2789
به مامان بابام نگفتم ترسیدم دم عروسی مثل سری قبلی بشه

حتما باز حرفی زده یا کاری کرده اگه چیزی نشده بود که لازم نبود حرفی باهاش بزنه

به نظرم اینکه از خودش بپرسی بهتر از اینه که به خانوادت بگی

یا به مامانت بگو که راهنماییت کنه چکار کنی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیز دلم😘😘  خوبم به خوبیت ❤️❤️  خیلی ممنونم از لطفت 😘😘  چرا انقد کم پیدا ...

یه مدت نشد که بیام پیشتون 🥰

دیگه گفتم خودمو برسونم سریع که عروسی داریمممممم😍😍😍👰🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره نمیخوام دعوامون بشه

یاسی ، عزیزم الان چیزی که مهمه اینه که آرامشتون بهم نریزه دم عروسی ، فردا ام که عقدتون . 

منم تجربه ای ندارم گلم و دوستان بهتر میتونن راهنماییت کنن . میدونم ذهنت تا حدودی درگیرش شده ، ولی به فردا فکر کن که مراسم مهمی دارین 🥰 این طوری هی میای پست میذاری و میری آدم نگران میشه و میفهمم که ذهنت درگیر هنوز . 

مطمئن باش نامزدت اجازه نمیده که کسی این حال خوبتونو خراب کنه عزیزم . 

اصلا بیاین بحثو عوض کنیم تا یاسی ام استرس نگیره و حواسش پرت بشه ؛ 

یکم از فردا بگو که چیکارا میخوای بکنی ؛ چه لباسی قرار بپوشی ؟ اصلا تمرین کردی موقع بله گفتن چه جمله ای بگی ؟ 😍👰🏻‍♀️

اخلاقش همینه وقتی نخواد حرفی بزنه نمیزنه

عجب اخلاقی داره 

البته اگه تو میتونی کنار بیای ، اخلاق مشکلی ندارع مهم تفاهمه 

ولی خب بهتره که کمی بعضی مسائل رو هم با تو مخصوصاً اونایش که به توهم مربوط میشه درمیون بزاره

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

باهاش حرف زدم ولی انقد خودش عصبانی بود دیگه به بازجویی نرسیدیم ، گفت رفتم باهاش اتمام حجت کنم دیگه نه بهم زنگ بزنه نه پیام بده طرف تو هم نیاد و عروسیمونم نیاد 

از اینجا فهمیدم که دخترعمو این مدت زنگ میزده و پیام میداده و من احمقم نفهمیدم و گوشیشم که چک نمیکردم 🤦🏻‍♀️ 

گفتم مگه من زبون ندارم ؟ خودت رفتی با پیمان حرف زدی چرا به من نگفتی برم با دخترعموت حرف بزنم؟ بعد تازه بدتر عصبانی شد چرا باید اسم اونو بیاری و ….  

عجب اخلاقی داره  البته اگه تو میتونی کنار بیای ، اخلاق مشکلی ندارع مهم تفاهمه  ولی ...

من ادمی نیستم بخوام از ریز و درشت کاراش خبر داشته باشم بالاخره هر ادمی یه حریمی داره ولی اینجور مسائل یه روز قبل عقدمون غیرقابل تحمله

یاس گل جان اشکال نداره حالا آروم باش عزیزم 

فردا روز مهمیه نزار بخاطر دختر عموی پسر حاجی اون روزا خراب شه و نتونی لذت ببری 

این مشکل هم اولین فرصت وقتی شرایط روحیتون و موقعیتش پیش اومدبا هم حل کنید 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه