2789
بچه که بودم وقتی نزدیک اول مهر میشد انقدر مدرسه رو دوس داشتم از هیجان خوابم نمیبرد روزای اخر هی میرف ...

😍😍😍 

چقدر حس قشنگیه

همه چی خیلی خوب و عالی پیش میره من مطمئنم 🤗 

یاسی ما هم شیرینی عروسی میخوایما (عکس عروسی😁)

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
خوبی از خودته عزیزدلم 😘😘😍😍 یه بغل محکم از راه دور 🤗🤗🤗🤗😁😁 ان شاءالله بهترین ها براتون رقم ...

ممنونم عزیز دلم 💛💛💛 

همچنین شما😘😘😘

هیچ کس بی عیب نیست اما من مطمئنم شما از بنده های خوب خدایی👌👌

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام خانم خونه عزیز خوبید؟ منم اسباب کشی دارم نمیدونم چرا هر چقدر جمع میکنم تموم نمیشه ۱۳ تا کارتن ...

سلام ماریا جون 🤍💜

خوبی عزیزم ؟ دخترای گلتون حالشون خوبه ؟ 

امیدوارم این اسباب کشی هم سریع تر انجام بشه 🤗 میدونم که با بچه کوچیک سخته شده براتون 🤗 مراقب خودتون باشین 😘 

خونه جدید هم مبارک 🥰 امید به خدا که حال و دلتون شاد باشه و آرامش توی خونه تون همیشگی باشه 🥰 

😍😍😍  چقدر حس قشنگیه همه چی خیلی خوب و عالی پیش میره من مطمئنم 🤗  یاسی ما هم شیرینی ...

چشمممم حتما میدم😍😘

اتفاقا امروز یکی دوتا عکس برام داده خانمه ببینم نور و ایناشو دوست دارم یا نه 

امروز تو خونه بیکارم اگه جمع بشین میدم براتون

دیروز امیرعلی با کلی مقدمه چینی گفت می‌خواد بره با دخترعموش حرف بزنه ، گفت خودم دارم زودتر بهت میگم ...

در مورد چی میخواد باهاش حرف بزنه عزیزم ؟؟

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

اونم هیچی هیچی نمیگه ک اتفاقی افتاده؟ چیزی شده؟ اصلا براچی میخوای ببینیش؟ چی میخوای بگی؟؟؟

یاسی جون سعی کن موضوع رو بفهمی 

ولی باعث نشه حال خودت دم عروسی بهم بریزه یا با امیر علی دعوات بشه