2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونین دیگه امروز عقد کردیم رسما زن و شوهر شدیم❤️ از وقتی از خواب پاشدم تا الان خودش یه دفتر خاطرا ...

یاسی جون 🤍💜

این حس و حال ناب و تجربه قشنگ زندگی مشترک و شروع این همسفری رو بازم خیلی خیلی زیاد بهت تبریک میگم 👰🏻‍♀️❤️

یاسی جون 🤍💜  این حس و حال ناب و تجربه قشنگ زندگی مشترک و شروع این همسفری رو بازم خیلی خیلی ز ...

قربونت برم عزیزم مرسی از محبتت😘❤️ 

ببخشید الان نرسیدم پیام قبلیا رو ببینم ولی میدونم چقد همتون بهم لطف دارین💜💜💜

یاااااااسی جونم مبارکت باشه عزیز دلم😍😍😍😍😍 خوشبخت و عاقبت بخیر باشی  انشالله عشقتون به هم ...

مرسی تپش عزیزم😍😍😍 

چقد خوب شد اومدی تو این روزا☺️❤️

قربونت برم عزیزم مرسی از محبتت😘❤️  ببخشید الان نرسیدم پیام قبلیا رو ببینم ولی میدونم چقد همتو ...

عزیز دلی یاسی جونی 🤍💜

از صبح قشنگ میشد از پیامای عزیزای دیگه حس کرد چقد هممون واست ذوق داشتیم 😍💃🏻😍💃🏻😍💃🏻😍💃🏻 

دیگه پیامامون زیاد شد ؛ هر وقت تونستی بخون ، فعلا فقط از این حس عالی که داری لذت ببر 💃🏻🤩💃🏻🤩💃🏻🤩💃🏻🤩

برو خوش بااااش 😘😘😘😘👰🏻‍♀️❤️

مرسی تپش عزیزم😍😍😍  چقد خوب شد اومدی تو این روزا☺️❤️

قربونت عزیزم 😘راستش خیلی اکی نبودم

ولی پیاما رو دیدم که دارین عقد میکنین دلم نیومد که تبریک نگم کلی هم حال وهوام عوض شدتا اومدم تو تاپیک 

از حال خوبت حال منم کلی بهتر شد 

انشالله این حال خوبتون و عشقتون ابدی باشه 💜

نمی‌دونم چی بگم بپرسین تا تعریف کنم ❤️ فقط الان میرم آخر شب یا فردا صبح میام بوس به همتون😘😘😘

مثل قبل تعریف کن طوماری😍

از صبح ک بیدار شدی تا شب

از صبح تو فکرت بودم ذوقتو داشتم❤️

خوشبخت ترین باشی عزیزم💃😍

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز