2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختر خوش قلب و مهربون انشالله که خوشبخت بشی در کنار امیر علی🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘تو لایق بهترین هایی🥰🥰🥰

انشاالله که یه زندگی پر از خوشی و آرامش در کنار هم داشته باشید💞

ساعت ۱۰ قراره بریم ولی کلی کار داریم عقد میکنیم بعد حقوقی که قراره بده رو میده بعد میخوان یه خونه به ...

مبارکت باشه عزیزم انشاالله بهترینهابراتون رقم بخوره خوشبخت وپایداربمونید

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

یاس گل جان 💜

عزیزم ، انشاالله خوشبخت بشی 

وسالیان سال همراه پسر حاجی با سلامتی و عشق و خوشحالی   زندگی کنین 😍 

وتموم لحظاتت روخوشحالی و آرامش پر کنه ♥️

مبااااارک 😘💃💃

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

یاس گل عزیزم ورودت رو به دنیای متاهلی از صمیم قلبم تبریک میگم😍😍💜💜💞💞💝💝💕💕و برات یه زندگی آروم و عاشقانه و پر از اتفاقای قشنگ رو در کنار کسی که دوسش داری آرزو میکنم🤲🤲🤲🤲😍😍😍😍الهی که تا همیشه در کنار هم خوشبخت بمونید و روز به روز عشقتون به هم بیشتر بشه🤲🤲😍😍💗💗💝💝💞💞💌💌

یه عالمه میبوسمت نو عروس گروه😘😘😘😘😘😘😘😘

خوشبخت بشی قربونت بشم 😍😍🤗🤗😘😘😚😚

یاس گل امروز امیرعلی بعد از عقدتون بالاخره یه نفس راحت میکشه😁😁😍😍دیگه مال خودِ خودش شدی😍😍هی نمیگه اگر عقد بودیم بهتر بود😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

یاسی تا الان دیگه حتما عقد کردین😇🥰 مبارکه

یاسی امضا های عقدو ازت گرفتن؟😆😂

بنظرم مهم ترین امضایی که آدم تو کل عمرش میکنه همون امضا عقده چون با اون امضا دیگه بعدش نه راه پیشه نه راه پس😂

قشنگ با یه امضا کل زندگیت و ایندت گره میخوره به یکی دیگه😆😂

خیلی استرس میگیره آدم🤦‍♀️

من که از الان استرس امضاهه رو دارم 😖😖😂

یاسی تا الان دیگه حتما عقد کردین😇🥰 مبارکه یاسی امضا های عقدو ازت گرفتن؟😆😂  بنظرم مهم ت ...

جانا من هنوز نرفتم بخونم اصلا چی رو امضاء کردم😂😂

از بس استرس داشتم دستم میلرزید زشت ترین امضاهای عمرمو کردم😂😂 تو از الآن هی امضاتو تمرین کن😂😂

کمتر از یک ماه دیگه نوبت امضاهای تو میشه عروس خانوم😍😍😘😘😉😉

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلاااااام 🤍💜 

آقا من از دیشب نتونستم بیام ؛ عقب موندم از عکس ! من خواننده خاموش بودم بیشتر عکس میدیدم تا الان ! چرا واقعا 😂😂😂🤭 چرااااا ؟ یکی دلیلشو به من بگه ! 🤭🤭

یاسی عزیز و قشنگ 🤍💜 دختر مهربون و دوست داشتنی . 

خیلی خیلی بهت تبریک میگم 😘 کلی برات ذوق دارم 🤩🤩🤩  

امیدوارم همیشه شاد و سلامت و خوشبخت و تو آرامش زیاد کنار هم این فصل جدید زندگیتون رو سپری کنید 👰🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻 

بهترین ها برات رقم بخوره گلم 🥰🥰🥰 

بازم کلی مباااااارکه ، مباااااارکه 👰🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤩🥳