2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه برای پسر داییت میگی؟  اره واقعا درکت میکنم وقتی طرف فامیل باشه خیلی بدتره ما تا اخر عمر با ...

آره برای همون  من بیشتر از همه بابام از کارای پسرداییم قاطی کرد چون رفته بود دفترش وقتیکه محمدم اونجا بوده حرفای خوبی نزده این وسطم محمد فهمیده بود خواستگاره... بابام با داییم بحث سنگینی کردن بخاطر اینکه چرا پسرشو کنترل نمیکنع... زنداییمم سرسنگین شد حتی مراسم محرمیتم و پاگشا نیومد.. همه چی بهم ریخت 

بگذریم ... نمیخواستم گذشته واسم یاداوری بشه ولی وقتی که صفحه های آخرو خوندم دقیقا یاد موقع محرمیت خودم افتادم که چقدر سخت بود... 

ایشالا که واسه شما ختم به خیر شده باشه و مشکلات منو نداشته باشی... 

آره برای همون  من بیشتر از همه بابام از کارای پسرداییم قاطی کرد چون رفته بود دفترش وقتیکه محمدم ...

این سری دیگه نذاشتم خانوادم بفهمن اگه میفهمیدن همه چی رو بهم میزدن 

ایشالا برا تو هم دیگه تکرار نشه

این سری دیگه نذاشتم خانوادم بفهمن اگه میفهمیدن همه چی رو بهم میزدن  ایشالا برا تو هم دیگه تکرا ...

نمیدونم کار درست چیه  اینکه به خانوادت بگی درسته یا اینکه نگی و ندونن؟ 

امیدوارم تصمیمت هرچی که هست درست باشع  متاسفانه واسه من به خوبی تموم نشد و اخرش خودم مقصر دراومدم💔... امیدوارم واسع تو اینطور نباشه💖

این سری دیگه نذاشتم خانوادم بفهمن اگه میفهمیدن همه چی رو بهم میزدن  ایشالا برا تو هم دیگه تکرا ...

سلام یاسی جان خوبی؟

تبریک میگم مبارکتون باشه انشالله کنارهم خوشبخت وشاد  باشین😍❤️

یاس گل منم عکستو ندیدم 😢😢

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

گفت ترسیدم بیاد جلو بقیه چرت و پرت بگه به اندازه کافی جلوی بابات خرابم کرده …. 

دلم واسه امیر علی هم میسوزه

خدا لعنت کنه اون دختره رو

اون داشت تمام سعی شو میکرد که قبل از عقد رابطه تونو به هم بزنه ،فردا که عقد کنید دیگه می‌کشه کنار 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
فعلا کاری از دستم برنمیاد جز اینکه برای فردا اماده بشم😊  نیستین وگرنه عکسمو میدادم❤️

سرت خلوت شد یادت میندازم بدی 😁

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
به دو نفرشون گفتم بیان قراره رو سرمون پارچه بگیرن 😍😂

عزیزم 🥺🥺🥺

حسی که دارم انگار خواهر خودم داره عروس میشه 🥺🥺 

فکر کنم به خاطر اینه که از اولش با هم بودیم 

ان شاالله خوشبخت ترین بشی🥰🥰