

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

جانا جون شمام مبارکت باشه عزیزم خوشبخت شی الهی در پناه خدا باشین ایشالله من از طرفدارای نامزدت بو ...

ممنون از تبریکتون🥰💖

اره یادمه طرفدار نامزدم بودین😅😂

چه کنیم دیگر طرفدارای نامزدمان زیاد است😂😂😂

الان کجایین ببینین تلافی همه ی اذیت کردنامو دراورده🤕🤕 الان دیگه باید بیشتر طرفدار من باشین☹

نمی‌دونم چی بگم بپرسین تا تعریف کنم ❤️ فقط الان میرم آخر شب یا فردا صبح میام بوس به همتون😘😘😘

یاسی از اول صبح تا الان رو تعریف کن

ما از صبح اینجا منتظریم تو تعریف کنی  ذوق کنیم عروس خانوم🥰🥰

سلام عزیزدلم❤ روز شما هم بخیر باشه💝💝 خیلی ناراحت شدم  خدارو شکر که رو به بهبودین 🤲🤲💚 د ...

منونم گلم

خداروشکر

من خودمو قصاص قبل از قتل کردم در واقع

دخترم تا نوبت پیش دکتر فوق تخصص ارتوپدی کودکان گیرم اومد براش تقریبا دو ماه طول کشید و من تو اون دو ماه هر لحظه هزاران بار مردم و زنده شدم

بردمش دکتر یه نظریه بهم داد که خودم از حال خودم خندم گرف

گف خانم دختر شما  بدن ژله ای هس وگرنه عقب زدگی زانو اینطوری نیس

اگه تو کشور شرایطش فراهم بود بهتون قول میدادم بهترین ژیمناستیک کار میشد

بعد پای دخترمو تا پشت کمرش کشید گف ببین دردی نداره یعنی بدنش خدا اینطوری خلقش کرده

دوباره اومد انگشتای دستشو از پشت چسبوند به پشت دستش

گف ما دست و بدنمون اینطوری نمیشه

تا ۸ سالگی بدنش سفت میشه

پیش چنتای دیگه هم بردمش همینا رو گفتن 

ولی خودم تحت درمان دکتر اعصاب و روان قرار گرفتم به خاطر این فشار و استرس

الان خداروشکر بهترم

شک عصبی یه کم طول میکشه تا خوب خوب بشم

بببخشید زیادی نوشتم 

فداتم گلم😍😘

درخواست دوستی ممنوع...

من همش میگم خدایا کسی رو فراموش نکرده باشم امروز تگ کنیم بیاد 🤦🏻‍♀️ کلی فکر کردم یهو دیدم اِ اِ اِ دختر مهربون و آروم گروهمون مدتی پیداش نیست و جاش خییییلی خییییلی خالیه 🥺🥺🥺

آذین جونمممم 🤍💜

عزیز دلم کجایییییی ؟ بیا پیشمون 💙🦋🫂 

دلم واست تنگ شده 🥺🥺🥺

بچه ها لطفا آذین گُلی رو تگ کنید ؛ من نمیتونم ، مررسی 🤗

منونم گلم خداروشکر من خودمو قصاص قبل از قتل کردم در واقع دخترم تا نوبت پیش دکتر فوق تخصص ارتوپدی ...

بچه دارشدن سخت ترین کاردنیاست پر استرس و فشار 

انشالله که حال دلتون خوب و خوش باشه این روزای عذاب اور جبران بشه با شادی 🌸🌸🌸

منونم گلم خداروشکر من خودمو قصاص قبل از قتل کردم در واقع دخترم تا نوبت پیش دکتر فوق تخصص ارتوپدی ...

عزیزم شکر خدا اون چیزی که شما فکر میکردین نبود 🤗

فقط مراقب خودتونم باشین ، سلامتی خودتونم مهمه . 

از صمیم قلبم دعا میکنم خودتون و دختر نازتون در صحت و سلامت باشین و خدا برای هم حفظتون کنه 🥰🥰 

انشاالله حال خودتون خیلی زود بهتر بشه ♥️🤲

واقعاً مادر بودن سخت ترین کار دنیاست اگه بخوای واقعاً مادری کنی ولی خب  فکر کنم به قدری لذت  بخش هستش که می‌تونه این سختی رو خیلی راحت جبران کنه و اینکه خدارو شکر که دخترتونم مشکلی نداشته 🌱☺️

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز